Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 14-20.01.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 14-20.01.19

Седмичен хороскоп - 14-20.01.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решения и внимателно да обмисляте всяка стъпка. Това ще помогне да се избегнат много проблеми. Поради щастлива случайност може да получите точно това, което искате. За вас е важно да следвате знаците на съдбата, които със сигурност ще помогнат да откриете вратата, водеща до щастливото бъдеще. Също така оправданият риск може да доведе до щастливи промени в живота.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Телец – Седмицата ще бъде много продуктивна, а енергията ви ще се увеличи. Страхотно начало, когато ще можете да решите отложените по-рано въпроси или да направите това, което сте планирали. Помислете как да се отървете от негативните мисли. Дори и да има причина, по-добре е да се реши проблемът или просто да се промени ситуацията. Периодът е идеален за пътуване, както и за стоене у дома. Ще имате избор между постоянното общуване с хората, които обичате и време за уединение. И двата варианта са добри по свой начин. Засилената интуиция ще помогне да успеете в любовта, да избегнеje проблемите и да избере най-добрия път към щастието.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Близнаци – Тази седмица е подходяща за творчество, нови знания и пътувания. Не трябва да се страхувате да променяте решенията си и да избирате пътя за развитие, който ще отговаря на изискванията ви. Притежавате нужната мъдрост и способността да се измъквате от трудна ситуация без загуба на време и усилия. Проблеми могат евентуално да възникнат в общуването с близките, затова внимавайте какво казвате, за да се избегнат конфликти. Харизмата ви ще бъде на висота, което ще ви помогне да успеете в любовните дела. Тези, които вече имат връзка, трябва да се опитат да дарят на половинката си незабравими емоции и щастие.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Рак – През тази седмица ще имате много шансове да направите впечатление на околните. Това е добро време за всякакви нови начинания, трудна и отговорна работа, сключване на договори и финансови транзакции. Шестото чувство ще ви спаси неведнъж от фиаско. Приемайте всичко с философско спокойствие. Всичко, което се случва в живота е логически резултат от решения и действия в миналото. Не бива да се обезсърчавате от малките неприятности. Необходимо е да се направи правилна преценка на всяка ситуация и да не се бърза да се правят заключения относно хора или събития. Седмицата може да отлети толкова бързо, така че е най-добре да се наслаждавате на всеки миг.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Лъв – Хармонично начало на седмицата. Добро време за промени. Успех ще постигнете, само ако знаете точно какво искате. Към края на периода обаче може да се почувствате с изчерпана енергия. Това ще се случи, ако често се намирате в близост до неприятни хора или в изнервяща обстановка. Спокойствието в следващите седем дни ще бъде ключът към успеха във всяка област на живота. Могат да възникнат пречки поради неправилни решения. Въпросите свързани с дома, са начело в дневния ред. Насочете силите към най-важните. С брачния партньор не са изключени кавги, напрежение, объркване в отношенията. Когато настъпят, важното е да запазите самообладание. 

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Дева – Тази седмица ще трябва да поддържате високо професионално ниво, дори ако мислите ви са насочени в съвсем различна посока. Доверието във вашите способности и последователност в действията ще ви помогне да спечелите разположението на другите и да укрепите добрите отношения с вашите началници. Опитайте се да не натоварвате приятелите си с проблемите си. През втората половина на седмицата ще бъдете в добра форма и ще можете успешно да завършите работата, започнала по-рано. Ще се нуждаете от нов поглед върху живота, нови мисли, обновление (актуализиране) на целите. Важно е да разгледате всичко от различен ъгъл.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18

Везни – Вие продължавате да търсите смисъла на живота и своето място под Слънцето. В стремежа си към по-добра версия на себе си не бива да пропускате нещо важно и да се превръщате в егоисти. В отношенията с близките, не трябва да викате и да ставате нервни. Публичните спорове носят опасност. Няма нужда да защитавате яростно позицията си - Вселената все още прави правилните корекции и ще покаже с времето на всеки, кой е бил прав и кой не. Ако сте обхванати от чувства на страх, неувереност и униние, постарайте се бързо да се освободите от тях. Решенията трябва да идват от сърцето ви, а не от натиска на околната среда.

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни -14, 19, 20

Скорпион – Силата на позитивното мислене е много важна през тази седмица. Светът наоколо може да бъде всякакъв - приятен, страшен, унил, но това не трябва да ви спира да търсите път към своето щастие. Потърсете го в себе си, а не около себе си. Време е за разширяване на съзнанието и намиране на нови цели, за духовно развитие. Към негативните думи и действия на другите се отнасяйте философски, с мъдрост. Хороскопът ви говори за временни затруднения, които забавят пътя към успеха. Обърнете внимание на своите действия и да изоставите това, което пречи на развитието ви. Трябва да се откажете от остарелите идеали или цели, които не водят до никъде.

Благоприятни дни – 19, 20

Неблагоприятни дни -15, 16

Стрелец – Началото на седмицата може да започне трудно. Трудностите могат да възникнат поради капризите на някои от вас или поради отказа да изпълнявате задълженията си. Интуицията е тази, на която можете да разчитате, ако нямате решение на проблема. В работата и в любовта е важно да не пропускате подробностите. Всяко малко нещо може да доведе до успех или да стане фатално. Някои проблеми ще бъдат решени сами, но не трябва да се очаква, че това ще се случва през цялото време. Игнорирайте слухове и клюки, бъдете реалистични и живейте по правилата на морала. Не е желателно да прехвърляте отговорностите си върху раменете на други хора.

Благоприятни дни – 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

Козирог – В началото на седмицата старите проблеми могат да ви напомнят за себе си, така че трябва да сте изключително внимателни, да ограничите финансовата дейност и да вземате само балансирани решения. Поемете инициативата, не стойте в сянка. Пресметливостта и дребнавостта трябва да отстъпят място на щедростта. Вслушвайте се в съветите на близки хора, бъдете последователни и самоуверени. Ще можете да изберете правилния път, ловко да заобикаляте капаните поставени от съдбата и да се отървете от влиянието на манипулаторите. Нещата ще тръгнат нагоре, но за това е важно да се избягват стресови ситуации и претоварване.

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 14, 19, 20

Водолей – В началото на тази седмица ще можете да правите това, което сте планирали от дълго време. Всяко действие ще доведе до победа, ако няма вложени користни цели или желание за измама. Успехът ще бъде постигнат от внимателните и самоуверени представители на знака, които са в състояние да изоставят остарелите идеали и да не преследват фантомите от миналото. Хороскопът ви предупреждава за здравословни проблеми, ако не се грижите за себе си. Възможно е обостряне на хронични заболявания или наранявания поради небрежност. Постарайте се да подсилите имунната си система.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

Риби – Нещата ще вървят нагоре, трябва само да разберете откъде да започнете и да следвате плана. Не се нагърбвайте с много неща наведнъж - по-добре е всички проблеми да се решават последователно. Няма нужда да давате на хората празни обещания. Научете се да казвате „не” на тези, които не ценят времето ви. Не бива да влизате в полемика и конфликт с околните - по-добре е да игнорирате всички атаки на недоволните. Добрите новини в средата на седмицата ще ви вдъхновят за нови подвизи. Очакванията ви ще се оправдаят. Бъдете предпазливи и не предприемайте необмислени стъпки и решения.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Неблагоприятни дни – 17, 18


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети