Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 06.01 – 12.01.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 06.01 – 12.01.20

Седмичен хороскоп – 06.01 – 12.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През седмицата ще бъдете по-сдържани от обикновено. Имате нужда да подредите мислите и чувствата си. В този период ще се нуждаете от повече търпение и самодисциплина, докато работите върху изпълнението на дългосрочните си планове. Подходящ момент да промените своите поведенчески стратегии и приоритети. Решаването на сложния любовен живот е ключов въпрос. Без промяна нищо няма да се подобри. Не давайте обещания, които не можете да спазите. Вашето положително излъчване, може да предизвика изненадващи реакции при другия пол. 

Благоприятни дни – 7, 8, 12

Бъдете внимателни – 9, 10, 11 

 

Телец – Време е да се приспособите към променящите се обстоятелства. Ще си върнете отново живота и самочувствието. Опитайте да балансирате силата и времето си. Инстинктивно ще намерите щастливо решение на вълнуващ ви въпрос. Нов набор от възможности се отваря пред мнозина в професионалната сфера. Може да започнат да се сбъдват мечтите ви, но постигането на успех изисква упорита и дълга работа. Разбирате, че да се придържате към миналото не е разумно. Пуснете въображението си и оставете нещата да се случват сами. 

Благоприятни дни – 9, 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12 

 

Близнаци – Тази седмица е благоприятна за личностно развитие. Понеделник ще е успешен, ако предварително сте планирали всичко и ако контролирате своите емоции. Идва моментът на истината, когато не можете повече да отлагате изясняването на някаква ситуация. Трябва най-накрая да сложите в ред нещата. Това е добър шанс да продължите напред. Не позволявайте на нищо да ви разсейва от вашите набелязани цели. Движете се с малки крачки, придържайки се към правилните действия. В семейството (или връзката ви) има вероятност да възникне конфликт, който може да е както на битова основа, така и на междуличностна.  

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 7, 8

 

Рак – В началото на седмицата все още може да изпитвате някакво вътрешно безпокойство.  Заемате се с въпросите, които е трябвало да бъдат решени отдавна, но все са били отлагани досега. Всичко отминава като всяко останало нещо. Понякога е достатъчен един миг, за да се променят нещата. Съсредоточете се върху това, което можете да постигнете, ако наистина го искате. Може да очаквате положителни промени в работата и ще има резултати от вашето старание. Тази седмица се развива благоприятно за любовта и партньорствата. Неочаквана приятна среща около средата на периода ще ви зарадва много и ще повдигне духа ви.


Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10, 11


Лъв – Тази седмица се развива успешно в професионален план. Благодарение на стабилното финансово положение можете да се чувствате по-уверени. Важна тема тези дни може да бъде възстановяване на реда в заобикалящото ви пространство. Като поставите нещата в ред, ще се чувствате по-добре. Наслаждавайте се на живота, но имайте предвид границите. Ако се издигнете над маловажните неща, тогава може да се съсредоточите върху по-важните цели. Отделете повече време за личните си дела. Ще трябва да намерите темпото, на което можете ще издържите. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 12 

 

Дева – Времето ще способства да се справите с повечето настоящи проблеми. Можете да се заемете с новото си дело, но преценете още веднъж своя потенциал. Кажете “Да” на новия избор! Да разчитате само на собствените си сили не винаги е мъдро решение. Замислете се за положителните страни на съвместната дейност и не се отказвайте от вариантите за работа по съвместителство. Един разумен подход към нещата може значителна да намали вероятността от грешки, които бихте допуснали поради бързане. Не чакайте любимият човек да се досети за желанията ви и да поеме реализацията им в своите ръце. Предприемете инициативата вие. 

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8 

 

Везни – Включете се с пълна сила в работните ритми на седмицата. Залогът за успех са решителност и енергичност. Не бързайте да правите прибързани изводи, особено въз основа на интриги и клюки. Квадратурата на Сатурн към знака ви предизвиква за много от вас големи затруднения. Може да се окажете въвлечени в служебен конфликт или проблеми у дома. Не е изключено да имате дълги и бурни обяснения с интимния си партньор/ка и разправии прекъсвани с временни примирия. Към края на периода страстите ще са утихнали и вие ще се радвате на това, че сте заедно. 

Благоприятни дни – 7, 8, 12

Бъдете внимателни – 9, 10, 11 

 

Скорпион – Можете да разчитате на успех в делата си в продължение на периода. Настъпва време за висока активност особено в интелектуалната дейност. Избягвайте обаче да бъдете прекалено усърдни. Постарайте се служебните проблеми да не нарушават личния ви живот. Ще ви е необходимо усилие в някои моменти, за да намерите общ език с близките ви. Не се опитвайте да убеждавате и да доказвате вашата правота пред никого, даже пред началника си. Ще имате възможност да създадете незабравимо впечатление у всеки, който отправи по-сериозен поглед към вас. 

Благоприятни дни – 9, 10, 11

Бъдете внимателни – 6, 12

 

Стрелец – Като цяло това е спокоен период за вас. Отделете повече внимание на професионалните си отговорности. Някои Стрелци ще се окажат пред избор за нов път на своята кариера. Ще трябва да излезете от рамките на обичайното си обкръжение. Чувството за собствено превъзходство над останалите ще възпрепятства пълноценното ви общуване. Бъдете крайно внимателни с финансите си. Избягвайте състояние на преумора. Ако отделяте повече време за отдих, бързо ще възстановите силите си, в противен случай здравето ви ще пострада. В личен план са възможни интересни обрати. Сърцето ви ще подскаже как да намерите верния път. 

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 7, 8 

 

Козирог – Ще си вършите съвестно работата и ще се стараете всичко да е безпроблемно. Перфекционизмът ви ще донесе добри резултати, но ще ви изложи на стрес, затова се препоръчва да не качвате летвата толкова високо. Но през уикенда се препоръчва да се отпуснете в приятна копания или със семейството, за да възстановите енергийните запаси. Силите скоро ще са ви необходими за адаптиране в нови условия. Възможността да бъдете с близки хора трябва да се използва максимално: прекарвайте повече време с партньора си, разхождайте се с децата си, отидете на шопинг. 

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10, 11

  

Водолей – Не всички възникващи въпроси ще ви се отдават да решите бързо, което ще доведе до силното ви раздразнение и нервност. Мълчанието понякога наистина може да бъде злато. Дипломатическият подход към хората и ситуациите ще ви изведат на предни позиции и ще можете да постигнете много повече, отколкото с каквито и да е други средства. За да не станете жертва на измами, бъдете внимателни и не избързвайте в решенията си. Звездите ви предупреждават да не смесвате любовните отношения с чисто приятелските! В средата на периода са възможни сериозни спорове с половинката ви. Прекарайте повече време с тези, които обичате. 

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 12 

 

Риби – Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се наредят във ваша полза. Засилва се вашата проницателност. Вътрешният глас ви казва на кого можете да се опрете в труден момент. През този период избягвайте кардиналните промени, в която и да е сфера на своята дейност. Възможни са неочаквани събития, удачно стечение на обстоятелствата, но не трябва да оставате затворени между стените в къщи, а да излизате, да общувате, да приемате покани за срещи. В любовта се препоръчва да бъдете по-предпазливи, внимателно да опипвате почвата. 

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети