Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп - 24 - 30.12.2018

Хороскоп

Седмичен хороскоп - 24 - 30.12.2018

Седмичен хороскоп - 24 - 30.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Началото на седмицата ще бъде успешно, ако енергията е насочена към мирното русло за решаване на неотложни въпроси или завършване на текущи дела. Ще минете и през някои изпитания. Може да избегнете конфликти с близки хора, като се научи да възпирате емоциите. Трябва да се борите с лошите навици и отрицателни черти на характера, ако искате да избегнете неприятности. Вашата звезда ще ви покаже пътя към успеха, който ще бъде по-кратък, ако не бързате. В средата на седмицата разчитайте на съдбата и не се тревожете за крайния резултат от работата. На всички Овенчета весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

Неблагоприятни дни – 29, 30


Телец –Разчитайте на себе си, защитавайте позициите си, без да ставате авторитарни и мнителни. Бъдете услужливи, но не се превръщайте в слуги на никого. Не искайте от другите неща, които вие самите не бихте дали. Време е да пораснете в собствените си очи и да поемете отговорност за своите действия. Заредете се с търпение. Изработете си ясен план и го следвайте стъпка по стъпка. По-малко се концентрирайте върху формата, за сметка на съдържанието. Тежете на мястото си. Бъдете рационални, но търсете и вдъхновението. На всички Телци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26


Близнаци – В последната седмица на декември е необходимо да се сбогувате с фалшивите цели и да се освободите от миналото, за да сте готови за новите промени, които предстоят. Не форсирайте събитията и им позволете да се развиват по свой собствен начин. Имате достъп до вътрешната си сила, до умението да откривате прости решения на сложните задачи. Бъдете внимателни, нежни и устойчиви. Грижете се добре за себе си и за онова, което е „в ръцете ви”. Ситуацията може да бъде овладяна с внимателен, нежен и деликатен подход. На всички Близнаци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28


Рак –Търсете търпеливо здравата връзка с душата си, истините, скрити в самите вас. Учете се да разчитате знаците, да бъдете верни на своя усет за истинско и фалшиво, за преходно и непреходно. Поставяйте си стойностни жалони по житейският си път. В тази последна седмица от старата година, обърнете се навътре в себе си, направете анализ на отминаващата година, на грешките, които сте направили и поуките, които сте извлекли. „Сверете часовника си”, „проветрете главата си”, отворете се за вдъхновение и новите неща. На всички Раци весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30


Лъв – Последната седмица на годината не е време за глупости. Лесно можете да се заблудите от временното затишие и да направите някои грешни стъпки. Късметът ви ще проработи, но именно тогава може да решите, че „морето ви е до колене” и да проявите лекомислие. Не поверявайте своите отговорности на никого. Скоро навлизате в нова фаза. Доверете се на потока на събитията. Някои от плановете ви може да не се сбъднат, но това не е повод да се обезкуражавате. Освободете се от остарелите си и безплодни идеи и безполезни дейности, които водят до задънена улица. На всички Лъвове весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26

Дева – В последната седмица на годината, направете едно пътуване към себе си. Влезте в своя вътрешен лабиринт и последвайте „златната нишка” на вътрешният си усет. Обединете всички свои противоречия в едно цяло. Прояви на инертност, апатия и униние, могат да навредят на обективната ви преценка на нещата. Стремете се към спокойствие и благост, но давайте адекватен външен израз на мислите и чувствата си. С партньора си бъдете внимателни един към друг, възстановявайте баланса и равностойният обмен на енергии помежду си, без да ставате крайни. Сдържайте емоциите си и вярвайте, че съдбата е благоприятна. На всички Деви весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28


Везни – Време е да направите крачка напред и да се освободите от вътрешните и външни ограничения. Новите цели ще бъдат достъпни, ако оставите всичко, което пречи на развитието им. Очакват ви нови постижения и награда (или победа). Научете се да вярвате повече в себе си. Бъдете целенасочени и последователни. Всички ваши планове ще бъдат изпълнени, ако действате последователно и не отказвате предлаганата помощ. Имате възможност да сглобите отделните части на своя житейски пъзел в смислена, хармонична и завършена картина. Приемайте с радост и благодарност всички предложени ви дарове от съдбата. На всички Везни весели празници!

Благоприятни дни –25, 26

Неблагоприятни дни – 29, 30


Скорпион – Последната седмица на годината ще премине хармонично и без особени сътресения. Мнозина са вече на крачка от целта си, така че не трябва да се тревожите за резултата от работата - всичко ще се получи по най-добрия начин. Стремете се да бъдете открити, честни, отзивчиви и отговорни. Вслушайте се в посланията отправени към вас, надхвърлете своите субективни убеждения и страхове, представи и очаквания. В края на периода на тези, които са работили честно и не са вършили лоши неща, Вселената със сигурност ще предостави приятна изненада. На всички Скорпиончета весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 25, 26


Стрелец –Не трябва да се страхувате от поемане на разумен риск и нестандартни решения. Сами може да се поставите в трудна ситуация, поради собствената си непредвидливост. Затова бъдете по-внимателни и предпазливи, смирени и толерантни. Ако имате чувството, че ситуацията сякаш е „зациклила”, а вие сте с „вързани ръце”, единствено може да ви помогне преосмислянето на гледната ви точка, погледът в нова, понякога противоположна посока, където ви очакват нови хоризонти, спасителни перспективи. Трудностите водят до отказ от старите убеждения и до важна вътрешна трансформация и просветление. На всички Стрелци весели празници!

Благоприятни дни –25, 26, 29, 30

Неблагоприятни дни – 27, 28

Козирог – Време е да се освободите от тежестта на миналото. Забравете старите оплаквания, простете на всички, които са ви наранили (и преди всичко себе си), отървете се от ненужни неща и спомени - с една дума, отпуснете баласта, който не ви позволява да се движите напред. След това ще имате шанс да започнете нова глава на живота: да свършите страхотна работа, да намерите своя мечтан дом или да срещнете истинската любов. Нови неочаквани промени ще започнат да проникват в живота ви. По-добре приемайте това, което иде, вместо да подлагате съдбата на изпитание. В близко бъдеще ще разберете, че всичко, което се случва, е необходимо, за да се разчисти пътя към нови постижения. На всички Козирози весели празници!

Благоприятни дни –27, 28

Неблагоприятни дни – 29, 30

Водолей – Вие сте на прав път, което означава, че целта вече е близо. За вас е важно да се откажете от бързането, да разчитате на знанията и опита, които сте натрупали, за да премахнете грешките натрупани в старата година. Възможно е да се опитат да ви измамят, затова слушайте интуицията си и внимавайте с кого общувате и имате вземане даване. Време е да поемете отговорност за своите избори. Преодолейте рутината и инертността си и потърсете нов подход към стари и познати отношения и ситуации. Случайността може да изиграе важна роля в някакви събития. На всички Водолеи весели празници!

Благоприятни дни –29, 30

Неблагоприятни дни – 25, 26


Риби – Възможни са бързи промени, които трябва да се приемат спокойно. След като "прахът се утаи", пътят към целта ще бъде свободен. Вземете под внимание грешките от миналото, за да не ги повторите в новата година. Трябва да се справите с нежеланието си да пуснете старото и страха от новото, непознатото. Нужно е да се направи избор, към който трябва да се отнесете напълно сериозно. Важно е да се вземат под внимание предупрежденията на Вселената и да не се извършват необмислени действия, които могат да доведат не само до неприятности, но и до загуба на авторитет сред близките. Ще завършите с позитивна нота старата година. На всички Риби весели празници!

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 27, 28

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог, 

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети