Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 01 – 07.07.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 01 – 07.07.19

Седмичен хороскоп – 01 – 07.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Във вторник има пълно слънчево затъмнение в знак Рак и новолуние в 22:17ч. Тяхната енергия е силна, дават възможност за трансформации и те ще се превърнат в катализатори за нови промени в живота на всеки в следващите месеци

Старайте се да не сте навън по това време. Помнете, че в денят на затъмнението най-добрият начин да се предпазите от всяка негативна енергия е като носите бяло или черно. Не поемайте излишни рискове през тази седмица. В сряда след 17:30ч и в петък бъдете много внимателни, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, отложете важните ангажименти.

Овен – Започва нов месец и шансовете, при които ще можете да успеете, ще бъдат много, стига първо да се освободите от всичко, което ви мъчи или ви кара да страдате. Добре би било да контролирате не само действията си, но и мислите си. Ще трябва да разчитате, както винаги само на себе си. За щастие, няма нужда да се оплаквате от липсата на сила. Вие добре знаете какво ви подхожда и колко далеч можете да отидете. Вашите професионални цели са по-близки и могат да увеличат доходите ви. Пълното слънчево затъмнение може да се отрази на семейните отношения, но спокойният и мирен диалог ще ви помогне да преодолеете различията и да възстановите хармонията.

Благоприятни дни – 01, 4, 05

Бъдете предпазливи – 02, 03


Телец –През последните месеци сте научили много неща. Може би някои планове, които сте имали предвид, не са се получили, както сте очаквали, но това ви е помогнало да приемете живота такъв, какъвто е и да видите положителната част от всичко, което ви се случва. Ще можете да решите нещо, което ви притеснява. Пазете се от недоразумения, защото затъмнението на Слънцето във вторник може да попречи на комуникацията и контактите ви и да предизвика закъснения в пътуванията. В любовта ще трябва да действате ръководени от това, което вашата съвест ви диктува, дори ако вашите желания отиват в друга посока.

Благоприятни дни – 02, 03, 06, 07

Бъдете предпазливи – 04, 05


Близнаци – Тази седмица може да доведе до нов прилив на чувственост, енергия, здраве и успех. Изчакайте и приемете приятните изненади. Вие сте заобиколени от любов и загриженост от хората, които ви обичат. Опитайте се само да се справите с емоционалността си и да се настроите към най-доброто и тогава то със сигурност ще се случи в живота ви. Възстановяване на важни изгубени контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Вие сте много чувствителни и всяка промяна, която се случва във вашата среда, може да ви засегне много. Слънчевото затъмнение предупреждава за предателства във вашия професионален живот или за проблеми, свързани с пари; положете усилия да ограничите разходите.

Благоприятни дни – 04, 05

Бъдете предпазливи – 01, 06, 07


Рак –За вас може да е просто една страхотна седмица. Здравето, кариерата (работата) и животът ви ще ви радват. Тежестта на някакви ангажименти ще падне най-после от раменете ви. В сряда събитията могат да имат съвсем различен обрат от този, който сте очаквали. Слънчевото затъмнението се случва във вашия знак и вие трябва да бъдете много предпазливи, защото ще ви влияе силно. Бъдете внимателни с решенията си и медитирайте спокойно. На третия ден от новата седмица планетата на любовта Венера, влиза във вашия знак, повишавайки силата ви на съблазняване и вашата привлекателност. Ще спечелите вниманието, което искате.

Благоприятни дни – 06, 07

Бъдете предпазливи – 02, 03


Лъв –Тези дни ще имате възможност да премахнете бариерите и да възстановите хармонията с тези, които обичате. Слънчевото затъмнение може да ви накара да изясните съмненията си и да изчистите неизвестните, които не ви позволяват да се съсредоточите. В дните на 4 и 5 юли Луната във вашия знак може да ви донесе интересни възможности. Марс също ще е във вашия знак през целия месец. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията, която ще получавате от планетата и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си колкото е възможно повече.

Благоприятни дни – 01

Бъдете предпазливи – 04, 05


Дева –Може да се почувствате неспокойни и несигурни, но ще намерите много хора, които са готови да ви помогнат. Слънчевото затъмнение може да ви донесе разочарование в областта на приятелите, но също така ще ви помогне да разберете на кого можете да се доверите. Прекъснете нездравословните връзки и се освободете от ограниченията, които не ви позволяват да вървите напред. Месец юли е пълен с възможности за вас. Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него. Намирайте повече време за почивка.

Благоприятни дни – 02, 03

Бъдете предпазливи – 01, 06, 07


Везни –Енергията на слънчевото затъмнение може да забави успехите ви, но скоро вашите планове ще се възобновят и ще получите наградата, която заслужавате. Може да има интересни възможности, които трябва да предприемете, за да заемете мястото, което ви принадлежи. Сега е моментът да общувате, да давате всичко, да се забавлявате, да усещате как тялото ви вибрира, да се смете. Вашата енергия ще ви помогне да си възвърнете контрола над живота си и няма да позволите на никого да управлява съдбата ви или да превърне мечтите ви в пепел. Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него.

Благоприятни дни – 01, 4, 05

Бъдете предпазливи – 02, 03

Скорпион – Първите дни от месеца приемайте всичко спокойно, опитайте се да стабилизирате емоциите си, да увеличите моментите на спокойствие. Слънчевото затъмнение ще донесе някои промени неочаквано в живота ви, особено в професионалната област. Не се страхувайте да се разделите с ненужни неща и стари принципи и идеи, ще имате възможност да придобиете нови. Ако търсите работа, то е подходящо времето и има голям шанс да я намерите, но внимавайте за това, което ви предлагат, защото може да има някаква измама. Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове както в деня на затъмнението, така и в дните преди и след него.

Благоприятни дни – 02, 03, 06, 07

Бъдете предпазливи – 04, 05


Стрелец –Най-важното е да се концентрирате в това, което трябва, за да не забравите нищо. Може да се наложи в движение да променяте плановете си. С енергията на слънчевото затъмнение могат да възникнат усложнения при уреждане на наследство или при работа с документи в близко време. Трябва да сте много дискретни с вашите проекти и да бъдете внимателни. Ако сте прекалено активни, здравето ви може да пострада. Ще имате добри идеи как да подобрите икономическото си състояние и да балансирате бюджета си. Въпреки че може да имате сложни моменти и малко стрес, имате много благоприятен месец пред вас, за да постигнете целите си, колкото и трудни и недостъпни да изглеждат сега.

Благоприятни дни – 04, 05

Бъдете предпазливи – 01, 06, 07


Козирог – Този месец ще се почувствате способни на всичко и няма да има кой да ви спре, ако имате предвид някаква идея да я реализирате. През седмицата има голяма вероятност от възникване на конфликти и спорове, както на работното място, така и у дома. По-добре е да потискате гнева и раздразнението си. Въпреки че слънчевото затъмнение може да предизвика напрежение, вие ще успеете да намерите баланса между вашите интереси и интересите на другите. Трябва да се вслушвате съветите на хората, които ви обичат, защото те ще ви помогнат да вземете правилно решение. Не забравяйте, че не трябва да поемате ненужни рискове в дните около затъмнението.

Благоприятни дни – 06, 07

Бъдете предпазливи – 02, 03


Водолей – Може да започнете месеца и седмицата малко разстроени, защото някои възникнали въпроси в последната минута могат да променят плановете ви. Слънчевото затъмнение може да ви накара да се почувствате с отслабена енергия, така че се възползвайте от лятото, за да планирате дейности на открито, които ще ви помогнат да облекчите напрежението и да се почувствате пълноценни. Вие ще трябва да се стремите да възстановите своята жизненост, за да оправите хода на проблемите, които ви засягат. Късметът няма да ви обърне гръб и ще оцените неща, които досега сте оставяли настрана и които сега стават актуални.

Благоприятни дни – 01

Бъдете предпазливи – 04, 05


Риби – Този месец ще осъзнаете, че трябва да се изправите пред страховете си, за да ги преодолеете и така да възстановите контрола върху живота си. Седмицата е добра за решителни действия в личния ви живот. Трябва да се научите да живеете в мир със себе си и с другите. Не е желателно да се карате с близки хора в пристъп на справедливия ви гняв. Вашият късмет може да бъде замъглен от затъмнението, но скоро отново ще поемете правилният курс и ще преживеете непредвидени ситуации, които ще ви помогнат да продължите напред и да премахнете преградите пред себе си. След 3 юни ще започнете да получавате много положителна енергия от планетата Венера и любовният ви живот ще бъде много облагодетелстван.

Благоприятни дни – 02, 03

Бъдете предпазливи – 01, 06, 07 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети