Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 04 – 10.02.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 04 – 10.02.19

Седмичен хороскоп - 04 – 10.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие вървите към по-доброто си бъдеще. Всичко се случва според вашите очаквания. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Овладявайте емоциите си и не избухвайте. Наложете си умереност, такт и спокойствие. Мнозина от вас ще бъдат предразположени към проблеми със синусите. Има опасност и от инциденти и наранявания. Постарайте се да отделяте достатъчно време за семейството и близките си. В любовта ще бъдете смели и безкомпромисни.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 9, 10


Телец – Седмицата ще бъде успешна за мнозина. Оставете събитията да следват естественият си ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се обърнат във ваша полза. Правилно разпределяйте своите човешки и парични ресурси, за да нямате проблеми. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Лесно ще се поддавате на провокации. Въздържайте се от започване на конфликти, защото ще ви напусне спокойствието и няма да бъдете достатъчно обективни. Може да възникнат подозрения към партньора ви. Не търсете проблеми, където липсват и се съсредоточете върху хубавата страна във вашата връзка.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 5


Близнаци – Съдбата ще е благосклонна към вас и в личен, и в професионален план. Общувате с лекота и печелите на своя страна хората. Ще имате запознанства с интересни и впечатляващи ви хора, които ще повлияят върху начина ви на мислене и ще ви заредят с положителни емоции. Вие ще получите отлични резултати без много усилия, точно както искате. Ще разчитате на интелигентност, хитрост и безпогрешни инстинкти, така че ще превръщате всяка неблагоприятна ситуация в своя полза. Изпълнени сте с любопитство към света и нетърпеливи за нови преживявания.

Благоприятни дни-4, 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8


Рак – Готови сте да правите добрини едва ли не на всеки, който смятате, че се нуждае от помощ, но мнозина от тях няма да ви бъдат благодарни и ще се почувствате разочаровани. Афери, необмислени постъпки, излишни разходи - не се въвличайте във всичко това. Ревизирайте чувствата, целите си и вижте дали няма да стигнете до по-конструктивно решение какво да правите с живота си, работата и някои хора. Това е добро време за всеки, който търси нова работа или мечтае да се премести на по-добра. Може да възникне привличане към ваш колега и да се впуснете във флирт.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 9, 10

 

Лъв – Започвате седмицата енергични и активни. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. Чакат ви добри резултати. Всичко ще става като с магическа пръчица при вас. Седмицата ще е благоприятна за разширение на контактите ви. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Ще се радвате на хармонични и щастливи семейни отношения и доста положителни емоции, но за да ги има, трябва да направите и вие крачка към тях. Не се опитвайте да седите на два стола, защото в крайна сметка може да останете на земята.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 4, 5


Дева – Внимавайте да не обтегнете отношенията си с вашите колеги, защото прекалявате с претенциите и критиките си. Старайте се да съхраните добрите си отношения, да сте по-тактични и да цените качествата на другите хора. Ще ви се отворят врати към нови, по-добри възможности за себе изява. Търсете социални контакти, бъдете активни и действени. Очите на противоположният пол ще бъдат вперени във вас по настойчиво от досега, затова бързо се вземайте в ръце и се вкарайте в добра форма. Това е един добър стимул за вас. Може да ви споходи желание да промените своя облик, за да изглеждате по-елегантни и ефектни.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8


Везни – Стремите се към независимост, въпреки че не винаги сте сигурни в своите възможности и понякога се съмнявате, че сте в състояние да се справите с предстоящите задачи. Прекрасно ще ви се отдава само презентацията, затова общувайте, запознавайте се, договаряйте се. Склонни сте да залитате в крайности в поведението си, в идеите и мнението си. Вие сте отлична опора и защита на хората, които обичате. Правите всичко възможно около вас да цари спокойствие. Имате възможности да постигнете стабилност и хармония в отношенията, ако не се проявите като прекалени перфекционисти.

Благоприятни дни- 4, 5

Неблагоприятни дни- 9, 10


Скорпион – Нарастването на оптимизма и жизнения тонус ще ви активират към действия и творческо само изразяване. Добро време, за да помислите за ново направление на дейност. Ако замисляте промени не се сдържайте, а започвайте да се подготвяте за тях. Обновлението ще ви подейства сравнително добре. Успехът ще съпровожда обаче само тези от вас, които използват собствените си способности, възможности и талант, а не тези, които търсят леката страна на нещата. Не гледайте какво има в чуждата паница, а само в своята. Вие няма да бъдете в романтично настроение. Мислите ви ще бъдат заети със семейни или финансови проблеми и ще пренебрегвате любимия човек.

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 4, 5

 

Стрелец – Седмицата ще е изпълнена с много динамика и приятелски срещи. Използвайте удачните обстоятелства край себе си. Не прибързвайте в нищо и правете всичко с удоволствие. На вас не ви липсва нито оптимизъм, нито жизненост, нито мотивация, както винаги. Вие сте даже в приповдигнато настроение. От вашето настроение зависи микроклимата в колектива, където работите и в семейството също. Компромисите ще улеснят личните взаимоотношения. Във връзка с работата ви може да има усложнения, прегради, трудности. Мислете, преди да действате и не забравяйте, че начинанията ви е добре да са предварително планирани, а не импулсивни.

Благоприятни дни-4, 5, 9, 10

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8


Козирог – Отърсете се от всичко, което ви е дърпало назад. Ваш е изборът как да постъпите, но знайте, че напред имате добри алтернативи за действие. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което ви очаква. Ще се радвате на стабилно здраве и ще бъдете в добра физическа форма. Възползвайте се ползотворните вибрации. Тези, които имат неуредени въпроси, ще успеят да се справят с тях. Не се кахърете, че не можете да контролирате всичко. Ситуациите около вас бързо се променят. Най-важно е да имате открита и ясна позиция към света. 

Благоприятни дни- 6, 7, 8

Неблагоприятни дни- 9, 10


Водолей – Следете стриктно за изпълнение на договореностите. Интересите ви могат да ви отведат в нова посока. Нека обстоятелствата ви направляват, а не вие тях. Интелигентни, находчиви и смели, вие ще бъдете успешни на работното място. Ще срещнете трудностите, които ще изискват бърза реакция. Няма да имате време да се консултирате, но следвайте инстинктите си и всичко в крайна сметка ще бъде наред. Ако сте безработни или търсите по-добре платена работа, ще имате късмет да научите добра новина във връзка с това. Не давайте лъжлива надежда на някой, който показва чувства към вас, но не възнамерявате да предприемете нещо по-сериозно.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 4, 5


Риби – Динамична и противоречива седмица ви очаква. Ще свършите цялата работа в службата, но шефовете и колегите ви няма да ви покажат, че оценяват вашата работа и усилия. Не позволявайте това да се отрази неблагоприятно на мотивацията ви за работа и имате предвид, че все пак някой е забелязал вашата ангажираност и старание. Възможен е конфликт, загуба, неприятно събитие, които ще окажат лошо влияние върху самооценката ви. Душевното ви равновесие може да бъде нарушено. Вашата невероятна емоционалност отлично ще се прояви във връзката ви. Не започвайте отношения, които нямат перспектива.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 6, 7, 8

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Marina Marinova ????
05.02.2019 13:26 / Отговор
Marina Marinova $$$$$$$$
05.02.2019 13:27

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети