Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната –понеделник – 12.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната –понеделник – 12.08.19

Сънищата и Луната –понеделник – 12.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 12 лунен ден

Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване, показват какви вътрешни конфликти имаме, които ни отделят от божествения източник на благодат.

Ако в сънищата са присъствали повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съновиденията ви са се появили духовни символи (храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите за това. Може би сте се откъснали от материалния свят и сте се отклонили към духовния свят, загубили сте досег с реалността.

Внимателно анализирайте сънищата си, за да разберете как да живеете в хармония със себе си в реалния свят, как да успявате да поддържате правилния баланс между материалното и духовното.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата от тази нощ и сутрин са под влияние на Луната.

Те могат да бъдат мрачни, за което допринася подсъзнанието, което превърта всички минали събития и отрицателните моменти ще надделеят над радостните. Тези сънища носят емоционалните и психически характеристики на сънуващият, показват колко е натоварена нервната система.

Колкото по-силно е натоварването на психиката в живота, толкова по-странни и неразбираеми са сънищата. Добрата новина е, че не се сбъдват в действителност.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати