Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 06-12.05.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 06-12.05.19

Седмичен хороскоп – 06-12.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Добре е да прекарате тази седмица в саморазвитие и духовно усъвършенстване

Творческият подход, разумът(търпение и смирение) и оптимизмът ще ни помогнат да преодолеем новите трудности, основно свързани с романтичните взаимоотношения, финансови проблеми и лична самореализация.

Именни дни през седмицата имат:

На 6 май  честваме Св. вмчк Георги Победоносец (Гергьовден), Св. прав. Йов многострадални

Празнуват Георги, Гиньо, Гинка, Гергана, Гицка, Ганчо, Ганка, Джордж, Жоржета, Йовко, Йовита, Йовка.

На 8 май честваме Св. ап. и ев. Йоан Богослов.

Празнуват Йоан, Йоана.

На 9 май е Летни Никулден - През ХІ в. се пренасят мощите на св. Николай Чудотворец от Балканския полуостров в италианският град Берн и оттогава започва честването на още един ден на този светец. За разлика от Зимни св. Никола, летният олицетворява лятото, живота, младостта.

На 11 май честваме  Св. равноапостоли Кирил и Методий. Професионален празник на българските библиотекари. Ден на учените, учителите, учениците и просветните дейци.

Празнуват Кирил, Кирин, Кирчо, Кирила, Кина, Керан, Керанка, Кераца, Рилко, Рилка, Методи, Метко, Мето, Тоди.

На 12 май честваме Св. Герман Цариградски

Празнуват Герман, Геро, Герда, Герана

 

Овен – През празничните и почивни дни придобивате нови сили и енергия, които ще вложите в работата. Мнозина ще работят извънредно, за да имат време да реализират всичките си планове. Въпреки това вашият работохолизъм няма да окаже добро влияние върху семейния живот. Постарайте се да балансирате работното време и времето посветено на домашните задължения и близките. Трябва да слушате повече и да говорите по-малко.  Обърнете се към вашата интуиция за помощ. Нужно е да бъдете гъвкави в постоянно променящите се ситуации. Научете се да управлявате емоциите си. Не бързайте да взимате важни решения. Внимателно претегляйте всички факти, показващи полезността на планираното събитие. Към края на седмицата ще ви зарадват добри новини.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Телец – Седмицата е подходяща за усвояване на нови методи на работа, съвременни технологии, иновации. Периодът е благоприятен от гледна точка на уреждане на взаимоотношения с партньори в работата и в личния живот. Общуването с интересни хора ще ви позволи да намерите източник на допълнителен доход. В първите дни съсредоточеността и старанието по време на работа ще спомогнат за постигане на отлични резултати. В края на периода прогонете меланхолията и тъжните мисли.  Трябва да ограничите емоциите си. Прекомерният конфликт може да доведе до сериозни проблеми в семейството и на работното място. Не разказвайте на другите за успехите и амбициозните си планове, тъй като това може да предизвика завист.

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Близнаци – Седмицата носи добри перспективи и е подходяща за решаване на вашите материални проблеми. Ако нещо е било сложно или забавено, сега ще тръгне напред. При решаването на важни въпроси трябва да се ръководите от собственото си мнение и да не слушате съветите на другите. В противен случай съществува риск от погрешно решение поради некомпетентност на някой друг. Стойте далеч от конфликти и рискове, грижете се за вашето благополучие и не се притеснявайте за нищо. По отношение на личните взаимоотношения ще имате добра, хармонична седмица. Венера ще ви накара да искате да живеете по-комфортно и по-добре. Уикенд с любимия човек, романтична атмосфера и приятна компания ще ви помогнат да се отпуснете.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 6, 7

 

Рак – Работата ще ви донесе не само професионално удовлетворение, но и положителни емоции, поради флиртуване с някой от колегите. Тези отношения няма да отидат твърде далеч, така че те няма да пречат на работата ви. Ще проявявате във всичко изобретателност и находчивост. За всяко нещо ще имате готови план и идеи. Седмицата е благоприятна за подобряване на отношенията с хората, както и за установяване на нови приятелства. Меркурий ще постави на пътя ви приятен и приятелски настроен човек. В любовта ви очакват нови приключения. Или поне тези, които още се вълнуват от това. В свободното си време правете всичко каквото желаете: създавайте нещо, рисувайте, пишете поезия, правите снимки. Сатурн в опозиция съветва повече сън и по-малко гледане на телевизия до късно през нощта.

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Лъв – Седмицата ще бъде спокойна, без никакви специални възходи и падения. Ще имате поводи за вдъхновение. Започвате да усещате прилив на жизненост. На работа бъдете точни и обръщайте повече внимание на детайлите. Информацията получена в понеделник, сряда, четвъртък и събота, може да бъде основа за бъдещ успех. За вас следващите седем дни ще бъдат много успешни, особено във всички тези сфери на живота и делата, където трябва да бъдете активни и постоянни. Може да имате конфликт тази седмица с близък роднина, приятел или колега. Освен това вероятно ще приключите някакви стари отношения, за които няма да съжалявате. Предвиждат се много вълнуващи срещи, по време, на които ще можете да блеснете с красноречие, красота,  интелигентност и други таланти.

Благоприятни дни – 6, 7

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Дева –Тази седмица ще ви трябват организационни умения и нови идеи. За да постигнете положителен резултат в деловото сътрудничество или работата, ще трябва да положите всички усилия. Едва тогава ще бъдете възнаградени. Опитайте се да не отлагате належащите въпроси за по-късно, разрешавайте ги незабавно. Не бъдете прекалено строги с другите, защото в противен случай и те ще ви отговорят по същия начин. През този период  ще се нуждаете от ярки и необичайни впечатления. Често, за да ги постигнете ще предприемате прибързани действия, но трябва да избягвате такива. Позволете си някои малки удоволствия и покупки, които ще подобрят настроението ви. На някои социални мероприятия или събития има шанс да срещнете сродна душа. Погрижете се за безопасността си, защото квадратурата на Марс носи малки проблеми.

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 6, 7

 

Везни – Не бива да се съмнявате в собствените си способности - този път ще можете да реализирате плановете си. В четвъртък и петък, 9-10 май, бъдете внимателни, защото квадратурата на Луната може да доведе до дребни спорове с колеги (приятели или съседи). Старайте се по-малко да говорите. Защо са ви дрязги и конфликти? Някои може да ви дава непоискани съвети или да чуете клюки за себе си. Прекарвайте по-малко време пред компютъра, социалните мрежи няма да заместят личната комуникация. Приемете с радост това, което съдбата ви дава. Марс в тригон благоприятства дейностите на открито, така че е добре да отидете на разходка или да карате колело. Също така трябва да увеличите градусите на температурата в спалнята.

Благоприятни дни – 6, 7, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Скорпион – Тази седмица ви очакват ярки и интересни събития. Уловете посоката на вятъра на промяната, за да увеличите максимално възможностите. Направете план и действайте стъпка по стъпка до постигане на целта. Бъдете честни и тогава никакви слухове не могат да ви наранят. Във вторник може да почувствате, че натрупаните дела не могат повече да чакат. Планирайте този ден: тогава ще можете да направите всичко необходимо. Релаксиращи процедури, любими занимания или общуване със семейството ви ще бъдат особено полезни през тази седмица. Сега сферата на личния живот е особено важна за вас. Юпитер ще създаде всички условия, за да подобри настоящето.

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Стрелец – През този период трябва да  се научите на правилно планиране, което ще ви помогне не само в работата, но и в ежедневните въпроси. Бъдете прецизни. Не се опитвайте да заглушите емоциите си, но и не се увличайте твърде много. Ако имате постоянен партньор, внимавайте с флиртуването. Препоръчва се да избягвате рутинните задължения и скучното общуване. Изолирайте се от връзките, които ви костват много енергия и нерви. Време е да ги ограничите - както и дискусиите или общуването в интернет. Звездите ви съветват по всякакъв начин да запазите контрола върху емоциите. За облекчение на напрежението ще спомогне спорт, дихателни упражнения, медитация, йога, танци. Понякога ще е нужно само добре да се наспите и да живеете без да бързате за никъде.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 6, 7

 

Козирог –  Тази седмица ще изисквате много от себе си и от тези около вас. Ще бъдете пълни със сила и ентусиазъм, които ще ви помогнат да постигнете и най-амбициозната цел. Още в първите дни на периода имате всички шансове за интересно преживяване. Не се препоръчва да участвате във финансови инвестиции. Всички действия, в които се опитвате да участвате с парите си, могат да доведат до големи загуби. По-добре е да обърнете внимание на проблемите, които са се натрупали в изобилие в сферата на вашите лични отношения. Не забравяйте на кого искрено сте обещали да пишете или да се обаждате, а след това не сте изпълнили обещанието си. Емоциите ще започнат да изпълват живота ви и да влияят на вашите нагласи и нужди. Вие ще търсите повече стабилност във взаимоотношенията. Можете да завършите седмицата като победители.

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Водолей – Вятърът на промяната може да издуе платната на кораба ви. В живота ви идват промени. За някои ще бъдат положителни, за други – не толкова. Зависи какво е било поведението ви преди и сега всеки получава заслуженото. Ще има много различни събития.  Възможно е да се сблъскате със ситуации или проблеми подобни на тези, които сте преживели в миналото. Най-уязвимото място ще бъде финансовата страна. Преумората и хроничният стрес, които не сте забелязали досега, при мнозина ще достигнат увеличени размери. Няма да имат край проблемите, ако не си дадете правото да си почивате достатъчно. Най-добрият вид релаксация за вас ще бъде пътуване из страната, разходка из живописни места, среща с приятели или четене на литература, която създава положителна нагласа.

Благоприятни дни – 6, 7

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Риби – Седмицата ще бъде богата на приятни срещи със стари приятели и нови познати. Ако сте във връзка, бъдете подготвени за факта, че на любимият ви човек няма харесва много тази ваша общителност. Намерете възможност да обърнете повече внимание на половинката си. Контролирайте храненето си. Тези дни ще бъдете склонни към преяждане и злоупотреба с алкохол. Нептун движейки се във вашия знак, преминава в различни аспекти от една планета към друга, променяйки настроението ви и вашите планове. Дори всичко да е било ясно до момента, той ще замъгли нещата, ще внесе неяснота по някои въпроси. Не вземайте важни решения от 7 до 9 май. Извън това, като цяло всичките ви действия ще бъдат успешни, което ще ви донесе още повече удоволствие от живота.

 

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 6, 7

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати