Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 10 - 16.12.2018

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 10 - 16.12.2018

Седмичен хороскоп - 10 - 16.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вашата вътрешна преоценка ще играе голяма роля през седмицата. Ще имате възможност да започнете нещо на чисто. На работното си място се стремете да покажете повече професионализъм. Трудете се с повече отдаденост. Сериозни промени не ви очакват, но въпреки това бъдете предпазливи и колкото можете повече активни. Отношенията ви ще поемат по нова линия. Съсредоточете се върху семейните дела, задачи, проблеми. Постарайте се да държите под контрол емоциите и да не изпускате възможностите, които се открехват пред вас.

Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Неблагоприятни дни- 10, 16 

Телец- Сега не е време за героични постъпки. Не поемайте излишни рискове. Постарайте се да видите ставащото в правилна перспектива и да разчистите натрупаните до момента дребни проблеми и препятствия. Някои от вас ще са натоварени с допълнителни грижи по организационни мероприятия. Може да получите нови предложения за връзка, сътрудничество, партньорство.  Ще преразгледате романтичните си отношения и лека полека ще започнете да преодолявате бариерите. Във всяка ситуация може да се открият хубави моменти.

Благоприятни дни- 10, 14, 15

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Близнаци – Рано е да провесвате нос. В новата седмица леко ще започнат да се прояснят обстоятелствата, а идващите идеи и предложения могат да ви открият нови хоризонти. Необходимо е реално да оцените своите сили и възможности. Нагърбвайте се само с толкова работа, колкото е по силите ви, без да е в ущърб на здравето. Възможни са промени на работното място, към които ще се отнесете крайно емоционално. Лесно може да се появят проблеми в общуването с колеги или да възникнат конфликти. Очакват ви обаче и доста хубави моменти.

Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч), 16

Неблагоприятни дни- 14, 15

Рак – Ако сте влюбени, то връзката ви може да получи стремително развитие. Във всички останали дела също е възможно обновление. Прекомерната изява на емоции е вредна преди всичко за вас. Творческият подход ще бъде най-подходящ за решение на проблемите ви. В никакъв случай не зацикляйте върху тях и не се колебайте да се обръщате за помощ или съвет, когато е необходимо. Помнете, че всички трудности са преодолими, ако съумеете да контролирате себе си и собствените си пориви. Първо помислете, преди да кажете или предприемете нещо.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни-10, 16 

Лъв – Вашите интереси през тази седмица ще бъдат съсредоточени върху дома и семейството. Бъдете внимателни и не пропускайте да правите комплименти на своя партньор/ка. Не се опитвайте да налагате вашата гледна точка на всяка цена. Проявата на диктатура рано или късно ще доведе до охлаждане на отношенията ви. Опитайте да сплотите своите близки около общите цели и задачи. Свободните от вас могат да преживеят дни с романтичен характер, но за това трябва да излизате по-често. Съществува вероятност от обостряне на хронични заболявания при тези, които имат такива. Един съвет: не се напрягайте!

Благоприятни дни-16

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч) 

Дева – Пригответе се за много новости през тази седмица. Постарайте се да запазите спокойствие и здрав разум. Може да започвате нови дела или да внесете изменение в това, с което се занимавате. Не отлагайте за следващ период, това, което можете да свършите през този. Ще се наложи да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция. Мнозина ще получат приятни знаци на внимание от страна на противоположния пол, но ако цените своя партньор/ка, не давайте основание за ревност. Говорете малко, нищо излишно и по-добре съхранявайте тайните си.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 14, 15

Везни- Имате още време да укрепите позициите си. Ангажиментите ви още повече нарастват. Любовта, удоволствието от общуването, ще оставят ярки впечатления у някои от вас, но всичко ставащо може да има и по различен край в определени случаи. Разходите ви сега могат да бъдат завишени. Някои ще имат блестящ шанс и нови възможности за различни неща - ново сътрудничество, нов проект, кариерата и др. Ако бъдете обаятелни и общителни, ще можете да извличате от ситуациите всичко полезно и перспективно. Интересни новости около вас ще ви зарадват.

Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Неблагоприятни дни- 10, 16 

Скорпион- Наслаждавайте се на чудесния период и всичко, което ви предоставя живота! Не забравяйте, когато е нужно да бъдете тактични, да търсите компромисни решения, да бъдете маневрени, както в личните, така и в деловите отношения. Тогава нищо няма да може ви попречи да се възползвате от удачното стечение на обстоятелствата. Имате добър жизнен тонус, твърде много енергия и вие не знаете как правилно да я разпределите. Не се страхувайте да отстъпите пред партньора си - от това вашият авторитет няма да пострада ни най-малко.

Благоприятни дни- 10, 14, 15

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч)

Стрелец- Вашият девиз през тази седмица е: Първо мисли, после прецени, тогава действай! Проявете настойчивост и активност в делата си. Всичко ще бъде доста успешно и обещава не малка полза. Възползвайте се от всяка нова възможност. Обстановката сега ще е по-спокойна около вас. Ще можете да посветите голяма част от времето си на личните си дела. Възможно е някой скрит фактор в отношенията ви да развихри вашето въображение. Заемете се с хармонизация на връзката си и не позволявайте нищо да застане помежду ви. Участието в различни общи мероприятия може да се окаже доста полезно за вас.

Благоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч), 16

Неблагоприятни дни- 14, 15               

Козирог- При вас като че ли всичко върви по план. Ще посветите достатъчно време на работата. Вашият труд ще бъде особено плодотворен. С лекота ще се справяте с проблемите.

Придържайте се към твърда позиция, но без да оказвате значително съпротивление. Не насилвайте събитията и нека ситуациите да се проявят с всичките си подробности. Ако бъдете достатъчно умни, пред вас също ще се открият нови хоризонти. Трябва да се научите да запазвате равновесие между егоцентризма и самопожертвуванието. Мнозина ще започнат да приемат света по по-различен начин, благодарение на специален човек до себе си.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни-10, 16 

Водолей- Ритъмът на живота изисква от вас пълно включване. Ще ви се наложи да направите някакви промени около себе си. Не допускайте да ви завладеят чувства като обида, агресия и злоба. За изпълнение на нещото замислено от вас, ви трябва още грам търпение и капка късмет. В емоционален план избягвайте стресовете. Всички важни семейни въпроси могат да се решават в тесен семеен кръг. Не давайте гласност извън него. Докато се съсредоточавате върху деловите въпроси, могат да възникнат проблеми с тези, които чакат вашето внимание и любов.

Благоприятни дни-16

Неблагоприятни дни- 11, 12, 13 (до 16ч) 

Риби- Доброто е на една ръка разстояние от вас. Използвайте алтернативните възможности, които излизат пред вас. Всякакви предложения и нови идеи могат да се окажат полезни. Възможно е запознанство както от делови, така и от романтичен характер, което да има за вас голямо значение по-нататък. Запазете спокойствие и здрав разум и не допускайте да изпаднете в плен на илюзиите. Изпълнявайте стриктно своите отговорности. Има добри възможност труда ви да не остане незабелязан. Старайте се да поддържате добро настроение. В края на седмицата може да почувствате дълбоко удовлетворение от някои неща.

Благоприятни дни- 10

Неблагоприятни дни- 14, 15

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог, 

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети