Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната –събота– 17.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната –събота– 17.10.20

Сънищата и Луната –събота– 17.10.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 08:09ч принадлежат на 1 лунен ден

Те се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували този ден. Подхождайте към този въпрос избирателно. По-добре е да забравите незабавно за лошите сънища и да не се вкопчвате в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Няма да можете да контролирате съзнанието си, непрекъснато ще се връщате в мислите си към лошия сън, което не обещава нищо добро. Това ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни образи, които сте видели в съня си. Сега се полага основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно. И само ако се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

 Сънищата в събота

Събота е под управлението на Сатурн - планетата на ограниченията, изпитанията от съдбата и късмета. Съновиденията в събота могат да покажат какво самият живот подготвя за нас - перспективите, плановете и събитията, които ни очакват. Те също са отражение на действията ни в реалния свят - нашите идеи, мисли, дават полезна информация за това как да реализираме плановете си. Например, ако сте имали кошмари, трябва да обърнете внимание на проблемите и нерешените дела през седмицата. Възможно е натрупания стрес и умора да ви пречат да спите спокойно. Трябва да се научите как да се освобождавате от тях - отпуснете се и "пуснете" проблемите преди лягане.

Ако сънят е светъл, приятен, колоритен, лек - най-вероятно всички ваши планове скоро ще бъдат изпълнени без особени трудности.

Сънят в събота може да се нарече пролука в бъдещето. Сънят на зазоряване ще бъде по-лесно да се запомни и анализира и ще се сбъдне с по-голяма вероятност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати