Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – неделя – 19 февруари 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – неделя – 19 февруари 2023

Сънищата и луната – неделя – 19 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата са под влияние на 28 лунен ден (до 07:11 часа)

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. Исъщо така ще ви посочат начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

Сънищата при Луна във Водолей

Луната във Водолей носи картина на бъдещето в сънищата ни. Съветите могат да се отнасят до всичко, за което мислим, в което живеем. Ако решаваме проблем, можем да видим неговото решение, ако имаме проблеми с комуникацията или сме в неприятна ситуация, можем да видим изход от нея.

На намаляваща Луна можем да видим последствията от нашите по-ранни решения. Освен това в сънища може да се показва информация за близките ни хора по интереси (общи хобита, работа). Лошият сън ни казва, че трябва да внесем нещо ново в живота си, да започнем да действаме по нов начин или просто да изчистим главите си, да поставим всичко в ред.

Таро календар на сънищата

Шестицата чаши означава, че не трябва да приемате всичко твърде сериозно. Показва, че може да е подходящо време да се отпуснете малко и да се насладите на влиянието на добрите енергии. Картата също така предполага помощ в работата и любовта, която е обвита в чувство на благодарност за това, което животът е дал досега. Внушава чувство на носталгия, но не се вкопчвайте твърде много в миналото. Добрите спомени ви дават сила да продължим напред.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети