Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 19-25.11.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 19-25.11.18

Седмичен хороскоп - 19-25.11.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Успехът ще ви придружи по много начини. Някои представители на този знак ще могат да променят работата си или да срещнат любовта. Ще има напрежение, но ще се справите с всички неща, които ще предприемете. Въпреки това се въздържайте от участието в нови проекти. Ограничете се до по-обикновени дела и се откажете от важните, дългосрочни и мащабни начинания. Избягвайте физически, емоционален стрес и тежко умствено натоварване. Внимавайте при работа с електрически уреди. Най-голямо внимание изисква личната сфера. Връзката с вашата половинка трябва да бъде укрепена, отделете максимално време. Някой от близките ви се опитва да реши сериозен здравословен проблем, трябва да го подкрепите.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Телец – Повече сте в позицията на наблюдател. Но в крайна сметка, за да успеете в работата, трябва да предприемете някои действия - затова направете първата крачка. Очакват ви много добри взаимоотношения с колегите на работното място. Ще бъдете много фокусирани върху личния си комфорт, което ще се отрази на желанието ви за промени в жизненото пространство около вас, но също и с намерението си да подобрите връзката си с някои скъпи за вас хора.  Няма съмнение, че ще се забавлявате добре.  Относно личния ви живот: покажете на партньора си своята надеждност, разсейте съмненията му и връзката ви ще започне да искри с нови цветове. С тактичност и чар можете да постигнете много неща.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни – 21, 22

Близнаци – Не е най-добрата седмица за ново начало. Не влизайте в разправа с началници и представители на закона. Стремежа към справедливостта може да ви струва скъпо. Трябва да слушате само себе си, когато взимате решения. Здравето ви зависи пряко от емоционалната сфера, дръжте емоциите си под контрол. Възможни проблеми с краката. Обърнете внимание на проблемите, свързани с дома ви. Бъдете търпеливи, за да избегнете скандали и кавги. Трябва да сте по-добри към близките си. Покажете им на дело, не само на думи, колко ги цените и обичате. Личният ви живот ще бъде изложен на риск, ако се доверите на слуховете за партньора си.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни – 23, 24 

Рак – Седмицата ще премине с бързи темпове и ще бъде изпълнена със затруднения. Ще положите много усилия за справяне със задачите. Струва си да си признаете грешките, упоритостта ще ви постави в много по-неудобна позиция. Възможно е да получите интересна оферта. Вашата задача е да подхождате към въпроса възможно най-практически и разумно, за да вземете най-доброто решение. Ще успеете да преодолее ограниченията и да постигне по-голяма свобода за действие. Нови хора ще се появят във вашето полезрение, с които ще започнете да общувате. Но не се заблуждавайте. Може би те не са хората, за които се представят. Не бъдете ненужно лековерни, не разкривайте личните си тайни на случайни хора.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Лъв – Не действайте необмислено. Ако усетите, че обстановката около вас започва да се нажежава, опитайте се да не бъдете в епицентъра на събитията. Най-разумно е да се оттеглите. През седмицата ви чакат вълнуващи приключения и интересна комуникация с приятели. Може би ще срещнете нов човек и ще се сприятелите. Възможно е такова запознанство да се осъществи чрез социалните мрежи.  До романтични отношения едва ли ще се стигне, по-скоро приятелски чат. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с нарушение на съня.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

Дева – Възможни са неочаквани обрати на събитията, което обаче ще е във ваша полза. Ще трябва спешно да разрешите натрупаните проблеми. Планомерно се придвижвайте към целите си. Само така ще бъдат постижими. Не е изключено да настъпят промени, за които не сте психологически подготвени. Въпреки това не се паникьосвайте, можете да се справите. Обърнете повече внимание на своето здраве. Подходящо е за медицински прегледи, диагностика, изследвания и започване на лечение. В отношенията с близките си покажете мъдрост и търпение и най-важното - въздържайте се от мърморене и правене на забележки.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни – 23, 24

Везни – Подходящо време за интензивна дейност и търсене на допълнителна работа на непълно работно време. Внезапно може да се появят нови обстоятелства, което коренно ще променят ситуацията и всичко ще трябва да бъде преодоляно. През втората половина на седмицата обърнете специално внимание на вашето здраве. Можете да почувствате умора, отпадналост, физическа слабост. Ако в същото време имате много отговорности на работа, тогава поради претоварване здравословното ви състояние може да се влоши допълнително. Опитайте се да разпределите равномерно товара си и да намерите повече време за почивка и сън.

Благоприятни дни- 23, 24

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Скорпион – Постигате вътрешно равновесие. С решителни и уверени стъпки можете да постигнете много. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за кариерата ви. Външните обстоятелства могат по всякакъв начин да се намесят и объркат нещата ви. Не е изключено да погледнете на ситуацията около вас през розовите очила и да не си дадете сметка за истинските трудности, с които ще се сблъскате. Ще трябва да проявите търпение към настроенията и слабостите на партньора си, особено ако той/тя самия прави същото. Ненужна е излишната откровеност, изобщо не е необходимо да знаете всичко един за друг.

Благоприятни дни- 25

Неблагоприятни дни – 21, 22

Стрелец – Извънредно продуктивна седмица ви очаква. Ентусиазъм няма да ви липсва. Постепенно ще се потопите в кръговрата на различни делови и лични проблеми. Трябва да преодолеете съмненията и неувереността си. Постарайте се да бъдете по-практични. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на психологическия климат в семейството. Вашите желания и инициативи няма да намерят разбиране и подкрепа. Нещо повече, може да ви бъдат приписани намерения, които в действителност не сте имали. За свободните представители на знака, твърде е възможно романтично запознанство, но не възлагайте големи надежди за нещо повече.

Благоприятни дни- 19, 20

Неблагоприятни дни – 23, 24

Козирог – Седмицата за мнозина ще бъде насочена към повишаване на професионалното равнище и разгръщане на творческия потенциал. Подходящо време да подобрите условията си на живот, за да го направите по-уютен и удобен. В петък може да има обстоятелства, които да променят плановете ви. Отношенията в семейството ще са топли и доброжелателни. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за кратки пътувания и нови запознанства. Звездите ви съветват по-деликатно да комуникирате с хората около вас. Може би ще се окажете в плен на собствените си заблуди и ще подозирате някои хора в несправедливо отношение към вас.

Благоприятни дни- 21, 22

Неблагоприятни дни – 19, 20, 25

Водолей – На работното място ситуацията напомня за бягане в кръг: въпреки усилията, които полагате, няма развитие. Време е да помислите за нови възможности. Вие сте изпълнени с нови идеи и планове. Но реализацията им няма да е лесна. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за вземане на финансови решения. Също така е възможно да попаднете на измами и загуба на пари при плащане на покупките. Нежелателно е да се дават или да се заемат пари. Много емоционална седмица. В личните си отношения трябва да внесете повече яснота.

Благоприятни дни- 19, 20, 23, 24

Неблагоприятни дни – 21, 22

Риби – През първата половина на седмицата звездите съветват Рибите да намерят време да останат в уединение. Спокойствие, уют и мълчание са ви необходими, за да се приведете в състояние на духовна хармония и баланс. Това е подходящо време за духовни практики, молитви, автогенен тренинг, четене на мантри и медитация. Слушайте вътрешния си глас. Творческото настроение в средата на периода ще ви позволи да изненадате приятелите и колегите си на работа със свежи идеи. Бъдете внимателни към нови запознанства. За тези, които имат вече връзка, ще е хармоничен период. Все пак бъдете добри и внимателни.

Благоприятни дни- 21, 22, 25

Неблагоприятни дни – 23, 24

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети