Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – събота – 18 март 2023

Хороскоп

Сънищата и луната – събота – 18 март 2023

Сънищата и луната – събота – 18 март 2023 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата продължават да са под влияние на 25 лунен ден

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. Те могат дълбоко да ви потопят във вътрешния ви свят. Сънищата може да са пророчески.

В този ден може да имате сложни, ужасни, депресиращи съновидения. Тяхното тълкуване ще се отнася пряко до вашето духовно самоусъвършенстване. Освен това няма да ви се налага да си мъчите мозъка, за да тълкувате тези сънища: всички те ще бъдат ясни и прозрачни. Благодарение на тях ще можете да разберете правилността на избрания път и да определите по-нататъшните си действия: променете посоката или без да се обръщате назад, следвайте избрания. Но не трябва да се опитвате да разберете напълно рационално това, което виждате, само вашата интуиция и вътрешно усещане могат да подскажат правилното значение на всеки символ, видян насън.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Сънища при Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровени сънища), следователно, много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте  предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

Сънищата в събота

Изобилието от щастливи събития и приятни впечатления, дарени от Морфей, говори за получаване на много положителни емоции през следващите дни. Често съновиденията в тази нощ характеризират събитията от близкото бъдеще, не само за сънуващият, но и за близките му приятели или членове на семейството.

Съботните сънища са под влияние на Сатурн – планетата на ограниченията. Сатурн никога не дава точни прогнози. В тези сънищата по-скоро ще откриете символични съвети, които е препоръчително да се използват като ръководство за действие. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети сънища, луна
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети