Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 26.11. – 02.12.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 26.11. – 02.12.18

Седмичен хороскоп – 26.11. – 02.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Началото на седмицата веднага ще определи приоритетите ви. Още в понеделник ще се сблъскате с квадратурата между Меркурий и Марс, което ще попречи на инициативите ви, а също така вероятността от работни конфликти е твърде висока. През периода трябва да бъдете максимално дипломатични и да проявите най-добрите си организационни качества. Старайте се да изпълнявате графика си, без да с натоварвате със свръх задачи, което може да подкопае здравето ви. Внимавайте какво казвате, защото случайно изтървана или непремерена реплика може да предизвика разправии у дома ви.

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни –26.11.


Телец – Време да укрепите своите позиции. Бъдете твърди и не се поддавайте на провокации. Ще успеете да се справите с натоварването. Препоръчително е да планирате нещата си за тази седмица, в противен случай ще бъде малко хаотично положението. Само собствената ви инертност може да се превърне в бариера между вас и блестящи възможности. Ще получите ценна за вас информация от напълно неочакван източник. Бъдете внимателни и се грижите за любимия човек, тъй като му липсва вашата душевна топлина. Не позволявайте изкушенията да ви отклоняват от правия път.

Благоприятни дни- 26, 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.


Близнаци – Още в самото начало на седмицата всички активни действия ще срещнат съпротивата на Марс. Успешно обаче ще е решаването на трудовите проблеми. Ще имате много възможности да се докажете през този период. Някои ще получат възможност за самореализация и допълнителни доходи. Вашият авторитет и влияние върху другите нарастват. Не си позволявайте да бъдете песимистични. Много неща зависят от това как ще погледнете на тях. Повишена чувствителност. Не бива да рискувате твърде много. Всички действия трябва да бъдат внимателно премислени, а данните - да бъдат проверени отново.

Благоприятни дни- 27, 28.11.;02.12.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.


Рак –Успех в творческите дела. На работното място е възможно напрежение с шефа или колегите. Дръжте под контрол емоциите си. Изглежда, че е дошло време за сериозен тест за вашите дипломатически качества. Не забравяйте, че учтивостта ви е ключът към успеха. Сега не можете да рискувате и да форсирате събитията. Обърнете внимание на вашето здраве. Периодът на намаляващата Луна ще има отрицателен ефект върху вас. Здравословното състояние може внезапно да се влоши, да изостри хронично заболяване. Може да почувствате нужда от подкрепа, но не бива да показвате вашата слабост пред всички. Доверете се само на близки хора.

Благоприятни дни- 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –26.11; 02.12.


Лъв – Започва добър период. Ще бъдете изпълнени със сили и енергия, ще се появят творчески идеи. Вероятно ще ви бъде поверена трудна и отговорна задача, но вие ще се справите с нея. Очакват ви успех и признание. Всичко ще се развие по най-добрия възможен начин. Укрепване на отношенията с вашата половинка, ще се радвате на хармонията в личния живот. Избягвайте рискови ситуации. Внимавайте за безопасността си. Не е желателно да повтаряте грешките си само поради факта, че е по-удобно да вървите по отъпканата пътека. Не губете ценно време в градене на въздушни замъци. По-полезно е да се грижите за земните неща.

Благоприятни дни- 02.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.

Дева – Напрегнатата работа в началото на седмицата може да отслаби силата ви. Давайте си повече време за почивка. Бъдете внимателни в работата, за да не допуснете грешки. Когато се чувствате уморени, по-добре правете нещо по-маловажно. Използвайте вашата интуиция, творчески подход, способността си да преговаряте с другите и всичко ще бъде успешно. Финансовите средства ще са повод за притеснения. Неприятна случка ще се отрази на психологическото ви състояние. Ще възникнат спорове с близките ви хора. Време е да изпълните нещо, което сте обещали. За нови връзки сега не е подходящ момента. 

Благоприятни дни- 26.11.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.


Везни – Седмица на приятелски срещи, нови планове, укрепване на семейните отношения. Време е да се насладите на живота и умело да използвате откриващите се възможности. Успешни ще са кратките пътувания. Слънцето ще въздейства позитивно върху приятелските ви отношения. Тази седмица ще има много благоприятни възможности да се разрешат всички конфликти. Възникване на неочаквана ситуация. Роднините ви ще се нуждаят от вашата грижа. Не е подходящ момента за нова работа, подписване на договори и всичко важно. Не правете нищо зад гърба на партньора си.

Благоприятни дни- 27, 28.11.

Неблагоприятни дни –26.11.


Скорпион – Периодът на намаляващата Луна ще повлияе на настроението на представителите на знака. Контролирайте емоциите си, доверете се на здравия разум. Напрегнатият аспект на Марс ще предизвика огромно количество енергия, която трябва да бъде изпратена в положителна посока. Препоръчва се отлагането на важни въпроси за по-късно, затова пък трябва да се обърне внимание на личната сфера. Няма да ви оставят лесно съмненията и подозренията, но повечето от тях ще се окажат безпочвени. Да се обърне сериозно внимание на здравето. Всякакви леки заболявания е необходимо да се лекуват веднага, в противен случай могат да доведат до усложнения.

Благоприятни дни- 26, 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.


Стрелец – Очертава се благоприятна седмица за вас. Доброто планетарно влияние ще даде възможност за разкриване на потенциала, за изпълнението на плановете. Съвпада на Меркурий и Юпитер може да станат причина за приток на парични средства под форма на бонуси, премии и други. Не бъдете мързеливи, а се движете активно към целта си. Избягвайте всякакви прояви на пасивност и неувереност. Нужно е да се мобилизирате и бързо да отреагирвате на събитията. Мотото, което ще бъде движещ фактор през периода е “здравомислие и благоразумие”.

Благоприятни дни- 27, 28.11.;02.12.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.


Козирог – Вие не трябва да се притеснявате от напрегнатия старт на седмицата (конфликтът между Меркурий и Марс), тъй като в сряда ще получите отличен шанс за напредък в работата. Възможности за успех в кариерата. Важно е да не се страхувате от препятствия, да бъдете активни. Благодарение на вашето дружелюбие, може да създадете полезни контакти. Погрижете се за вашето здраве. Отделете внимание на семейството. През втората половина на седмицата могат да възникнат трудности във взаимоотношенията, също така да настъпи финансова нестабилност.

Благоприятни дни- 30.11; 01.12.

Неблагоприятни дни –26.11; 02.12.


Водолей – Разположението на планетите тази седмица говори за възможна творческа криза. Трябва да обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща. Общуването ви може да бъде затруднено. Работата е в това, че изразявате мислите си по-сложно от обикновено. Сега трябва да се включите на режим разумна икономия. Подхождайте към нещата по-консервативно. Засилва се склонността ви към флиртуване. Дошъл е моментът за по-сериозно вглеждане в нещата. Насочете фокуса на вниманието си към по-същественото, защото сте на път да се разминете с нещо стойностно, без да го забележите.

Благоприятни дни- 02.12.

Неблагоприятни дни –27, 28.11.


Риби – Работата ще изисква твърде много усилия от вас, затова е най-добре да решите веднага с колко можете да се справите и да не поемате повече от това. При вас психическото състояние ще е нестабилно поради намаляващата Луна. Нараства емоционалната чувствителност. Старайте се да не се поддавате на депресията. Търсете развлечения в компания на близки приятели. Правете всичко, което повишава настроението и ще ви кара да се чувствате добре. Трябва да хвърлите малко усилия за стабилизирането на любовните ви отношения, а деловите отношения при някои могат да завършат със сексуална забежка.

Благоприятни дни- 26.11.

Неблагоприятни дни –30.11; 01.12.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот" 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети