Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 03.02.20 - 09.02.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 03.02.20 - 09.02.20

Седмичен хороскоп – 03.02.20 - 09.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Настъпващият период ще бъде проверка за вас доколко сте готови да използвате в живота удачните обстоятелства. Необходимо е да се огледате по-внимателно настрани и да започнете за променяте живота си към по-добро. Много неща трябва вече да останат в миналото. Предстоят ви нови действия и битки. Идеи за инициативи няма да ви липсват. Подредете приоритетите си по степен на важност и вземете решения за вашите действия. Не винаги привлекателното и просто решение е най-правилното. Внимателно прехвърлете всички “за” и “против” и тогава започнете да действате. Отнасяйте се по-снизходително към желанията на близките си хора. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около вас.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Телец – Предстои спокойна и хармонична седмица. Ще бъдете изпълнени с творческо вдъхновение, което можете да реализирате в домашната обстановка, в гардероба или при възпитанието на децата. Очертайте приоритетите си. Бъдете готови за глобални трансформации занапред. Трябва да сте внимателни и предпазливи през следващите дни. Избягвайте недоброжелателните хора и не предприемайте никакви действия срещу тях. Венера  прави добро времето за почивка, за пътуване, организиране на развлечения и забавления. Вероятни са успехи в романтичните отношения. Благоприятно за търсене на партньор. Ако вече имате създадени отношения, старайте се да прекарате възможно повече време с любимия човек.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Близнаци – Сравнително добра седмица. От вашите активни решения или бездействие зависят много неща в живота ви. Ще трябва да се примирите с противоречивите си мисли. Решенията ви може да са правилни, но най-добре е да не рискувате напразно. Ако решите да промените нещо в живота си, помислете внимателно за средствата, които ще използвате, за да постигнете тази цел. За да бъдете по-щастливи, тази седмица трябва внимателно да следите за емоциите си. Научете се да възприемате близките си такива, каквито са, без да се опитвате да ги променяте. По-благоприятни дни за вас са събота и неделя, тогава късметът може да ви се усмихне под някаква форма.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5

Рак – Седмицата може да не е лека за някои представители на знака. Забавете малко оборотите и въведете в живота си повече стабилност и ред. Суматохата и хаоса не просто могат да отнемат огромно количество сили, нерви и време, но също така да предизвикат нови проблеми. Необходимо е да сте по-внимателни, организирани и отговорни. Избягвайте да проявявате раздразнителност и егоизъм към близки, колеги и приятелите си. Накрая ще постигнете това, което отдавна желаете - уют в дома и в семейството любов и хармония! Меркурий ще създаде благоприятни условия за работа, преговори и нови запознанства. В любовта успехът ще ви придружава.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Лъв – През седмицата ви очакват събития, които ще помогнат да се постигне успех в кариерата. Ще има обаче много възпрепятстващи фактори, така че ако искате да спечелите и защитите позициите си, ще бъде необходимо да се борите за щастието си. Време е да поставите нещата в ред - на работа или у дома. Актуализирайте гардероба си, укрепете здравето си с правилно хранене и почивка. Внесете в ежедневието си повече красота и хармония! Ще откриете своята мотивация и ще разберете какво искате от живота. Бъдете дипломатични в отношенията си. Марс ще играе позитивна роля за вашите любовни взаимоотношения. Ако търсите любов, не се отказвайте от нови запознанства.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Дева – Седмицата е благоприятна с изключение на вторник и сряда, като тези дни са малко по-опасни за взаимоотношенията ви (лични и с колеги). Може да се сблъскате с враждебното отношение на недоброжелатели или да имате неприятен разговор. Меркурий обещава успешно развитие на любовните връзки, хармония в живота и успех в работата. Втората половина на периода е най-положителна за вас, така че се посветете на занимания, които ви доставят удоволствие.  Венера все още се движи през вашия партньорски сектор. С близкия си човек може да се насладите на невероятни моменти, прекарани заедно.

Благоприятни дни –3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

Везни – В средата на седмицата бъдете внимателни. Може да ви е малко трудно, да срещате напрежение или препятствия. Венера ви настройва към нежни чувства и дава шансове за реализиране на вашите творчески способности. Успехите са напълно възможни и могат да станат реалност. Може да постигнете значителни постижения в областта на интелектуалната дейност, бизнеса и пътуванията. Използвайте положителното влияние на планетите, което засилва амбициите ви и увеличава чара ви и това ще ви помогне да постигнете своите цели във всички сфери, включително в любовта. Дайте свобода на всички, които обичате. Вярвайте и се надявайте на най-доброто.

Благоприятни дни – 4, 5, 8, 9

Бъдете внимателни – 6, 7

Скорпион – През тази седмица ще бъдете невероятно позитивни. Самочувствието ви ще се увеличи, оптимизмът също. Негативните мисли ще изчезнат от ума ви. Юпитер ще ви помага да покорявате нови висоти. Нещата се развиват бързо и се откриват нови възможности. Много Скорпиони ги очакват нови постижения. Ще можете да укрепите позициите в областите, които са важни за вас. И при вас ще нахлуе нова позитивна вълна. Ще духне свежият вятър на промяната, но не очаквайте да стане веднага и с магическа пръчка. Събота и неделя са особено благоприятни за любовни приключения, добре е за нови запознанства. Ще бъде вълнуващо и романтично.

Благоприятни дни – 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Стрелец – Енергия и жизненост са на ваше разположение тази седмица. Добре е да преразгледате и анализирате финансовото си положение, да сведете до минимум разходите. В този период успехите и паричните потоци трябва да бъдат контролирани, да се открият всички пропуски и грешки направени по-рано, което ще помогне да се намери нов път на развитие във финансовата сфера. Изхвърляйте всички негативни мисли от ума си, така че отрицателната енергия да не отрови съзнанието ви. Седмицата ще е успешна за любовта, но бъдете по-внимателни все пак в действията и думите си. За да избегнете несъгласия и неприятности, опитайте се да не провокирате любимия човек. Предстоят чудесни дни за укрепване на приятелствата и любовта.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 4, 5

Козирог – Юпитер ще благоприятства възобновяването на старите идеи и приспособяването ви към нова ситуация.  В някои моменти ще изпитате несигурност, но за кратко. Възможни са парични затруднения за някои. В личния си живот не се очертават големи проблеми. Само в четвъртък и петък Лунната квадратура може да ви направи малко напрегнати или да имате някои ядове. Оформя се за мнозина от вас една интензивна, но изключително удовлетворяваща седмица по отношение на любовта. Обмяната на енергия между вас и вашият любим човек ще нараства. Ако не контролирате всяка стъпка на половинката си, можете да получите повече, отколкото очаквате. Уикенда е подходящо време за пътуване и разходки.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 6, 7

Водолей – Новата седмица  носи добри шансове да сключите взаимно изгодни договори, да се споразумеете успешно, да намерите компромисно решение на проблемите. Енергията на Слънцето ще ви направи по-уверени в себе си, по-освободени, способни да преговаряте с другите и носи възможности за реализация на желанията.  Ще се появят нови идеи, ще се увеличи мотивацията ви. Можете да станете прекалено амбициозни, но това не е лошо. Важното е да постигнете целите си. Позитивното настроение ще играе важна роля при хармонизирането на вътрешносемейните отношения. Не поставяйте ултиматуми на близките си - опитайте се да разрешите проблемите възможно най-дипломатично.

Благоприятни дни – 4, 5

Бъдете внимателни – 3, 8, 9

Риби – Не изпускате добрите възможности, поемайте инициативи. Смелите решения, думи или дела привличат успеха и бързите пари. В средата на периода може да ви се усмихне късметът. Освен това тези дни могат да се окажат доста продуктивни. Меркурий във вашия знак ще ви помага в реализацията и действията. Ще успеете да разрешите дилема в любовна връзка, бързо ще постигнете споразумение в спор. Последните два дена от седмицата енергията на Луната може да ви направи по-импулсивни, в някои случаи леко агресивни. Възможно е да се събудят стари страхове. Също така може да възникнат нови вътрешни проблеми или препятствия в любовта. Търсенето на нов партньор сега едва ли ще доведе до някакъв резултат.

Благоприятни дни – 3, 6, 7

Бъдете внимателни – 4, 5

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети