Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Съвети от Ангелите за всеки знак за 13 юни

Хороскоп

Съвети от Ангелите за всеки знак за 13 юни

Снимка:

Овен – Ангелите ви съветват да обърнете внимание на необичайни и нови мисли, които ще ви хрумнат в този ден. Те искат да помислите над новите идеи и да започнете скоро да ги прилагате. Увереност, енергия, кураж.

Телец - Може би днес ще прекарате деня в компанията на деца или внуци; също така, ангелите ви съветват, че трябва да обърнете внимание на вътрешното си дете, да си спомните за неговите желания и потребности. Запитайте се още сега: какво искам? Първият отговор, който ви дойде на ум е верния.

Близнаци - Ангелите ви съветват, че трябва да разтоварите ума си и за това може да се наложи да потърсите уединение. Съдбата обича от време на време да изпитва тези, които покровителства. Бъдете уверени, че можете да се справите с трудните задачи.

Ракът - Следващият път, когато кажете: „Трябва, длъжен/длъжна съм“ - помислете: може би нещо може да се направи по различен начин, помолете висшите сили да ви покажат алтернатива.

Лъв – Ангелите ви съветват, че не е добре, когато някои важни дела се жертват за сметка на други. Не забравяйте за баланса и почивката. Обърнете внимание на вашите деца, внуци или домашни любимци.

Дева – Ангелите казват, че днес е добър ден за усвояване на нови знания и умения! Не правете от мухата слон. Не се опитвайте да действате сляпо, отделете време да помислите за възможните последствия.

Везни - Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ангелите ви изпращат. Това може да бъде всичко: дочута фраза или реклама на автобуса. Можете също така да помолите ангелите за напътствие и да наострите ушите си.

Скорпион – Ангелите ви съветват да успокоите ума си. Събуждайки се сутрин, дишайте спокойно и дълбоко и помолете ангелите за съвет. Обърнете внимание на мислите или образите, които идват при вас.

Стрелец – Ангелският съвет е, че трябва да се отървете от гнева и негодуванието; не е необходимо да прощавате грешките, но простете на човека, за да намерите покой. Съдбата по-често протяга към вас ръка, отколкото да ви остави на пътя на изпитанията.

Козирог - Момент, когато трябва да се претеглят всички плюсове и минуси и да направите разумен избор. Намирането на решение може да бъде трудно в началото. Безпристрастен приятел или съветник могат да ви помогнат обективно да оцените всичко, преди да вземете окончателно решение.

Водолей - Дори да сте допуснали много грешки, ангелите все пак ви гледат и виждат вашата красива душа. Бъдете добри и вие към себе си. Намирайте и в лошите моменти положителното.

Риби - Ангелите ви напомнят, че когато сте щастливи, вашата вътрешна светлина изпълва хората около вас с топлина. Затова не я губете, поддържайте я с всички средства. Ангелите бдят над вас и няма да ви изоставят в труден момент.  

PixabayPixabay

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още