Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 03-09.12.18

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 03-09.12.18

Седмичен хороскоп – 03-09.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да сте стоически спокойни през настоящия период. Резултатите от вашата работа ще надхвърлят очакванията ви. С право ще можете да се гордеете със себе си, тъй като успехът ви ще се дължи на вашите интелектуални способности, находчивост и хармония с околната среда. От време на време ще почувствате нуждата да избягате от всичко. В тези моменти се измъкнете и заредете батериите си отново. В личния си живот е вероятна разправия с някого, когото обичате. Дайте си време да се успокоите преди да направите нещо глупаво.

Благоприятни дни – 6, 7, 08 (до 14:00 ч)

Неблагоприятни дни – 3, 8 (след 14:00 ч), 9

Телец – Ще си вършите съвестно работата и ще се стараете всичко да е безпроблемно. Перфекционизмът ви ще донесе добри резултати, но ще ви изложи на стрес, затова се препоръчва да не качвате летвата толкова високо. Не се тъпчете с храна в трудни моменти, защото това ще ви застраши с наднормено тегло. Но през уикенда се препоръчва да се отпуснете в приятна копания или със семейството, за да възстановите енергийните запаси. Силите скоро ще са ви необходими за адаптиране в нови условия.

Благоприятни дни – 8 (след 14:00 ч), 9

Неблагоприятни дни – 4, 5

Близнаци – През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможността да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще почакат. Седмицата ви носи добри възможности. Някои ще имат късмета да бъдат повишени на работа, а други ще сключат изгодна сделка. Важно е да бъдете активни, да демонстрирате готовност за действие при всякакви условия. По този начин ще заслужите уважението на другите. В личния живот е желателно да се разрешат всички въпроси по взаимно съгласие, да се намери компромис.

Благоприятни дни – 3

Неблагоприятни дни – 6, 7

Рак – Някои ще направят крачка напред, други ще разчитат на старите си постижения.  Време за почивка в семейна среда. Възможността да бъдете с близки хора трябва да се използва максимално: прекарвайте повече време с партньора си, разхождайте се с децата си, отидете на шопинг. Всяка покупка ще бъде успешна. Взаимоотношенията в семейството едва ли могат да се нарекат топли, но те ще останат конструктивни. Чувството на хармония в дома значително ще подобри самочувствието ви, ще ви върне към емоционалната стабилност.

Благоприятни дни – 4, 5

Неблагоприятни дни –8 (след 14:00 ч), 9

Лъв – Засилва се вашата проницателност. Вътрешният глас ви казва на кого можете да се опрете в труден момент. През този период избягвайте кардиналните промени, в която и да е сфера на своята дейност. Възможни са неочаквани събития, удачно стечение на обстоятелствата, но не трябва да оставате затворени между стените в къщи, а да излизате, да общувате, да приемате покани за срещи. В любовта се препоръчва да бъдете по-предпазливи, внимателно да опипвате почвата. Един професионален масаж ще ви се отрази много успокояващо и релаксиращо.

Благоприятни дни – 3, 6, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5

Дева – Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се наредят във ваша полза. Работете усърдно и не забравяйте да доведе всичко докрай. Служителите в сектора на услугите ще имат повече работа. В областта на здравето можете да очаквате възможни проблеми, свързани с прекомерния прием на прекалено много мазнини и солени храни. Взаимоотношенията в семейството ще бъдат изградени въз основа на конструктивно сътрудничество. Ще получавате удоволствие от интимните си връзки, романтичните срещи и развлекателните мероприятия.

Благоприятни дни – 4, 5, 8 (след 14:00 ч), 9

Неблагоприятни дни – 6, 7

Везни –  Вие знаете, че доброто настроение може да бъде повлияно от вашия съзнателен избор. Не обичате да се чувствате нещастни, затова ще се съсредоточите върху малките неща, които носят удоволствие и ви правят щастливи. Ако започнете да се чувствате тъжни за нещо, ще си купите цветя и ще ги поставите в красива ваза, защото сте наясно, че е много по-трудно да се чувствате мрачни и раздразнителни в светло и весело пространство. Трябва да си намерите добра компания, с която да се забавлявате тази седмица, да избягате от скуката и отегчението от работата.

Благоприятни дни – 6, 7, 08 (до 14:00 ч)

Неблагоприятни дни – 3, 8 (след 14:00 ч), 9

Скорпион – Добър момент да въплътите творческите си идеи в живота. Повишаване на сексуалността и потребността от чувствени удоволствия, желанието за романтични преживявания и флирт. Заедно с всички тези чувства, ще нараснат собственическия ви инстинкт, ревността и страстите. Звездите ви съветват да не съблазнявате, ако няма да доведете започнатите отношения до логически край. Дръжте под контрол своето поведение. Благоприятно е за физически натоварвания, фитнес, танци.

Благоприятни дни – 8 (след 14:00 ч), 9

Неблагоприятни дни – 4, 5

Стрелец – През седмицата ще се чувствате бодри, изпълнени със свежи идеи и ясен ум. За да постигнете това, което искате и за да бъдат вашите действия резултативни, постарайте се да съставите план и стриктно се придържайте към него. Само мързелът и недисциплинираността могат да ви попречат на този етап да реализирате своите проекти и планове. Това е моментът да завладее следващата стъпка в кариерата си. В любовта също ще ви се отвори пътя: приятели ще ви запознаят с атрактивна личност от противоположния пол.

Благоприятни дни – 3

Неблагоприятни дни – 6, 7

Козирог – Около вас настъпва временно затишие. Ще можете да си подредите мислите на спокойствие, да търсите отговори и да намерите правилните решения. Този тих преход е много важен за вас. Ще предпочитате уединението и сами ще избягвате светската шумотевица. Предстоящите промени трябва добре да се обмислят внимателно, на спокойствие, да се преценят всички плюсове и минуси. Някои представители на знака ще бъдат разтърсени от любовни вълнения. Мъжете под този знак са в добра физическа форма, по-нежни от всякога и готови да покоряват женски сърца, жените – готови да съблазняват.

Благоприятни дни – 4, 5

Неблагоприятни дни –8 (след 14:00 ч), 9

Водолей – Ще има стълкновение с незначителни трудности, но това само ще усили вашата увереност в себе си и решителността ви. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат да се подреждат от само себе си. Желателно е да не влизате в конфликт с началството, а да предпочетете разумния компромис. Плувайки срещу течението, можете да загубите много сили и да стигнете до нулев резултат. Трябва да се опитате да се отпуснете. Нервната ситуация на работното място не трябва да засяга самочувствието ви.

Благоприятни дни – 3, 6, 7

Неблагоприятни дни – 4, 5

Риби – Ще преживеете много приятни мигове тази седмица. В самото начало на периода някои от вас ще получат печеливша оферта в професионалната сфера. Важно е да покажете решителност и смелост. Трябва да разширите хоризонта си и в пряк и в преносен смисъл. Не губете вяра в доброто, което ви очаква. В близко бъдеще се задават по-добри перспективи. Още през първите дни звездите ви съветват да бъдете повече отговорни към това, което правите. Чувствата ви ще бъдат подложени на малко изпитание. Ако партньорът до вас ви подкрепи, значи имате правилният човек до себе си.

Благоприятни дни – 4, 5, 8 (след 14:00 ч), 9

Неблагоприятни дни – 6, 7

***

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети