Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Съвети на Мадам Ленорман за изпълнение на желание

Хороскоп

Съвети на Мадам Ленорман за изпълнение на желание

Снимка:

Мария Анна Аделаида Ленорман е известна френска ясновидка и гадателка, която е измислила свое собствено тесте карти и гадателска техника, която все още се смята от мнозина за най-точната, много по-точна от легендарните карти Таро. Тази мистериозна жена е родена на 27 май 1772 г. в Аленсон, малък град в северозападна Франция.

През 1793 г. Ленорман отваря своя салон във Франция, където гадае, призовава духове и предсказва бъдещето. В най-кратки срокове става толкова популярна, че всички французи без изключение започнали да мечтаят да посетят гадателката, за която се редили на опашка и чакали с месеци.

Наполеон бил толкова ядосан от предсказанията на Мария, че ще бъде победен от руските войски, че обещал да получи неопровержими доказателства, че тя е измамница. Но тя само му се изсмяла.

През 1829 г. композиторът Джоакино Росини идва при гадателката, за да разбере кога ще дойде истинския триумф, на което тя го уведомява, че повече няма да напише нито една опера, а в Париж ще намери смъртта си от храна. Всъщност Росини спира да композира, започва да се интересува от готвене и през 1868 г. умира в ужасна агония от затлъстяване в Париж.

На Крал Луи-Филип Ленорман казва, че е предопределен да надживее големия си син, че той ще умре в чужда земя и ще се върне във Франция едва след смъртта му. И така се случило. През 1832 г. Мария предсказва на Оноре де Балзак, че той ще има връзка с чужденка, а след сватбата - смърт. Пет месеца след брака му с полската графиня Евелина Ханска Оноре умира. Предсказва на Мария Антоанета, че след пет години ще бъде отсечена главата ѝ.

След смъртта на Ленорман през 1843 г. няколко френски вестника твърдят, че публикуват последните думи на гадателката. Малко преди смъртта си тя публично признала, че иска името й да влезе в историята, така че след няколко поколения да бъде запомнена с добра дума и затова споделя добър съвет, който касае изпълнение на желание.

За чудото, според Ленорман, имате нужда от каквато и да е колода карти (за игра, гадаене, сувенирна - няма значение, важното е тя да съдържа карти, изобразяващи хора - валета, дами, крале и цифри). Преди всичко, трябва да изчакате да дойде „вашият ден“. Всяка вечер, когато си лягате, слагайте колодата под възглавницата си. На сутринта, преди още да станете от леглото и без да повдигате главата си от възглавницата, вадете по три карти от тестето. Ако сред тях има числа и някакви изображения на предмети, те няма да вършат работа. Веднага след като изтеглите трите карти с изображения на хора, можете да направите ритуала.

Седнете на леглото, вземете трите карти в ръцете си и като ги гледате, кажете на глас три пъти: „Сега вие сте мои слуги и аз ви заповядвам ... (след това кажете желанието си, например: „Направете така, че да си купя нова къща “). След това трябва да подхвърлите и трите карти на някого. В някое помещение, учреждение - няма значение. Например, едната може случайно да бъде изпусната в магазина, другата може да бъде подхвърлена случайно под масата в кафенето, а третата може да бъде изпусната при посещение на някой познат. Останалата колода без трите карти я скрийте, така че никой да не я вземе. Веднага щом желанието ви се изпълни - тази колода просто ще трябва да бъде изхвърлена през прозореца (от високо), така че картите да полетят на вятъра - за да „закрепят“ желанието.

 

Денис Лобков, „Щастие по рецепти“  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още