Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 28.01. – 03.02.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 28.01. – 03.02.19

Седмичен хороскоп - 28.01. – 03.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Секстилът на Слънцето към вашия знак ще помогне да се чувствате по-млади, енергични и привлекателни. В личен план са възможни интересни обрати. Сърцето ви ще подскаже пътя. По-малко се доверявайте на хорските думи, защото не знаете кой какво ви мисли. Повечето неща се налага да ги постигате с труд, но така ви е отредено да става. Затова пък вие сте упорити и няма да се спрете. А тези, които са се трудили вече успешно и са положили някакви усилия, съвсем скоро ще бъдат възнаградени за това. Бъдете внимателни откъм финансовата страна на нещата. Повече икономичност няма да ви навреди. Важните разговори пренесете за сряда и четвъртък, тъй като тогава Луната ще улесни комуникацията. В останалото време избягвайте да изяснявате отношения.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

 

Телец- Може да усетите леко спадане на жизнения тонус. Ще бъдете инертни и не особено действащи. Избягвайте да участвате в спорове, защото това допълнително ще изхаби и малко останалата ви енергия. Нужна ви е повече почивка! Съществува вероятност да загубите някакви позиции, които сте завоювали до момента. Склонни сте да бъдете по-повърхностни към важни неща и така да допуснете нови грешки. Не се ангажирайте със сериозни дейности. Партньорските отношения ще бъдат в центъра на вашето внимание. Добро време за някои конструктивни промени в личния ви живот. Отношенията с някого, когото познавате от дълго време, през тази седмица могат да преминат на ново равнище.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

 

Близнаци – В рутинното си ежедневие ще намирате много положителни моменти. Скорошните предстоящи събития може да внесат известни изменения в живота ви. Неспособността да вземете някакво решение ще доведе мнозина до безпокойство или безсъние. Нужен ви  е съвет, но само от искрен приятел, а пред останалите не бъдете излишно откровени. Едно пътуване ще ви се отрази доста добре и може да намерите точно тогава решенията, които търсите. Не се страхувайте да флиртувате и да покажете симпатии към онези, които не са ви безразлични. Само не прекалявайте, за да не ви вземат за несериозни и лекомислени.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

 

Рак – Ще започнете с неудовлетворение началото на седмицата, но ще я завършите доволни. Ще трябва да придобиете умението да се подчинявате на обстоятелствата и бързо да реагирате на изменението на обкръжаващата обстановка. На мнозина ще им се случи да се влюбят и да се оплетат в любовни преживявания. Нови и интересни проекти ще грабнат вниманието на тези, които пък не смятат да си губят времето в чувства. Това обаче ще изисква доста добра подготовка и проучване. Късмет очаква тези, които към всяка ситуация подхождат творчески и изобретателно. През периода ще бъдете, както винаги очарователни, уверени в своята привлекателност и ще успеете да събудите истински интерес у някои представители на противоположния пол.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

 

Лъв – Време за започване нови начинания. Личните дела ще получат нов импулс. Вие като хора на Слънцето нямате нужда нищо конкретно да правите, за да блестите с ярката си светлина. Продължавайте да излъчвате своята позитивна енергия към света. Действайте премерено! Постъпките ви ще бъдат продиктувани не толкова от желанията ви, колкото под напора на обстоятелствата. За мнозина ще бъдете пълна загадка. Околните трудно ще разбират действията ви. Още повече, когато се появи разминаване между думите и делата ви. В някои случаи не трябва да вземате еднолични решения, а да се съобразите с тези, които също ги касае. Възможни са конфликти с по-възрастни хора.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

 

Дева – Ще преобладава деловото настроение при вас. Трудно ще се застоявате на едно място. Делата и обстоятелствата ще ви принуждават да бъдете постоянно в движение. Бързайте по-бавно! Повечето ви грижи ще са от домашен и битов характер. Околните малко трудно ще намират общ език с вас. Не се концентрирайте върху чувства като неприязън и озлобление. Много е важно да запазите равновесието в думите и делата си. Споровете могат да влошат личните ви отношения. Мнозина ще запазят стабилност във връзката си, но вярно е също и че Нептун може да пробие защитата ви. Взаимоотношенията ви могат да се пропукат по шевовете. Затова пък вероятността за нова връзка е твърде висока. Използвайте всяка възможност, която ви се предоставя.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

 

Везни- Седмицата ще премине динамично и без отрицателни последици за психиката ви. Малко или много събитията ще се развиват хармонично. Емоциите започват да се стабилизират и да постигате вътрешно равновесие. Може би на този етап трябва да си направите една равносметка, а за какво –  вие най-добре знаете. Помислете сериозно за бъдещето. Вашите идеи чакат реалното си въплъщение. Във вас ще започнат вътрешни промени, които не можете да спрете. Някои обстоятелства ще ви се изплъзват от ръцете и заради това именно ще възникват проблемите. Бъдете по-предпазливи, тъй като в действията си ще се водите повече от старите си убеждения и чувства към някои хора, отколкото от това какво ви диктува разумът.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

 

Скорпион- Определете приоритетите си за седмицата, стегнете се малко, организирайте се и не се отказвайте от набелязаните цели. Душевното ви равновесие ще бъде колебливо през настоящия период. В някои моменти ще ви бъде твърде трудно, но вие сте калени бойци – ще преодолеете всичко. Улисани в ежедневието вероятно ще изпуснете важен момент. Ситуация ще ви покаже някои хора неочаквано в неблагоприятна светлина. Инициативите ви ще доведат до положителни резултати. Бъдете предпазливи и не разкривайте вашите планове и тайни на кой да е. Ще се намeрят такива хора, които да искат да ги провалят. Придържайте се към подходяща диета известно време.

Благоприятни дни-01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

 

Стрелец- Седмицата подхожда повече за по-спокойни и привични занимания. Положителните емоции ще бъдат повече от отрицателните. Каквото и да ви е в момента, всичко е временно и не трябва да се задълбочавате в преживявания. Няма непоправими неща. Времето винаги урежда всички въпроси. Ще има спънки в работата ви по проекти или други важни въпроси, където трябва да следите всичко отблизо, да се внимава с изчисленията и други тънки подробности, за да не се допускат грешки. Не поемайте непремерени рискове. Вслушвайте се в приятелските съвети малко повече. Използвайте своята комуникативност на сто процента.

Благоприятни дни- 03.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

 

Козирог-Влиянието на планетите ще бъде доста силно, поради което вашите планове могат да пострадат. Ще се редуват периоди на упадък и подем, на благоприятно и не до там благоприятно развитие на събитията. Настроението ви ще е променливо, което е обяснимо. Вашата задача е да намерите възможности да излизате от всяка ситуация, която ви поднася животът невредими. В резултат на сложните житейски колизии, ще придобиете житейска мъдрост. Ако вярвате в себе си, може би ще намерите правилният път за вас. Не изоставяйте мечтите си заради това, че ви е трудно! Не очаквайте твърде много от срещите си с представителите на противоположния пол на този етап.

Благоприятни дни- 28, 29.01.

Неблагоприятни дни- 01, 02.02.

 

Водолей- Мълчанието понякога наистина може да бъде злато. Дипломатическият подход към хората и ситуациите, ще ви изведат на предни позиции и ще можете да постигнете много повече, отколкото с каквито и да е други средства. От една страна може да се напише притча за пропуснатите възможности, но от друга - това време ще  е балсам за сърцето на любителите на стабилния живот. Имате потенциала да реализирате това, което сте замислили, не се отказвайте! С подходящи сътрудници (партньори) ще имате още по-сигурни резултати. Оглеждайте се и търсете, но не забравяйте да сте по-предпазливи! Тези дни можете спокойно да практикувате здравословен начин на живот, да опитате да се отървете от лошите навици.

Благоприятни дни- 30, 31.01.

Неблагоприятни дни- 28, 29.01.

 

Риби- Времето все не ви достига. Имате чувството, че изтича между пръстите ви. Започвате нещо, искате да го довършите, да успеете, а сякаш не ви достигат сили и енергия. Често се хващате, че сте разсеяни. Не правете непоискано добро! Звездите ви съветват да помагате само, когато ви поискат помощ. Иначе не се намесвайте на другите в проблемите. Нещо, за което сте забравили, ще ви създаде неприятности. Ще сте зависими от емоциите си и ще се чувствате дискомфортно в някои моменти. Повярвайте повече в своите сили и възможности! Неискреността в поведението на другите ще ви дразни неимоверно, но не влизайте в ролята на техни съдници. Ще успеете да проумеете нещо, което досега не сте успявали.

Благоприятни дни- 28, 29.01.; 01, 02.02.

Неблагоприятни дни- 30, 31.01.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети