Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 17 - 23.12.2018

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 17 - 23.12.2018

Седмичен хороскоп - 17 - 23.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Периодът от 17 до 20 декември е прекрасно време за бизнес и сключване на сделки, регистрация на фирма

От 20 до 23 декември - периодът е добър за всякакви парични въпроси. Тук всички въпроси от този тип могат да се решават, за да можете да реализирате вашите планове.

За пътуване и пътешествия цялата седмица е благоприятна, с изключение на събота 22 декември. На този ден внимавайте. Препоръчително е да отложите пътуването, ако не е наложително.

Що се отнася до любовта, периодът от 17, 18 и 20 декември е благоприятен за признаване на чувства. От 20 до 23 декември, с изключение на 22 декември, нараства вероятността за перспективни срещи и запознанства. Двойките с повече стаж ще почувстват хармония и взаимно привличане. Това е подходящо време за семейни празненства, почивки.

На 22 декември в 00:24ч Слънцето влиза в Козирог и започва зимното слънцестоене.

Не предприемайте нищо важно, не сключвайте договори, не правете признания във времето от 09:22 до 11:38ч н 18 декември; от сутринта до 16:36ч на20 декември; от 16:22ч до 18:29ч на 22 декември.


Овен –Овен ще почувства, че ситуацията тази седмица явно се стабилизира. Ще имате повече шансове да намерите нестандартни и радикални решения на много проблеми. Успешното местоположение на звездите ще ви позволи да подобрите финансовия и професионален статус. Ще имате възможност да подобрите взаимоотношенията си с близки, любовни партньори и приятели. Вашият енергиен тонус е доста висок. Ето защо трябва да проявите най-добрите си черти на характер и да сте активни. Преди да кажете нещо, помислете. Препоръчително е да сте по-спокойни и по-сдържани.

Благоприятни дни-21, 22

Неблагоприятни дни –17, 23


Телец – За вас тази седмица ще бъде лека. Лесно ще намирате общ език с колегите, партньорите. Ще можете да уредите всички разногласия. Звездите показват, че сега е подходящо време за подписване на бизнес споразумения. Мнозина ще успеят бавно да подобрят финансовото си състояние, да бъдат включени в нови дела и проекти. Енергийният тонус ще започне да расте бавно, а с това и настроението ви. Не жалете време да правите планове, отлично ще ви се отдадат именно обмислените действия. Желателно е да не афиширате своите намерения, така те скоро ще се реализират.

Благоприятни дни-23

Неблагоприятни дни – 18, 19, 20 (до 16:36ч)


Близнаци – Звездите ще ви помогнат да изградите взаимоотношения с партньорите, да постигнете взаимноизгодни споразумения. И ще ви срещнат със светли, необикновени личности. Взаимоотношенията с тях могат да променят вашите възгледи, да разширят хоризонтите ви. Имате високо енергийно ниво и стабилно здраве, емоционалната стабилност. Това е чудесен период за контакти, за срещи, за обсъждане на планове, за пътуване. От всички гледни точки, периодът е доста проспериращ.

Благоприятни дни- 17

Неблагоприятни дни – 20 (след 16:36ч), 21, 22


Рак – През тази седмица ще се чувствате добре. Ще се справите с повечето задачи. Интересното разположение на звездите ви обещава приятни открития и моменти в работата и в личния живот. Освен това можете да полагате основите за просперитета си за следващата година. Енергийният тонус и здравето се подобряват, емоционалната сфера също се стабилизира. Понастоящем е много по-лесно да намерите общ език с колеги и партньори. Има възможност да се включите в някои бизнес проекти, за да укрепите възможността за професионално развитие.

Благоприятни дни-18, 19

Неблагоприятни дни –17, 23


Лъв –През новата седмица ще бъдете много активни, енергични, инициативи. Звездите ще ви вдъхновяват да експериментирате. Ще успеете да стартирате успешно нови проекти, някои от вас ще напреднат в службата. Всичко това ще се отрази благоприятно върху състоянието ви и съдържанието на портфейла ви. Периодът е идеален за пътуване, за проявяване на най-добрите качества на този знак. Това е време на любовни приключения и взаимоотношения. Така че бъдете максимално активни и смело вървете към успеха.

Благоприятни дни- 17, 20 (след 16:36ч), 21, 22

Неблагоприятни дни –18, 19


Дева – Не са изключени приятни промени в семейството, както и пътуване или радикални преобразования в дома ви. Отношенията с партньорите както в брака, така и в бизнеса ще станат по-хармонични. Някои представители на този знак ги очакват романтични срещи, други - вълнуващи творчески проекти. Жизненият ви потенциал се увеличава. Ставате по-организирани, дисциплинирани, по-работоспособни. С тези качества можете да постигнете значителен успех. Така че продължавайте смело напред!

Благоприятни дни-18, 19, 23

Неблагоприятни дни –20 (след 16:36ч), 21, 22


Везни –Седмицата е страхотна за всяка творческа работа. През този период можете да пътувате, да се срещнете с интересни хора, да осъществявате нови проекти. Трудностите отстъпват една крачка назад. Ще получите усещане за вътрешна свобода. Избягвайте да вземате спонтанни решения, най-вероятно ще бъдат погрешни. Не се захващайте с няколко неща наведнъж, тази тежест може да не се окаже за плещите ви. Не подценявайте силата на вашата привлекателност, можете да я използвате като оръжие и като средство за намиране на нови фенове.

Благоприятни дни-21, 22

Неблагоприятни дни –17, 23


Скорпион – Като цяло периодът е положителен и успешен, включително от материална гледна точка. Благоприятният аспект на Венера с Нептун и Сатурн ще ви помогне да разберете грешките от миналото и да наваксате. Идва хубаво време за сътрудничество, за подписване на споразумения, за финансови операции. Ще се развиете професионално и ще покажете най-добрите си качества. Засилва се интуицията ви, което ще ви помогне навреме да направите правилния избор. Вашето постоянство, упорита работа, търпение ще дадат възможност за подобряване на всякакви отношения. 

Благоприятни дни-23

Неблагоприятни дни – 18, 19, 20 (до 16:36ч)


Стрелец – Стрелецът е най-щастливият знак на седмицата. Ситуацията ще бъде дори по-добра от предишната седмица. Ще станете по-отворени, доброжелателни, креативни и в същото време практични и дори разумни. Благоприятният аспект на планетите Юпитер и Меркурий във вашия знак ще ви позволи навсякъде да се представяте добре, да постигнете успех в кариерата и бизнеса си, значително увеличавайки доходите си. Периодът е добър за личните отношения. Отношенията с чужденците ще се развият много интересно и обещаващо. Затова действайте активно и се възползвайте максимално от положителните възможности.

Благоприятни дни- 17

Неблагоприятни дни – 20 (след 16:36ч), 21, 22


Козирог – Благодарение на хармоничният аспект на Слънцето и Уран, ще имате повече възможности за позитивни преобразования. Ще получите прилив от романтични чувства. Ще настъпи хармонизиране на семейните отношения. Енергийният ви тонус ще се увеличи. Но това не означава, че вече можете да се впускате в рискови ситуации или да поемете повече отговорности. По-добре е да изчакате до следващата седмица, когато Слънцето вече ще е във вашия знак. Дотогава се посветете на обичайните си ежедневни задачи или завършете старите неща. Има положителни шансове, но засега не си струва рискът.

Благоприятни дни-18, 19

Неблагоприятни дни –17, 23


Водолей – Звездното влиянието върху вас е доста по-положително. Ще можете да поставите всичко в ред и да решите благополучно материалните проблеми. Тази седмица ще подобрите отношенията си с партньори и с приятели, колеги, ръководството. Седмицата е безопасна по отношение на пътуването. Ще можете да набележите и дори да реализирате нови и интересни идеи и проекти. Звездите ще ви дадат възможност сериозно да подобрите отношенията си с партньорите и да ги хармонизирате. Възползвайте се от този подарък.

Благоприятни дни- 17, 20 (след 16:36ч), 21, 22

Неблагоприятни дни –18, 19


Риби – Тази седмица късметът е на ваша страна. Ще имате възможност да стигнете до компромис с бизнес партньорите, за да се подобрят семейните отношения. Сега е моментът да положите основите на вашия успех през 2019 г. Очакват ви интересни срещи, участие в творчески проекти, невероятни открития. Периодът е много добър за вас. Вашето енергийно ниво се увеличава, здравето се подобрява. Факторът интуиция за индивидуална и колективна работа нараства. Накратко, ще имате много възможности, които трябва да бъдат използвани.

Благоприятни дни-18, 19, 23

Неблагоприятни дни –20 (след 16:36ч), 21, 22


Автор: Ивелина Пенчева – астролог, 

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети