Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 17 март 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 17 март 2023

Сънищата и луната – петък – 17 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Сънища в 25 лунен ден

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и носят дълбоко потапяне във вътрешния свят, както и откровения свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Сънят след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които имат, докато Луната е в знака на Козирог. Сънищата по това време, независимо какви са те, дават ръководство на тези, които се стремят да укрепят социалното си положение, показват възможностите за професионално израстване.

Сънищата при Луна в Козирог ще помогнат да се определят посоките, в които трябва да се действа първоначално, за да извадят ситуацията от мъртвата точка. Възможно е просто да е липсвала сила на духа; но в дните на Козирога става възможно да се научите как да черпите сила, използвайки указанията в сънищата.

Второ, сънищата при Луна в Козирог ще бъдат полезни за тези, които непрекъснато отлагат нещата и които сега просто нямат нито време, нито идея какво да направят първо. Сънищата през този период ще ви дадат необходимите указания.

Също така се увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Сънищата в петък

Ден на чувствената Венера. Сънищата под нейно влияние са свързани с чувства, желания, личен живот.

Ако насън сте намерили или получили нещо като подарък - в действителност всичко ще се окаже добре, но ако сте го изгубили или подарили – късметът ще ви заобиколи.

За да имате щастие в любовта, е добре да сънувате пари, сладкиши или цветя.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сънища, луна
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети