Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 05 – 11.08.2019

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 05 – 11.08.2019

Седмичен хороскоп – 05 – 11.08.2019 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През тази седмица е по-добре да намалите активността и да се оставите на потока на живота. Може да ви изглежда, че нещо не върви добре, но бъдете уверени, че нещата ще се подредят. Слушайте със сърцето си и действайте по интуиция. Има възможност за подобряване на отношенията с колегите на работа. Възможно е да се сблъскате с определени неоснователни претенции от страна на близки хора. Вашето здраве се нуждае от внимание и грижи, не го пренебрегвайте, защото после бихте могли да откриете, че е твърде късно да действате и да го възстановите. Възможно е ново хоби да привлече интереса ви.


Телец – Тази седмица съберете сили и приемете случващото се. Все още не можете да промените ситуацията. Незавършена работа може да затрудни живота ви. В четвъртък недейте да вземате сериозни решения, особено по отношение на чувствата. Не забравяйте, че трябва да сте дискретни, за да спечелите доверието на другите. Избягвайте да прекарвате време с изтощителни и токсични хора. Не позволявайте на тяхната хаотична енергия да ви обезкуражи. Мислете по-позитивно. Адаптивността, която показвате пред ежедневните събития, ще доведе до успех в живота ви. Това е благоприятен момент да създавате нови неща, да конкретизирате идеите си.


Близнаци – Високото ниво на физическа и психическа енергия може да ви накара да се почувствате много решителни и мотивирани да продължите напред. Ще имате реален шанс да получите това, което искате. Най-доброто ще се случи неочаквано и ще бъде точно това, което ви е най-необходимо за момента. Домашните и семейните проблеми може да изискват вашето незабавно внимание, независимо по какви причини. Ще почувствате, че вашата вътрешна сила е много по-голяма от друг път и сте в състояние да премествате планини. Благоприятно време за иновации, обновяване и трансформиране на нещата.


Рак – Конфигурацията на вашето астрално небе тази седмица показва, че преминавате през важен период, в който ограниченията или отрицателните условия ви карат да се чувствате нетърпеливи. Ако организирате добре времето си и изпълнявате предварителните си планове, всичко ще се нареди, без да се отрази сериозно на живота ви. Тази организация е особено необходима в областта на професионалната работа и проекти. Склонни сте да бъдете много практични в личния си живот. Ако имате партньор, трябва да сте стабилни и независими, но и по-нежни, а ако сте несемейни, потърсете някой от вашия кръг, който има същите интереси като вас.


Лъв – Настройте се за сериозни и решителни действия тази седмица, но имайте предвид, че безразсъдният риск може да ви навреди. Така че задълбочен анализ на ситуацията е задължителен. Ако се движите в правилната посока, тогава околните хора ще ви подкрепят във всичко и нещата ще вървят като по часовник. Проблемите ще започнат да отпадат един по един. Препоръчително е да не отлагате приключването на важни въпроси в работата. Старайте се да оцените реалистично възможностите си и не се разстройвайте в случай на евентуален провал, просто поправете допуснатите грешки и определено ще постигнете целта. Давайте по-малко обещания - повече действайте, отколкото да говорите.

 

Дева – Вътрешният ви огън е запален: използвайте добре тази сила, преди да я отнеме някой. В сектора, който се отнася за децата, творчеството и сексуалността, тази седмица звездите предлагат специален период, в който можете да организирате и реализирате някои идеи като се възползвате от възможността да се забавлявате. Някои от връзките преминават през ситуации на напрежение и конфликт, някои отговорности може да чувствате като огромен товар на гърба си. Ще намерите удовлетворение, ако се обърнете към духовността, религията или философията. В неделя се възползвайте от възможността да си починете малко, а може би е дошло време да направите основно почистване на дома или на себе си, което означава да се отървете от остарели и ненужни неща.


Везни – Тази седмица ще можете да постигнете успех, макар и междинен, но той ще бъде не по-малко ценен за вас от всяко друго голямо постижение. По-добре е да се потрудите усилено, за да докажете своята цена. В понеделник чувството за мързел може да потисне всички останали желания във вас, но през следващите дни силите и енергията ви ще се увеличават значително. Някои ситуации извън вашия контрол може да изискват вашето внимание. В петък ще имате възможността да се възползвате капризите на съдбата в своя полза. Обаче в почивните дни ще трябва сериозно да се справите с натрупаните домакински дела и семейни проблеми.


Скорпион – Можете да разчитате на успех почти през цялата седмица и в различни области на живота. Мнозина от вас ще имат творческо вдъхновение и висока активност, особено в интелектуалната дейност. Вие сте неустоими и особено привлекателни за противоположния пол. Освен това също може почувствате внезапно привличане към някой, с когото досега сте имали само приятелски отношения. Неделя е ден, който можете да използвате, за да споделите с приятелите си, особено ако сте ги изоставили, заради много работа и отговорности. Вашето астрално небе показва, че имате много благоприятни часове за взаимоотношения, комуникация и обмен със социалната си среда, което може да бъде много полезно, защото чрез другите можете да реализирате желанията си.


Стрелец – Понеделник е важен ден за медитация и размисъл, за да подредите мислите си по много въпроси, особено тези, свързани с вашата кариера, професия или вашите цели. Вторник и сряда звездите ще донесат моменти на радост, късмет и удовлетворение. Икономическите въпроси преминават през положителна фаза, стига да успеете да хармонизирате нуждите си. Петък и събота, трябва да изпълните някои отговорности, свързани с дома. Ако възнамерявате да си затворите очи пред семейните въпроси, може да привлечете малко негодувание или емоционални изблици. В неделя се възползвайте, за да отидете на разходка, да направите кратка екскурзия, да си взаимодействате активно с обкръжението си и да превърнете някои негативни отношения в положителни и хармонични.


Козирог – Вие сте в специален период на трансформация, ще станете практически нов човек, но не е време да взимате радикални решения, най-малкото, докато не изясните цялата картина. Не се вкопчвайте в старото, от промените (внезапни или преднамерени) ще спечелите само. На тези представители на знака, които са на почивка сега, звездите препоръчват активно да се забавляват, да пътуват за удоволствие и да вземат участие в светския живот. За тези, които работят, традиционният подход за решаване на проблеми може да се окаже неуспешен. Вероятно ще се наложи да преразгледате възгледите си и да предприемете други начини на действие. В неделя ще е необходимо да си починете и да възстановите енергията си.


Водолей – Възползвайте се от този период, за да реорганизирате добре идеите си или да изработите стратегия, която ви позволява да разширите хоризонтите си. Бъдете внимателни с решенията, които вземате. Тази седмица чувствата ви ще придобият дълбочина, а мислите - възвишеност. Особено удачно време за тези, които се нуждаят от Муза в работата си. Но дори и да не ви касае, благодарение на прилив на творческа енергия, ще успеете да намерите нестандартно решение по сложен въпрос. Възможно е някои доста смущаващи неща да ви напомнят за минали проблеми, които сте избягвали. Вторник и сряда могат да бъдат отлични за социални или приятелски отношения, контактът с други хора ще ви донесе известна радост и също може да ви отвори някои врати, които до този момент бяха затворени.

 

Риби – Тази седмица е задоволителна. Може да откриете нови възможности в професионалната област. Ще получите обещаващи новини, които ще потвърдят, че сте на правилния път. Нещо, което сте желали дълго време може да се сбъдне. В края на периода се отърсете от тежестта на отговорностите, вкарайте малко лекомислие към действията си, бъдете безгрижни, опитайте се да общувате повече и не обръщайте внимание на дребни проблеми. В неделя звездите ще внесат атмосфера на радост, вълнение, оптимизъм и увереност, в съответствие с вашата открита и щедра природа. Възползвайте се от този ден, за да организирате парти, барбекю или поканете гости в дома си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети