Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 03.06.19 – 09.06.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 03.06.19 – 09.06.19

Седмичен хороскоп – 03.06.19 – 09.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

На 3 юни в 13:03 ч е новолуние

На 6 юни е Възнесение Господне (Спасовден) - Празнуват Спас, Спаска, Спасена, Спасимир, Спасимира, Спасия, Сотир, Сотирка.

В съботата след празника се отбелязва голяма Черешова Задушница.

 

Овен – През тази седмица няма да има нито важни събития, нито големи промени в живота ви. Трябва да изчакате и да видите как ще се развият нещата без вашето участие. Това може да донесе много интересни резултати. Сега ви е скучно да седите на едно място, затова организирайте живота си така, че комуникацията с хората да ви носи радост, душата ви да се пълни с нови впечатления, а това ще стимулира и производителността ви на работа. Добросъвестно си изпълнявайте задълженията. Решаването на ежедневните проблеми изисква вашия неуморен трудов ентусиазъм и организационен талант.

Да бъдат много внимателни Овните родени  6-11 април!

Хармонични дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Телец – „Асортиментът” на вашите искания (материални, духовни) се променя драстично. Това, което сте искали вчера, вече не е от значение. По различни причини. Живейте според средствата си, дръжте разходите си под контрол. Балансирайте духовното и земното, защото се нуждаете не само от физическа, но и от духовна храна. Човек не живее само от хляб. На работното място мнозина ще докажат, че са истински професионалисти в своята работа. Вашите знания, умения и способности ще бъдат оценени. Трябва да се справите с реализирането на своите идеи, планове и проекти. През седмицата ще се забавлявате добре и самочувствието ви ще се повиши. През уикенда е неподходящо за засилена комуникация. Може да не завършат добре нещата.

Хармонични дни – 5, 6, 9

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Близнаци – Чувствайте се свободни да дебютирате в любимите си области. За вас сега е моментът да приложите смелите си планове. Новите проекти трябва да имат материална основа под краката. Тази седмица ще получите съчувствие и подкрепа от приятели и съмишленици. Търсете заобиколни пътища за решаване на проблемите. Звездите съветват по-спокойно да се отнасяте към недостатъците на другите.  Избягвайте кавги за материални блага у дома. Всяка загуба или външни финансови ограничения имат кармична причина. Това, което не носи удоволствие в живота, сега е противопоказно за вас. Всяка клетка трябва да вибрира от щастие и радост – когато работите, релаксирате или се забавлявате.

Хармонични дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 9

 

Рак – Тази седмица щастието ще ви се усмихне и ще ви покровителства в различни неща. Вие сте много трудолюбиви и продължавате да развивате кариерата си. Имате шанс да получите увеличение на заплатата много скоро.  Развитието на всичко зависи от собственото ви настроение. Стойте далеч от шумното общество, но излизайте често на чист въздух, търсете по-спокойни занимания и удоволствия. Да организирате правилно битието, да живеете по рационален график няма да успеете. Може да се очакват парични постъпления, макар и скромни. Можете да постигнете най-добри резултати, ако действате сами. Бъдете предпазливи към неочаквани предложения.

Хармонични дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Лъв – През тази седмица е по-добре да се ангажирате със самоусъвършенстване и да обмисляте желанията си. Общуването с другите ще изисква повече търпение, отколкото обикновено. Възможно е недоброжелателни хора да се опитат да ви провокират с конфликт. Покажете търпение и такт. По пътя възникват много препятствия, но това не може да ви накара да се откажете от плановете си. Колкото по-трудно е да постигнете целите си, толкова повече усилия сте готови да вложите. Този подход е продуктивен и наистина помага да се постигне много. Ще имате само положителни резултати. Старайте се да се грижите за себе си. Не прекалявайте с натоварването.

Хармонични дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Дева – Тази седмица амбициозните ви планове могат да оживеят, ако успеете да действате много внимателно и да държите езика си зад зъбите. Действайте дипломатично.  Ако сте готови да работите здраво, тази седмица е за вас. Но за да постигнете добри резултати, сега трябва не само да работите усилено, но и да се борите с конкурентите. Защитете интересите си толкова, колкото е необходимо, не се страхувайте, че ще изглеждате твърде сурови. По време на работа може да възникне извънредна ситуация, която ще бъдете принудени да отстраните. Не всичко идва лесно, но възникват много препятствия по пътя. Старайте се да бъдете честни и не градете илюзии.

Хармонични дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4, 9

 

Везни – Добра седмица за промяна на лоши навици, които ви причиняват здравословни проблеми. За щастие с едни леки промени ще успеете да възстановите загубения баланс, който е толкова необходим за вас. Вероятно сега сте по средата на вземане на важно решение. Животът ви дава възможност да избирате. Съсредоточете се върху приеманата информация. Ще ви се получава всичко, което е свързано с творчески подход и интуицията. Логиката в момента не е силната ви страна. Също така ви занимават въпроси свързани с личните отношения. Някои от вас ще искат да съживят връзката си и ще предприемат приятни изненади за партньорите си. Малко по малко отново ще се появи хармония и спокойствие във връзката ви, които напоследък липсваха.  Отдайте изцяло силите си на нови начинания.

Хармонични дни –3, 4, 7, 8

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Скорпион – Грандиозни събития не се очакват през тази седмица. Края на пролетта ще повдигне настроението ви, особено след като според хороскопа се появи човек, когото не сте виждали от дълго време. Звездите също така на мнозина ще дадат шанс да се запознаете с нова личност. Периодът подхожда за романтика. Може да си позволите малко повече удоволствия. Приемайте всички покани за срещи, особено ако сте още сами. Работата и финансите ще минат малко на втори план. Вие сте очарователни и нямате равни в изкуството на убеждаването. В допълнение, изпълнени сте с енергия и сила. В последните дни на периода може да станете невъздържани и по-агресивни. Преценете как да изведете всичко в положителна посока.

Хармонични дни – 5, 6, 9

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Стрелец – Започва една динамична седмица, особено първите три дена. Вие се радвате на топлината и слънцето и сте много мобилни, подвижни и общителни. Старайте се да бъдете сдържани и предпазливи, не позволявайте да бъдете привлечени в чуждо приключение или рисковано начинание. Бъдете изцяло последователни, особено в работата. Вашите идеи и инициативи ще намерят нужната подкрепа. В сряда е по-добре да не вземате сериозни решения, не е желателно да планирате делови срещи и преговори. Не се опитвайте да променяте нищо. Втората половина на седмицата може да бъде посветена на семейните въпроси. Децата или родителите ще се нуждаят от вашата помощ.

Хармонични дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 3, 4, 9

 

Козирог – Мнозина започват да чувстват, че животът им е прекалено сив и монотонен, дълго време не е имало ярки събития и това е вярно. По силите ви е да промените нещо, дори сте готови да се срещнете с нови лица. Тази седмица не трябва да вземате категорични решения и да прекъсвате връзките. Избягвайте всякакви конфликти. Разчитайте само на доказани и надеждни хора и на собствената си преценка. Не се препоръчва да правите сделки с недвижими имоти. Това може да ви създаде редица проблеми. През тази седмица самоувереността ви толкова нараства, че ще се предава и на околните. Рационалността във вас ще се събуди. Мнозина ще се проявят като лидери в своята област. По някакъв начин можете да влияете върху събитията около вас. Ако положите усилия в това, което правите, ще можете да постигнете много.

Хармонични дни – 9

Бъдете внимателни – 5, 6

 

Водолей – През тази седмица ставате много по-егоистични, отколкото обикновено и сте склонни да поставяте своите собствени интереси на първо място. Струва ви се, че вашата доброта и щедрост вече са използвани твърде много и е време да помислите за себе си. Сега можете спокойно да започнете да прави нещо ново. Решенията, които вземате, могат да повлияят на бъдещата ви съдба. Звездите ви предупреждават: опитайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които не можете да изпълните. Всички ситуации могат да бъдат динамични.  В отношенията си с другите проявете сдържаност и спокойствие: опитайте се да не говорите прекалено много, не критикувайте недостатъците на другите и не се намесвайте със съвети, когато не сте помолени да го направите.

Хармонични дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Риби – Първата половина на седмицата е по-подходяща за дискутиране и планиране, а втората изисква конкретни действия. Трябва да обърнете специално внимание на детайлите. Това е необходимо, за да се постигне успех в делата, които започвате. Можете да преговаряте за сътрудничество, да търсите нови сътрудници. Вашите идеи ще бъдат интересни за мнозина. Не е най-доброто време за експериментиране. По-добре е да вършите всичко по доказан вече начин. Не забравяйте, че не всички проблеми трябва да се решават самостоятелно. Сега можете да помолите за помощ. Самодисциплината е много важна, но не трябва да забравяте за почивка.  Вероятно ще срещнете нови хора, които веднага ще ви харесат.

Хармонични дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 3, 4, 9

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети