Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната –вторник – 22.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната –вторник – 22.09.20

Сънищата и Луната –вторник – 22.09.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 5 лунен ден

Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак, че е време да промените нещо в живота си. Ако сте плакали на сън, може да се тълкува като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови положителни енергии и ще ви донесе лекота. Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и балансирано в живота и съдбата ви. Има ясна предпоставка за прояви на разточителство, лекомислие, гняв. Ако сте имали неприятен сън – вероятно трябва да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища трябва да се прави особено внимателно, защото те отразяват вътрешния свят и състоянието на човека. Дешифрирането на символи и асоциации дава възможност да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното усъвършенстване и развитие или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или cu постоянно се въртите в кръг в едно положение. 

Слушайте собствената си интуиция и тя ще ви подскаже как да намерите изход от тази ситуация. Това е период на трансформация на духовното състояние и подготовка за външни промени.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво приключение. Пътуването може да не  е само във физически план, а и като духовно търсене. Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки вашите усилия в необходимата посока.

Хората, които живеят в противоречие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в хармония. В тези сънища получават шанс да видят света по различен начин. Синият цвят в сънищата под Стрелец може да показва, че сте избрали правилния духовен път.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети