Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 04-10.03.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 04-10.03.19

Седмичен хороскоп – 04-10.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През новата седмица ви предстои да вземете сложни решения. Не разчитайте на подкрепа от страна на планетите. Благоприятните условия ще са минимални. На 5,7 и 9 март може да има непредвидими обстоятелства, които могат да засегнат всяка сфера от живота ви. Може дори да претърпите предателства от страна на близки хора или да има рязък спад в самочувствието ви. Придвижвайте се напред, без да спирате по средата на пътя. Възможни са бързи промени в живота и за да бъдат положителни, трябва да бъдете предпазливи и да не вземате бързи решения. Вашите запаси на търпение и старание ще бъдат наистина неизчерпаеми. И ако има наистина трудни неща в плановете ви, тогава си струва да се заемете точно сега.

Благоприятни дни - 04

Неблагоприятни дни - 08, 09

 

Телец – Като цяло седмицата ще бъде позитивна за повечето от вас. Може да бъдете много уязвими и подозрителни в първите дни на периода, но това се дължи на промяната на звездните влияния. От средата нататък всичко започва постепенно да се оправя. Не трябва да се отчайвате, ако нещата не вървят толкова бързо, колкото сте планирали. Важно е да се намери златната среда и бавно, стъпка по стъпка, да се доближавате до успеха. Търпението и отговорността ще помогнат да се избегнат неприятности и пречки. Ако решите да постигнете чрез измама целта си, в бъдеще ви очакват големи проблеми. Някои от вас ще трябва да вземат важно решение и е възможно да се наложи да пожертват нещо.

Благоприятни дни – 05, 06, 07

Неблагоприятни дни – 04

 

Близнаци – Важно е да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви покаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина. В известен смисъл можете да разчитате на съдбата и да се доверите на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение. Проверявайте получената информация, не я приемайте на доверие. Не си губете времето в празни разговори. По-добре да се откажете от важните преговори и да не сключвате сделки. Умението да се поддържа самоконтрол във всяка ситуация е много ценно. Необходимо е да се изпуска парата, но далеч от любопитни очи.

Благоприятни дни - 04, 08, 09

Неблагоприятни дни - 05, 06, 07

 

Рак – Лесно ще преодолеете трудностите и едва тогава нови перспективи ще се открият пред вас. Не е изключено да имате случаен късмет в дадена ситуация. Доверявайте се на интуицията си и следвайте призива на сърцето си. Не разчитайте само на стандартни решения. В живота на някои ще се случват събития, които ще са отражение на решенията, взети в близкото минало. Всичко, което се случва, ще бъде логично, така че не прибързвайте в действията си и не се плашете. Дори и да настъпи „серия” от проблеми, те скоро ще приключат. Старайте се да избегнете нови запознанства - през този период те няма да донесат нищо положително. Изненада от близък човек.

Благоприятни дни - 05, 06, 07, 10

Неблагоприятни дни - 08, 09

 

Лъв – Седмицата може да бъде доста динамична.  Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Нужно е да бъдете по-търпеливи, също така проявете дисциплина и упорита работа. Доверите се на себе си и се вслушайте в мнението на наистина опитни хора, които могат да ви предложат правилната посока. Трябва да поемете контрола над емоциите си. Силата на чувствата е неизмерима, страстите понякога замъгляват разума. Това важи особено за първите дни от седмицата. Втората й половина, включително и уикендът, обещава да бъде изпълнена с ярки романтични преживявания. Творческите личности могат да очакват вълна от вдъхновение.

Благоприятни дни - 08, 09

Неблагоприятни дни - 04, 10

 

Дева – Седмицата ще бъде доста напрегната за Девите. Въпреки че са възможни приятни промени в личните взаимоотношения, срещане на истинска любов или прекратяване на разногласията сред двойките, всичко това ще се предшества първо от важен избор. Твърде е вероятно да трябва да направите компромис със себе си.  Някои ще се сблъскат с „вътрешните си демони”, които ще ги подтикват към лекомислени постъпки и действия. Внимавайте да не сътворите непоправими „глупости”. Те могат да ви доведат до задънена улица или да останете без средства. Малки хитрости могат да ви помогнат да постигнете желаното без много усилия. Вродената интуиция ще ви помогне да различите истината от лъжата, значимото от незначителното. Слушайте шестото си чувство.

Благоприятни дни - 10

Неблагоприятни дни - 05, 06, 07

 

Везни – По-уязвимите и чувствителни натури ще потънат в депресивно настроение. Не се оставяйте да бъдете водени от страхове, комплекси и съмнения. Опитайте да се отървете от всякакви негативни мисли. Изолирайте се от негативни хора, които могат да разрушат късмета ви по всички направления на живота. Ще трябва да отработите грешките си от предните месеци на зимата. Ако вашата рационалност не ви подведе, тогава няма да имате финансови проблеми. Дългоочаквана награда идва за отговорните и целенасочени хора, а тези, които са се отклонили от задълженията си или са допуснали грешки, ще трябва да се изправят пред трудности. Не се намесвайте в ситуации, които не са първоначално свързани с вас.

Благоприятни дни - 04

Неблагоприятни дни - 08, 09

 

Скорпион – Трябва да се научите да се доверявате на вътрешния си глас. Доверете се на себе си и на своя житейски опит. Ще имате възможност да получите помощ или ценни съвети от мъдър наставник или от човек с власт. Мъдрите и балансирани решения със сигурност ще доведат до отлични резултати, затова не бива да бързате и самонадеяно да разчитате само на себе си. Ще се появят преживявания, при които нервите ви ще се напрегнат. Вселената може да ви разкрие неприятната истина за други хора или някои ситуации. Бъдете честни! Невъзможно е да се постигне успех чрез измама и хитрост и ако някой успее да направи това, положителния резултат ще бъде краткотраен.

Благоприятни дни - 05, 06, 07

Неблагоприятни дни - 04

 

Стрелец – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции. Ще бъдете в състояние да вземете това, което ви принадлежи по право. Звездите ще ви дарят с достатъчно енергия и ще се увеличи вашата активност. Вселената ще ви подскаже къде да намерите ключа към успеха, късмета и доброто настроение. Съберете кураж, за да преодолеете изпитанията на живота и възможните изкушения. Може да се наложи често да променяте тактиката си. Направете пауза, за да преразгледате свое решение. Някои ще почувстват празнота и ще побързат да я запълнят с интересни занимания. Действайте самостоятелно при трудни ситуации. Съветите на доброжелатели могат да ви подведат и да ви нанесат повече вреда.

Благоприятни дни - 04, 08, 09

Неблагоприятни дни - 05, 06, 07

 

Козирог – Седмицата ще бъде доста динамична. Ще има много работа. Това време не е подходящо за сериозни въпроси. Максимумът, който може да се направи на работното място е да се въведе ред в документите, делата и да се проведат няколко делови разговори. Категорично не се препоръчва да се провеждат срещи от бизнес или личен характер. Упоритостта ви може да не позволи да се възползвате от новите възможности. По отношение на личния живот има необходимост от намиране на компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите. Чрез умереност в поведението ще можете да подобрите отношенията си с близки хора, както и да разрешите конфликтни ситуации на работното място или в партньорството си.

Благоприятни дни - 05, 06, 07, 10

Неблагоприятни дни - 08, 09

 

Водолей – През седмицата ще минете през някакво изпитание. Ако го издържите успешно, всичко ще започне да се нарежда добре, но ако не успеете, нещата може още да се влошат. Има възможност да срещнете човек, който ще помогне за решаването на сериозните ви проблеми. Не бързайте да отказвате предложена помощ. Всяко дело трябва да се обмисли до най-малките детайли, да се провери няколко пъти и само след това да се маркира като „завършено“. Запомнете, бързайки, рискувате да загубите повече. Неблагоприятно за големи финансови операции. Умението да държите устата си затворена ще ви спаси от ненужни конфликти.

Благоприятни дни - 08, 09

Неблагоприятни дни - 04, 10

 

Риби – Просто се нуждаете от топла и приятелска атмосфера. Близки хора ще ви помогнат да се отървете от стреса. Те ще ви насърчат и нерешителността ви ще се стопи. Необходими са промени, за да се започне нов етап от живота. Това ще бъде необходим процес, за да се отървете от всички ненужни неща и хора. Избягвайте скъпите покупки. Навсякъде, особено на работното място, трябва внимателно да проверявате новата информация, което ще помогне да се избегнат трудностите и погрешните действия. Можете да докажете себе си и другите, че сте способни на много неща. Възможни са проблеми с метаболизма и състоянието на кожата. Нека вашият личен живот да остане загадка за другите.

Благоприятни дни - 10

Неблагоприятни дни- 05, 06, 07

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати