Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Съвети за използване на цветовете

Хороскоп

Съвети за използване на цветовете

Съвети за използване на цветовете - Tribune.bg
Снимка:

Съвети за използване на цветовете:

1. Използвайте топли цветове в интериорния дизайн! Стая, боядисана в жълти тонове, допринася за доброто настроение, тъй като оживява околната среда. Червеният цвят извежда скритите енергийни източници дремещи в човек на повърхността.

2. Ако имате нужда от нежност и хармония, тогава направете дома си в сини нюанси!

3. Преобладаващият зелен цвят в дома насърчава агресивността, въпреки че това не се наблюдава в природата!

4. Въздействието на оранжевото често е първият стимул за положителна промяна. Също така подобрява апетита на вашето бебе.

5. За да подобрите здравето си, много е ефективна вода, която е заредена с определен цвят. Както са установили учените, водата има памет и много други прекрасни свойства. Тези свойства могат да се използват във ваша полза. Цветните подложки за чаши (това могат да бъдат салфетки, цветна хартия, картон или памучен плат) са много удобни и ефективни, върху които свободно се поставя чаша вода. Водата перфектно възприема информацията, затова е достатъчно да поставите чаша вода на цветна поставка за 5-10 минути, така че водата да „възприема“ и после да предава енергията си към вас. "Цветната" вода трябва да се пие бавно, на малки глътки.

6. Ако имате голяма кавга с някого, развълнувани сте, раздразнени, отпийте няколко глътки от чаша, която е била върху зелена поставка. След като се успокоите малко, можете да прибегнете до помощта на розовият цвят. По този начин се освобождавате от остатъчното напрежение.

7. Синият цвят работи по подобен начин, като не само премахва остротата на конфликта, а въобще може да го предотврати. Не забравяйте това, когато подреждате масата преди пристигането на роднини, чието посещение може да завърши с тръшната врата - сложете вода на масата върху синя салфетка.

8. Случва се, че след неприятно събитие или злополучен провал да не можете да се успокоите по никакъв начин: измъчвате се, връщате ситуацията в главата си отново и отново, както е било. В такива случаи лимоновият цвят ще помогне. В случай на загуба на близки, когато скръбта е толкова голяма, че човек не знае как да продължи да живее, е необходимо да използвате поставка с лимонов цвят. Този цвят помага и за укрепване на паметта. Добре е да пиете "лимонена" вода в навечерието на изпитите.

9. Когато работите всеки ден на компютър, е добре да имате чаша вода на тюркоазена поставка до вас и често да пиете глътка след глътка. Тюркоазеният цвят предпазва от радиоактивност, от така наречената "електрическа мъгла" и от топлинното излъчване на компютъра. "Тюркоазената" вода може да направи чудо - тя ще ви помогне на изпита или доклада да подберете лесно точните думи.

10. Ако детето ви има контролно в училище, предложете му малко вода, "подправена" с жълта енергия. Жълтият цвят способства генерирането на блестящи идеи, стимулира менталната дейност.

11. Ако страдате от прекомерен апетит, оставете индиговия цвят да се погрижи за вас. Пиенето на 2 чаши вода всеки ден върху индигова поставка постепенно ще ограничи апетита ви.

12. Ако сте преуморени, отпийте глътка вода от „червена чаша“. Веднага ще почувствате прилив на енергия. Ако сте на години и изглеждате безнадеждно стари и слаби за себе си, червеният цвят ще ви помогне да се „подмладите“ и отново да усетите пълнотата на живота.

13. Няколко глътки от „заредена“ с лилав цвят вода ще ви помогнат да излезете от порочния кръг на потискащите мисли, да прочистите далака и да направите работата на двете мозъчни полукълба хармонична.

Както можете да видите, техниките за цветна терапия са прости и много ефективни. Проверете сами и ще се убедите в това. Можете сами да направите подложките за заредена вода, най-важното е материалите да са естествени, а цветовете са чисти и приятни за окото.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Винаги ни изненадвате положително! Усмихната и спокойна седмица!
18.10.2020 20:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати