Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 31.12.-06.01.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 31.12.-06.01.19

Седмичен хороскоп - 31.12.-06.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

На 6 януари има частично слънчево затъмнение в 15 ° 25 ' в Козирог в 03:43ч.

Овен – Това е време на пътуване, комуникация и изразяване на идеи и мнения с увереност и ентусиазъм. Овенът има основания да се гордее със своята интелигентност, идеи или умения. В някои отношения подкрепата на отговорните лица е възможна, затова не се колебайте да помолите такива хора за съвет и помощ. Творческото мислене ще ви позволи да правите изключително мъдри решения или да разработвате нови оригинални техники. Възможно е сключването на важен съюз или взаимноизгодно партньорство.

Благоприятни дин – 02,03, 04, 07.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Телец – Нарастване на оптимизма и щедростта – това е основното тази седмица за Телец. Дори ако сегашните обстоятелства са предизвиквали безпокойство, в тях има положителни моменти. Налице е духовното осъзнаване. Има потенциал за успешни и приятни събития от културния живот, художествени проекти, пътувания и дейности, които ще помогнат за разширяване на вашите интелектуални хоризонти. През този период вашият външен вид ще придобие рядка ефектност и блясък. Ще започнете да привличате погледите на представителите на другия пол.

Благоприятни дин – 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Близнаци – През този период Близнаците ще станат (или трябва да се опитат да станат) по-общителни и привлекателни, както и ще могат да оценят красотата във всичките и проявления. Връзките, особено романтични и брачни ще излязат на преден план. В случай на отрицателен потенциал, има заплаха от трудности с партньора поради арогантност, желание за доминиране или опити за егоистично манипулиране. Необходимостта да се отдадете на желанията си ще се засили, ще изпитате значително изкушение по отношение на удоволствия, скъпи дрехи, луксозни стоки, светски увеселения и развлечения.

Благоприятни дин – 07.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Рак – Когато подредбата на небесните сили се развива по подобен начин по отношение на вашия зодиакален знак, полезно е да се приложи нов уникален подход - той ще ви помогне да постигнете успех, за който никога не сте мечтали. Но изразът „нов подход” не означава, че работата може да бъде пренебрегната. Вашият план или идея трябва да се основават на солидна основа. Участието в групови събития, организационни срещи и политически дейности ще бъде благоприятно. Същото важи и за романтичните отношения.

Благоприятни дин – 31.12.; 01.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Лъв – Астрологичните обстоятелства на тази седмица вдъхновяват на Лъва гордост и емоционално удовлетворение от дома, децата и другите членове на вашето семейство. Вашите емоции са на високо равнище, а интуицията ви е насочена право към целта. Околните ще ви се възхищават за много неща и с  право. Това е отлично време за проявление на творческа дейност, реализиране на идеи в домашните дела. Изследвайте своите духовни способности и разширявайте своите интелектуални хоризонти.

Благоприятни дин – 02, 03, 04.01.

Неблагоприятни дни - 31.12.; 01, 07.01.

Дева – Атмосферата на тази седмица благоприятства пътуванията, независимо дали става въпрос за изпълнение на поръчки, командировки или пътувания за удоволствие. В допълнение този период е подходящ за продажби, покупки и ремонти на оборудването. През тази седмица околните хора ще бъдат предразположени към Девите. Не пропускайте възможността да демонстрирате личен чар и привлекателност. Потърсете възможността да се насладите на красивите неща, да си позволите малко лукс, романтична връзка, удоволствие и забавление.

Благоприятни дин – 31.12.; 01, 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Везни – Имате възможност да бъдете креативни в ежедневните си задължения. Постоянната и планомерна работа ви обещава успешни перспективи. Ще се увеличи физическата ви активност, ще станете по-активни и гъвкави в постигането на целите си. Единственият ви недостатък е склонността към мързел от време на време, което може да ви попречи. Посещаването на срещи и други социални събития ще спомогне за установяването на ценни контакти, както и за обмен на идеи и информация.

Благоприятни дин – 02,03, 04, 07.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Скорпион – Тази седмица Скорпионите ще почувстват вълна от вдъхновение, желание за действие и най-вероятно ще започнат нови проекти или ще реализират предварително замислени идеи или планове. Към негативните страни се отнасят неприятните последици от прекомерната прибързаност и раздразнителност. Физическата енергия и ентусиазмът, които демонстрирате в този кратък период, ще ви помогнат не само да постигнете много, но и да привлечете вниманието на другите и да ги вдъхновите с вашия пример.

Благоприятни дин – 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Стрелец – Хората от вашия кръг ще оценят високо вашия талант и лични качества. Вероятно ще имате възможност да заемете мястото на лидер, когато става въпрос за сътрудничество и подкрепа от партньор или други съюзници. Въпреки структурите, традициите и други фактори, върху които изграждате работата и живота си, те могат значително да се променят или напълно да се трансформират под влияние на настоящите обстоятелства. Щастливо събитие или ситуация ще ви помогне да подобрите позицията си в обществото или да постигнете друг личен успех.

Благоприятни дин – 07.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Козирог – Възможностите, с които Козирозите ще се сблъскат тази седмица са разнообразни. През този период трябва да разчитате повече на интуицията и инстинктите си. Възползвайте се от положителния потенциал на този период, отново повярвайте в себе си. След като помислите на какво ви е научило миналото, насочете погледа си към мястото, на което искате да бъдете в бъдеще. Забравете за световните проблеми и се съсредоточете върху собствените си очаквания. Има възможност да постигнете отново баланса си, ако е бил изгубен в последно време.

Благоприятни дин – 31.12.; 01.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Водолей – Околните хора ще намират Водолеите за привлекателни и открито ще изразяват своето възхищение и привързаност, когато астрологичните обстоятелства се развиват по подобен начин като тази седмица. Успех ви очаква в любовта и отношенията с представителите на другия пол. Вие ще спечелите спорове, а симпатиите ще бъдат на ваша страна. Не позволявайте на мързел, прекомерно снизхождение към себе си или арогантност да развалят този период, който с право трябва да бъде успешен и приятен.

Благоприятни дин – 02, 03, 04.01.

Неблагоприятни дни - 31.12.; 01, 07.01.

Риби – Обстоятелствата от тази седмица ще позволят на Рибите да задоволят собственото си его, да получат удовлетворение от себе си, да почувстват новия приток на жизнена енергия. Желанието да помогнете на другите и великодушието ви ще се отразят благоприятно на вашата репутация. Поради липса на активност и състезателен дух може да загубите ползите от сегашните благоприятни обстоятелства. Ако избягвате безделието, мързела и прекомерна пасивност - това ще увеличи шансовете ви.

Благоприятни дин – 31.12.; 01, 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

На 6 януари има частично слънчево затъмнение в 15 ° 25 ' в Козирог в 03:43ч. Това затъмнение се случва между Сатурн и Плутон и действа свързващо между тях. Ще се появят нови теми, ситуации, перспективи, които ще бъдат предвестници на това, което ни очаква през следващите две години. В същото време стари структури ще започнат да губят своето значение, да си отиват. Затова трябва да бъдете много предпазливи и да не бързате с новите проекти, независимо колко обещаващи могат да изглеждат. Не вземайте окончателни решения и не поемайте окончателни ангажименти. Слънчевото затъмнение ще се усети в по-голяма степен от тези, които имат лични планети и важни точки от 11 ° - 20 ° в кардиналните знаци: Козирог, Рак, Овен, Везни.

Благоприятни дати за подстригване – 31 декември, 3 и 5 януари.

В тези часове, когато Луната се движи на празен курс не предприемайте нищо ново и важно, не подписвайте важни документи, не правете скъпи покупки, не правете признания и предложния.

31.12.18 00:54 - 03:24 

02.01.19 00:27 - 11:00

04.01.19 19:43 - 20:56

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети