Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната –сряда – 07.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната –сряда – 07.08.19

Сънищата и Луната –сряда – 07.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 7 лунен ден

Повечето от сънищата на 7 лунен ден са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи.

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се съдържа посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден.

Думите, изречени в съня, е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие.

Ако в съня си видите някакъв символ, който има значение за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас.

Ако вярващите в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Луната е в знак Скорпион и от там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични сюжети. Информацията, която пристига, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите, които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на нашия „Аз”. Всички наши комплекси, тайни интимни желания отразяват емоционалното ни бреме.

Сюжетът на сънищата може директно да не резонира с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати