Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 07-13.01.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 07-13.01.19

Седмичен хороскоп - 07-13.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Очаква ви много добра седмица. Този период е подходящ за трансформации и премахване на всичко, което е неефективно, особено на негативни програми, които възпрепятстват успеха. Вашите професионални отношения могат сериозно да бъдат подложени на изпитание поради натрупаните проблеми. Емоциите ще пречат на реалното оценяване на събитията. Но за да удовлетворите желанията си, не бива да злоупотребявате с манипулациите. Венера в тригон ви улеснява много в любовта. Най-хубавото е, че можете да се отпуснете с любимия човек (често трябва да сте заедно) и взаимно да се наслаждавате на живота.

Благоприятни дни – 07, 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13

Телец – Въздържайте се от важни решения и стратегическо планиране в тези дни. Бъдете готови  за факта, че вероятно ще трябва да променяте плановете си драстично и да се приспособявате към новите обстоятелства. Меркурий в тригон прекрасно ще повлияе на вашите интелектуални способности. Езикът ви може да се прояви като ваш враг или ваш приятел. Всичко ще зависи от това как се държите при общуването с другите. Сега трябва да слушате повече и по-малко да изказвате мнението си. Запомнете, мълчанието е злато. Имате възможност да подобрите позициите си на любовния фронт.

Благоприятни дни-10, 11

Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Близнаци – Марс в секстил ще ви накара да се приспособявате лесно към всяка ситуация, да бъдете в добра форма и в добро настроение. Интуицията е вашият най-верен съветник. Слушайте я внимателно, без да забравяте да използвате логиката и здравия разум. Периодът ще бъде успешен за вашето личностно израстване и разрешаване на съмненията. Не насилвайте себе си за това, което не искате да правите. Отделете достатъчно време за забавления и развлечения. Свободните представители на знака, погрижете се повече за външния си вид. Флиртувайте  и се шегувайте повече.

Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11

Рак – Слънцето увеличава вашето очарование. Ще почувствате прилив на енергия и ще имате желание за действия. Квадратурата на Марс обаче ви прави по-недоверчиви и взискателни. Неприятните ситуации са неизбежни, най-важното е да може да се намери изход от тях във времето. От 10 до 14 януари се пазете от голям скандал. Не се намесвайте в спорове, защото някой може да се възползва от вашата добра воля. Ще бъдете енергични и силни, но се грижете повече за гърлото и носа. Стойте на далеч от боледуващи хора. Лесно можете да се заразите.

Благоприятни дни-10, 11

Неблагоприятни дни- 12,13

Лъв – Благоприятен период за професионално развитие. Решавайки финансови въпроси или предприемайки важни преговори сега, можете да разчитате на успех. Ако сте загубили вкуса си към живота, тогава е време да отидете на пътешествие, екскурзия. Промяната на пейзажа е това, от което се нуждаете сега. Венера в тригон и в сектора на забавленията и любовта ще ви подтиква да желаете и търсите  весела компания, партита, по-чести посещения на кино или театър, развлечения. Мнозина ще срещнат любовта. Уикендът е по-добре да се посвети на грижите за вашето здраве и красота.

Благоприятни дни-12,13

Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Дева – „Спокойствие и само спокойствие” е девизът ви през тази седмица. В следващите дни ще има шанс да разрешите някои от противоречията, които ви безпокоят и тревожат. Но това ще изисква разумен компромис от ваша страна. Не е желателно да се суетите и да бързате, да плувате срещу течението - така просто губите енергията си. Имайте търпение, защото сега имате нужда от него повече от всякога. Проблемите ще ви преследват и можете напълно да забравите за плановете си. Но на личния фронт са възможни неочаквани, затова пък приятни и положителни промени.

Благоприятни дни-няма

Неблагоприятни дни- 10, 11 

Везни – Тази седмица е желателно да се отдели повече време за работа и филтриране на информация. Освободете се от ненадеждната информация, използвайки вашата интуиция. Физическото състояние ще позволи през целия период да издържите на повишени натоварвания, без да намалява качеството на вашата работа. През следващите дни може да сте обект на повишено внимание, не позволявайте на стеснителността и прекомерната скромност да ви попречат да извлечете всички възможни ползи от ситуацията. Не се опитвайте да казвате на другите какво да правят. Може би в средата на периода под натиска на обстоятелствата ще промените гледната си точка за нещо. Семейството може да очаква твърде много от вас, но не взимайте всичко присърце.

Благоприятни дни – 07, 08, 09

Неблагоприятни дни- 12, 13

Скорпион – Предстои напрегнат период. Благодарение на влиянието на Юпитер, амбицията и доходите ще се увеличат, но с тях ще се увеличат нуждите и разходите. Основната задача на седмицата ще бъде запазването на материалния баланс. През следващите дни активността ви може рязко да се увеличи, което ще окаже положителен ефект върху всичките ви дела. За да се справите успешно със сложните задачи, опитайте се да ги планирате предварително.Избягвайте шумните и многолюдни места. В сряда би било добре да рационализирате начина си на живот. Не се ангажирайте с проблемите на другите хора. Уикендът е успешен за пътуване.

Благоприятни дни-10, 11

Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Стрелец – Предстоящата седмица съчетана с влиянието на Юпитер, благоприятства творческата реализация на личността. През периода може да почувствате прилив на сила, емоционален и духовен ентусиазъм, който е желателно да се използва за постигане на целите ви. Инициативите ще допринесат за успех и просперитет. Добро време за подобряване на методите на работа и намиране на нови източници на доходи. Ако правилно сте определили приоритетите си, очаква ви успех. Благоприятен период за решаване на проблеми. Опитайте се да бъдете търпеливи. Ако отдавна сте мечтали за нещо, то мечтата ви сега има големи шансове да се сбъдне.

Благоприятни дни-07, 08, 09, 12, 13

Неблагоприятни дни- 10, 11

Козирог – Влиянието на Сатурн в Козирог ще ви осигури успехи в паричния сектор. Ще бъдете надарени с прозорливост, което ще ви позволи успешно да заобикаляте трудните ситуации и да вземате съзнателно правилни решения. Да очаквате висока печалба не си струва, но ще има шансове за укрепване на финансовата ситуация. Пазете се от завистливи хора и енергийни вампири. Бъдете търпеливи към грешките и недостатъците на другите, търсете компромиси, макар че понякога това няма да е лесно. В личния  живот ви чакат моменти, изпълнени с радост и любов. Не се изключват приятни промени.

Благоприятни дни-10, 11

Неблагоприятни дни- 12,13

Водолей –Придържайте се към амбициите си и по-реалистично гледайте на нещата. Непоследователността и безразсъдството в решенията и действията ще доведат до загуби. Големите покупки и работата с големи пари също са свързани с повишени рискове. Не разчитайте само на късмет: твърде рано е да се мисли за почивка и отдих. Усилия, упорита работа и търпение - това е, към което трябва да се стремите. Според хороскопа не се очаква най-успешната седмица за кариерата. Инициативите и стремежите могат от време на време да се спъват в съпротивата на обстоятелствата.

Благоприятни дни-12,13

Неблагоприятни дни- 07, 08, 09

Риби – Тази седмица ще трябва да поддържате високо професионално ниво, дори ако мислите ви са насочени в съвсем различна посока. Доверието във вашите способности и последователност в действията ще ви помогне да спечелите разположението на другите и да укрепите добрите отношения с началниците. Опитайте се да не натоварвате приятелите си с проблемите си. През втората половина на седмицата ще бъдете в добра форма и ще можете успешно да завършите работата, започнала по-рано. За Риби комуникацията тази седмица ще бъде ограничена до кръга от роднини, приятели и хората, с които се срещате всеки ден.

Благоприятни дни - няма

Неблагоприятни дни- 10, 11

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати