Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 24 февруари 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 24 февруари 2023

Сънищата и луната – петък – 24 февруари 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища и могат да се сбъднат. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или друг начин. Това е индикация, че трябва да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква опасност, това е предупреждение, че трябва да бъдете особено внимателни. Ако насън косата ви се заплита, трябва да изоставите плана си. Този ден може да стане нещастен и по вина на самия човек, особено ако се озове всред фатални влияния, обстоятелства.

Сънища при Луна в Овен

Ярки и запомнящи се  - това са най-честите сънища по време на преминаването на Луната през този знак. 

Темите на сънищата в дните на Овен са неразривно свързани със собственото ни „аз“, нашите планове за бъдещето и стремежите ни към поставената цел и желанието ни за самореализация, да намерим собствена ниша, да изградим любовта си. 

Почти сигурно можете да очаквате, че сънят по време на преминаването на Луната през знака Овен ще бъде свързан, по един или друг начин, с вашия личен успех (или, напротив, с вашите лични провали).

Таро календар на сънищата

Рицар на жезлите – сънищата показват фаза на самоутвърждаване, борба за идеалите. Практическата им стойност има по-малко значение. Може да сте измъчвани от съмнения. Ако трябва да се вземат решения, прекомерната емоционалност и прибързаност могат да доведат до грешки. Съветът е да не бързате с решенията. Дайте си време да усвоите новите идеи. Най-добрият начин да преодолеете черната ивица в живота си е да се абстрахирате от нея, да си починете, да отидете на ваканция, било то на село или поклонение до някой известен манастир.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено


Последвайте ни в Google News

 

Етикети хранене, луна
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети