Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – понеделник – 20 март 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – понеделник – 20 март 2023

Сънищата и луната – понеделник – 20 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден

Днешните сънища ще покажат колко хармонично съчетавате духовното и материалното в себе си. Ако сънят е свързан с ежедневието и битовите неща, тогава трябва да обърнете повече внимание на духовния свят и вашето развитие.

Твърде фантастични, приказни сънища - намек, че сте се откъснали от реалния свят и живеете в илюзии. Материалната част от живота също е важна и не трябва да се пренебрегва.

Внимателно тълкувайте днешния си сън според съновника - и ще намерите отговора. Повярвайте му, защото днес сънищата имат значение и не сънувате просто така. Някои школи  вярват, че в този лунен ден човек може да получи откровения в съня си.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Приемете тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в знак Риби

Тези сънища винаги са свързани с далечното бъдеще и мечтите ни. Луната в Риби ни настройва да получаваме съвети, свързани с нашето бъдеще и разкриват такива черти на личността като податливост, уязвимост, мечтателност, разбиране и проява на собствените ни способности.

Ако сънят ви е бил спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония. По-леките и приятни сънища показват, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени.

Сънищата под Риби могат да бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, приказни ситуации.

Сънищата в понеделник

Независимо от съдържанието, тези сънища резонират с вашето емоционално и психологическо състояние и могат да бъдат свързани с ежедневните дела, семейството и роднините, дома, малките деца, както и жените, включително майката.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникнат проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Краткият и беден по съдържание сън се счита за добър - ще пребивавате в позитивно настроение. Но ако сънят ви е бил наситен с много сцени и продължителен и ако в него е имало вода, ще трябва да обърнете повече внимание на ежедневните задължения.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сънища, луна
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети