Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 06.04.20-12.04.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 06.04.20-12.04.20

Седмичен хороскоп – 06.04.20-12.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява. Марс в единадесетия ви дом показва, че искате да имате повече свобода в отношенията и брака. Вслушвайте се в мнението на другите хора и не бъдете толкова импулсивни. През този период трябва да бъдете по-внимателни към здравословното състояние. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Телец – Имате отлични възможности да оставите зад себе си трудностите и да влезете в нов, по-позитивен етап от живота си. Отваря се нов цикъл в личния ви живот. Време за промяна и нови идеи. Марс активира сектора на кариерата ви. Може да се върнете към стар проект и да започнете да работите върху него отново, но ще гледате на него от друга гледна точка. На всяка цена се препоръчва да се избягва конфронтация с колеги, партньори, особено с началниците. Защитавайте правата си, но не започвайте война. Периодът е добър за актуализиране на гардероба, но бъдете практични.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Близнаци – Подкрепата на други хора е много важна, така че не се колебайте да потърсите помощ. Възможно е да срещнете нечестност от страна на някои хора, така че благоразумието няма да навреди. По-добре да стоите далеч от лицата, участващи в съмнителни дейности. Бъдете внимателни при физическа работа и у дома, избягвайте преумората. Венера преминава през вашия знак - това е добър знак за тези, които търсят любов. Планетата на любовта ви прави привлекателни и съблазнителни и със сигурност ще предизвикате интерес от страна на противоположния пол. Време е да зачеркнете от живота си всичко, което ви задържа, както и всички нездравословни привързаности и несигурност.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Рак – Слънцето е в дома на кариерата, като ви подкрепя във всичко, свързано с професионалната област. Външните обстоятелства ще ви помогнат, чрез други хора или по друг начин ще ви поднесат готови решения. Можете да постигнете успех чрез сътрудничество и участие в съвместни проекти, но не бързайте да отговаряте, като се съгласявате на всяко предложение. Отсейте тези, които изглеждат нереалистични или нерентабилни. Звездите ви съветват да бъдете отворени за нови идеи и асоциации. Избягвайте ситуации, изпълнени с конфликт или агресия.

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Лъв – Седмицата е благоприятна за самообразование или за научаване на нещо ново. Ще се радвате на авторитет. Медитирайте или правете неща, които ви помагат да се отпуснете и да възстановите баланса си. Не бива да подценява промените в поведението на другите хора. Благоприятно време за здравето. Вероятно ще се радвате на хармония в брачните отношения тази седмица. Вашите чувства ще бъдат взаимни и ще придобият специална дълбочина. Всички спорни въпроси ще бъдат решени, преди да имат време да се развият, защото вие и вашият партньор ще бъдете изключително благоразумни и деликатни в отношенията си.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Дева – Тази седмица  някои ще се върнат към временно отложените дела. Звездите препоръчват да не се потапяте до главата в работата, а да се погрижите за себе си. Следете здравето си; традиционните пролетни проблеми на отслабения организъм могат да ви изпреварят. Една почивка ще ви даде възможност да разгледате някои ситуации от различен ъгъл, ще намерите по-интересни решения. Време е да започнете нов етап от личния си живот, с нови идеи и възгледи. Избягвайте обичайните модели на поведение, за да не повтаряте грешките от миналото. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 11, 12

Везни – Тази седмица не се страхувайте от своите импулси нито в отношенията, нито в работата. Нови идеи, вдъхновение и таланти може да се събудят у вас. На този фон всички ваши случаи, дела, въпроси ще бъдат решени без физически и емоционални катаклизми. Не се претоварвайте с прекомерна работа и намирайте възможности за добра почивка. Четенето на интересна книга, гледане на филм, чатовете с приятни хора, е добър начин да се отпуснете. Правете йога, всичко това ще ви помогне да постигнете хармония със себе си.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Скорпион – Тази седмица можете да забравите за всичко и да отделите време за себе си. Ще ви се струва, че съдбата постоянно ви изпраща някакви знаци и това наистина е така. Доверете се на интуицията си, тя определено няма да ви подведе. Личният живот ще бъде в центъра на вниманието ви. Мнозина ще са водени от силни желания и това понякога ще се изразява в ревност. Ако вече имате връзка, опитайте да изведете отношенията си на ново ниво. Старайте се да подобрите комуникацията.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Стрелец – В началото на седмицата сте изправени пред проблеми, това може да продължи и досегашната тактика няма да бъде успешна. Търсете възможности и компромиси, влагайте повече тактичност. Това ще ви даде време да се успокоите и делата ще вървят гладко. Спомнете си баснята за мравката и водното конче. Ще трябва да играете ролята на мравката с всички произтичащи от това последствия: чака ви старателна работа с минимално количество забавление. Добре е да освободите време за релакс и комуникация.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 6, 11, 12         

Козирог – Тази седмица Козирозите ще останат в някакво объркване, защото обичайните им правила на живот ще престанат да се прилагат. Упоритостта и самодисциплината ще дадат страхотни резултати, но всичко зависи не по-малко и от вдъхновението. Ако не сте доволни от сегашното състояние на нещата, сега ще има възможност да промените посоката. Има големи шансове за постигане на успех в преговорите, сключване на изгодни договори и извършване на печеливши сделки. Пролетта е времето на преструктуриране на тялото и много от вас се чувстват уморени. Отделяйте повече време за почивка.

Благоприятни дни – 6, 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Водолей – Трябва да се възползвате от благоприятните обстоятелства и да се занимавате със саморазвитие. Нов професионален етап започва за някои от вас. Това е чудесно време за стартиране на уебсайт, онлайн услуга или приложение, за работа в областта на иновативните технологии. За да не бъдете измамени, трябва да оценявате реалистично всичко, което е свързано с финансите. Самочувствието ви ще се повиши и със съвсем различно настроение ще градите личен живот и кариера. Благотворното влияние на Венера помага да разкриете най-добрите качества на вашата личност, които няма да останат незабелязани от противоположния пол. 

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Риби – Ако миналата седмица не беше лесна, тогава тази ще е по-лека. Ще почувствате балансирана енергията в себе си и ще правите любимите си неща. Заемете се с отдавна планираните планове и мечти. Не се опитвайте да налагате своята гледна точка на другите!  Ще има възможност да се намерят решения на трудностите. Това е подходящ момент за обсъждане с близки финансови въпроси. Марс се намира в дванадесетия дом на Риби, така че за здравето трябва да се обърне повече внимание. Не се изключва обостряне на хронични заболявания или поява на нови здравословни проблеми. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 6, 11, 12


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети