Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – петък – 9 юни 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – петък – 9 юни 2023

Сънищата и луната – петък – 9 юни 2023 - Tribune.bg
Снимка:

На този ден сънищата не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко сте осъзнати творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Сън, изпълнен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. Ако насън сте видели човек да се усмихва или смее, във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас. Сълзи в съня ви обаче говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Сега само един символ в съня има значение. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна във Водолей

Луната във Водолей носи картина на бъдещето в сънищата ни. Съветите могат да се отнасят до всичко, за което мислим, в което живеем. Ако решаваме проблем, можем да видим неговото решение, ако имаме проблеми с комуникацията или сме в неприятна ситуация, можем да видим изход от нея.

На намаляваща Луна можем да видим последствията от нашите по-ранни решения. Освен това в сънища може да се показва информация за близките ни хора по интереси (общи хобита, работа). Лошият сън ни казва, че трябва да внесем нещо ново в живота си, да започнем да действаме по нов начин или просто да изчистим главите си, да поставим всичко в ред.

Сънищата в петък

Покровителката на тези сънища е Венера, която помага да разберете по-добре собствените си чувства, емоции, преживявания, сърдечни желания, особено в любовен план. Тези сънищата са пряко свързани с личния живот на човека, неговите творчески начала и материалния и социален статус. Ако внимателно анализирате сънищата си, тогава може би в съня си ще откриете намек, който ще ви помогне да изпълните отдавнашна своя  мечта.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сънища, луна
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати