Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 01 – 07.04.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 01 – 07.04.19

Седмичен хороскоп – 01 – 07.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Идва отново време да се върнете към отговорностите и задълженията, както и да приемете новите предизвикателства. Нека да видим пред какво знаците на зодиака са изправени след почивните дни и завръщането си на работното място

Овен –Поздравления! Положителната енергия на Слънцето и Новолунието във вашия знак благоприятства живота ви и може да ви донесе новини, които очаквате. Ще се повиши вашата жизненост, вашата енергия, вашия магнетизъм. Вие преминавате през много щастлив период, в който можете да постигнете това, за което отдавна копнеехте. Не се колебайте да вземете решението, което отлагате, ако смятате, че сега е моментът да го направите. Възможно е да преминете през момент на икономическа нестабилност. В любовта ще има много магия. Ако не сте влюбени, можете да срещнете някой специален човек, който да ви помогне да видите света с различни очи ...

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни – 4, 5


Телец –Началото на месеца може да бъде сложно за вас, защото може да възникнат някои неуспехи. Първият работен ден може да се почувствате слаби или разконцентрирани, но след като преодолеете този ден, вие ставате като магьосник, който знае как да насочва енергията си към определена цел. Старайте се да живеете спокойно, опитайте се да стабилизирате емоциите си. Време е да оставите зад себе си миналото и да живеете настоящето по начина, по който винаги сте искали, като действате извън правилата, които ви ограничават. Вашите магически дни са 6 и 7 април, в които енергията ви ще бъде много положителна.

Благоприятни дни – 2, 3

Неблагоприятни дни – 7


Близнаци –Възможно е в първите дни на новия месец някои житейски ситуации да предизвикват несигурност и безпокойство. Но бъдете търпеливи, не се безпокойте за нищо, мислете, че хармонията, която търсите ще дойде в живота ви. Дори ако се окажете въвлечени в напрегнати ситуации няма да бъдете засегнати и ще възстановите спокойствието си много скоро. Животът ще започне постепенно да ви се усмихва. На работния хоризонт се виждат нови интересни перспективи, а може би и предложения. Новолунието благоприятства отношенията с приятели и можете да се запознаете с нови хора, които ще играят много положителна роля за вас.

Благоприятни дни – 1, 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 2, 3


Рак – Трудно ще ви е завръщането към рутината на ежедневието, затова в първият работен ден понякога може да ставате раздразнителни, ядосани и разсеяни, но скоро ще си спомните, че сте родени победители, които никога не почиват, докато не постигнат това, което преследват. Поради честите промени в настроението, вашата носталгичност и свръхчувствителност, пазете се да не заседнете в миналото, защото може да блокирате новите възможности, които могат да дойдат. Възползвайте се от положителната енергия, която Новолунието ви изпраща и ще донесе светлина в тъмнината ви. Ще забележите, че силна енергия ви тласка към успеха, но се пазете от завистта, че можете да разбуните духовете около себе си.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5, 6

Лъв –Тази седмица вашата лична икономика може да претърпи възходи и падения, но ако се организирате, ще се възстановите без много усилия. Новолунието в петък благоприятства пътуванията и работата, като разчиства пътя ви от всякакви пречки, които ви възпрепятстват да постигнете целите си. Ако работите усилено и добре, първите резултати ще дойдат по-скоро, отколкото си мислите. Може да останете разочаровани, че нямате подкрепата на някого, на когото сте помогнали в миналото. Някои ще започнат нова любов или хармонизиране на настоящите отношения.

Благоприятни дни – 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 1, 7


Дева – Вие сте в чудесно време да изоставите онези неща, които не ви носят нищо полезно и добро и да дадете нов фокус на живота си, да изпитате нови и позитивни усещания. Смело приемете промените и предизвикателствата, като се освободите от това, което ви ограничава и не ви позволява да продължите напред. Новолунието в петък ви дава добра възможност да видите ясно пътя, който трябва да следвате и да преразгледате отново приоритетите си. Можете да вземете положително решение за себе си, което ще ви позволи да живеете живота, който искате. Вашата чувствена и харизматична страна ще надделее.

Благоприятни дни –7

Неблагоприятни дни – 2, 3


Везни – Романтични и мечтатели, живеещи за мига, в първия работен ден ви е трудно да се откажете от безгрижието на почивните дни. Трудно ще се адаптирате и ще се настроите за трудови подвизи. Предизвикателствата на новата седмица обаче ще ви активизират и ентусиазират и ще ви вдигнат отново на крака. Слънцето и Новолунието ще хармонизират обстоятелствата около вас. Ще се радвате на връзките, работата, семейството и на всичкото добро, което животът ви носи. Много положителни дни за работа и любов. Везните жени ще трябва да се погрижат за хормоналната и пикочната система.

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни – 4, 5


Скорпион –Първите дни от месеца могат да бъдат доста сложни, защото напрежение може да възникне в най-близката ви среда или да се върнат в живота ви стари призраци. Но скоро ще имате възможност да уредите висящите въпроси и да разрешите объркващите ситуации, които пораждат безпокойствата ви. На работното място може да има борби за власт, които пряко ви засягат. Бъдете много предпазливи и внимателни с вашите коментари, защото те могат да се обърнат срещу вас. Може би се чувствате депресирани, желаете да изхвърлите всичко старо и ненужно от живота си. Енергията на Новолунието ще ви помогне да се справите с това неразложение.

Благоприятни дни – 2, 3

Неблагоприятни дни – 7


Стрелец –Усмихнете се на живота, защото той ви носи нови възможности. Стрелецът се нуждае от широки хоризонти във всеки момент от живота си, защото рутината го отегчава. Така вие сте убедени, че космическите сили ви защитават и се впускате да завладявате мечтите си без страх, с увереност, че рано или късно ще ги постигнете. Оставете настрана хората, които ви създават проблеми и се обградете с тези, които ви обичат и споделят трудните ви моменти. Новолунието благоприятства любовта и ще донесе късмет в живота ви, но бъдете много предпазливи, защото можете да събудите завист.

Благоприятни дни – 1, 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 2, 3


Козирог – Вашата креативност е на максимум, затова я използвайте! Вие знаете как да отговорите на изискванията и ще се заемете с отговорностите си, давайки най-доброто от себе си. Вашият финансов напредък може да се е забавил, но нещата определено ще се подобрят. Новолунието благоприятства семейството и дома и ви помага да се сближите отново с някого, когото обичате, от когото малко сте се отдалечили. На работното място има нови възможности, от които трябва да се възползвате. Вашето настроение ще бъде променливо. Идете на масаж, който включва ароматерапия. Любовният ви живот не е съвършен, но нещата предстои да се подобрят.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5, 6


Водолей – Хората Водолеи ще изживеят много интензивна и емоционална седмица. Енергията, излъчвана от планетите в този период представлява едно голямо предизвикателство за вас. Вселената ви дава възможност да се промените на всички нива. Новолунието на 5 април ще благоприятства вашите социални умения и можете да срещнете интересни хора, които ще помогнат в бъдещите ви проекти. Също така добре ще повлияе и върху комуникацията ви с близкото обкръжение и пътуванията. Ще се изяснят недоразуменията и ще се постигнат нови споразумения.

Благоприятни дни – 4, 5, 6

Неблагоприятни дни – 1, 7


Риби – Възможно е в началото на месеца да се сблъскате със ситуации на напрежение във вашата среда, но ако не изпуснете нервите си и действате спокойно, всичко ще бъде решено във ваша полза. Първите три дни от седмицата Луната ще е във вашия знак. Ще забележите нейната защита, но трябва да сте много предпазливи, защото неприятностите ви преследват. Възможно е напоследък да сте затегнали много колана си, но енергията на Новолунието ще повлияе положително върху финансовото ви положение. Не бързайте да се доверявате на нови хора.

Благоприятни дни –7

Неблагоприятни дни – 2, 3

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети