Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 01.05.20-10.05.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 01.05.20-10.05.20

Седмичен хороскоп – 01.05.20-10.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В работата (или бизнеса) вероятно нещата ще дръпнат леко назад. Не всичко ще се развива според плана ви за действие, но вие сте бойци и ще се справите без проблем, макар и с повече трудности. Запазете олимпийското си спокойствие и чувството за хумор. Вие ще бъдете източник на енергийни сили и вдъхновители на околните. Възможно е да настъпят промени в областта на пристрастията и на чувствата ви. Избягвайте голословните обещания, както и споровете в партньорските отношения.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 6, 10

Телец – Бъдете упорити и рано или късно ще постигнете, това което сте си набелязали. Не преживявайте дълбоко, че нещата се движат бавно. По-добре обмислете плановете си и проверете няма ли грешка в разсъжденията ви. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните хора. Високата ви заетост може да стане причина за дълбока умора и отказа ви от срещи. Някакви обстоятелства ще ви напомнят за събития от отминалите години. Може да срещнете някой, към когото сте били привързани в миналото.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Близнаци – Основният акцент през периода ще бъде пряко свързан с партньорските ви отношения. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Бъдете за всеки случай готови за евентуална борба и активно противодействие, но е възможно също ледът сковаващ вашите чувства да бъде разтопен. Не са изключени и битови проблеми. Освен това обърнете внимание на близките хора. Има вероятност някой от тях да е наранен и да таи обида в себе си. Изяснете тази недоизказаност помежду ви.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Рак – В личния си живот трябва да знаете какво точно искате, но силата на привичките ще ви накара да действате шаблонно. Всичко, което преди ви е изглеждало устойчиво, сега може да започне да ви се струва съмнително. Съдбата ще ви накара да погледнете към бъдещето, няма да ви остави време да се ровите в миналото. В роднинските отношения може да се създаде напрежение и неразбиране. Иска ви се да общувате с определени лица, но от вас не зависи много. Финансовите въпроси ще ви терзаят.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Лъв – Важно за вас ще бъде впечатлението, което ще оставите в околните, за това се погрижете всичко да ви е наред. Деловата ви активност и личната инициатива ще способстват здравия начин на мисленето ви. Не е изключено разминаване в интересите и желанията с тези на партньора ви и това ще е разковничето на създадените недоразумения помежду ви. Опитът от миналото ще ви напомни колко губещ може да се окаже неправилният избор.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Дева – Постарайте се през тази седмица да проявите повече заинтересованост към работата и подхождайте към нея по-сериозно, въпреки че може да преживеете някои разочарования. По-висшестоящи от вас вероятно ще ви окажат натиск. Протеста срещу съществуващи социални отношения и някои несправедливости може да доведе до конфликти на работното място. Сега обаче не е време с пяна на уста да доказвате своята правота. Съдбата ще ви дари с утеха. Има вероятност да се появят благоприятни възможности.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9

Везни – Пред вас може да се отвори нова врата, гледайте да не я отминете без да я забележите. Много въпроси ще ви вълнуват - работата, дома, партньорството. Често ще се примирявате със ситуациите и ще оставяте своите интереси на по-заден план. Стабилността в семейният живот до голяма степен ще зависи от това, до колко вашите желания съвпадат с интересите на семейството ви и усилията отправени за решение на съществуващите проблеми.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 6, 10

Скорпион – Ярката ви външност ще бъде отличителна черта на вашата натура. Стремителния образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух. Ще се отличавате през периода със способността си да отгатвате чуждите мисли. Дискомфорта на някой друг, може да наруши и вашето спокойствие. Възможно е между вас и партньора ви да легне сянката на взаимното недоверие.

Благоприятни дни – 10

Бъдете внимателни – 6, 7

Стрелец – Разширява се кръгът на вашите отговорности. Ще можете да довършите много от започнатите си дела. В работата/бизнеса се придържайте към стратегическото поведение. Внимателно проверявайте документите. Не участвайте в съмнителни проекти или спекулации. В работата ви са възможни задръжки и препятствия. Трябва да намерите отговори на много въпроси. Излишната приказливост може да стане причина за разкол във вашите отношения. Не стойте на течение и съблюдавайте умереност в яденето.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 8, 9

Козирог – Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Новите предложения за работа или бизнес проекти критично анализирайте внимателно, защото може да има уловка. Възможно е да изтървете от вашето полезрение съществени неща. Ще се повиши емоционалният ви фон. Не общувайте с тези, които ви създават негативни емоции. Може да имате обременителни отношения с ваши роднини. Период на охлаждане на чувствата в семейството. Позитивното мислене ще стане източник за правилни житейски ориентири.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5, 10

Водолей – В работата бъдете активни, но не предприемайте финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече отколкото на информацията. При разумно водене на делата ви, ще се увеличават придобивките ви. Пазете се от битови травми. При първите болестни симптоми бързо вземете мерки. Със своето обаяние ще можете да покорите сърцата на противоположния пол. Щедро раздавайте своята любов, но не се старайте да доминирате в отношенията.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Риби – Седмицата може да е трудна, но обещава да е ползотворна и успешна. Често ще бъдете в състояние на вътрешен конфликт и неустойчивост на емоциите. Самата атмосфера около вас ще бъде изнервяща и нехармонична. Необходимо е старателно да обмислите линията на собственото си поведение. Избягвайте разривите, това ще бъде грешна стъпка в неправилната посока. Ще укрепите някои свои позиции. Има вероятност за нови доходи.

Благоприятни дни – 6, 7, 10

Бъдете внимателни – 8, 9


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети