Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 06.07.20 до 12.07.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 06.07.20 до 12.07.20

Седмичен хороскоп – 06.07.20 до 12.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В професионалната област  предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се постигне всичко наведнъж, надвишаващо вашите възможности, води до нарушаване на плановете и грешки в работата. Ако пожелаете, можете лесно да очаровате другите. Всеки флирт има шанс за успех.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Телец – Има възможност да се разшири влиянието ви, както на работа, така и в бизнес (деловите) контакти. От вас се изисква да откриете сърцето си към всичко ново – нови места, нови хора, нови емоции. Може би материалните резултати от вашите дейности не се появяват толкова бързо, колкото бихте искали, но все пак ще ги получите. При професионално активните представители на този знак, любовните отношения ще преминат на втори план. Старайте се да се вслушвате повече в любимия човек и между вас няма да има недоразумения.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Работата може да доведе до грешки, които ще бъдат открити по-късно. Заради ретроградното движение на вашият управител Меркурий, не можете по-ефективно и активно да развивате нови идеи, правилно да използвате таланта си, както и конструктивно да използвате знанията, придобити в професионалната си дейност. Благоприятен период за решаване на семейни проблеми. Има големи шансове за нови запознанства. Ако все още сте свободни, не чакайте, докато някой ви направи щастливи. Вложете свои собствени усилия да направите това.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Съществува тенденция да предприемете по няколко задачи едновременно, поради което ще е трудно те да бъдат приключени навреме. Графикът ви ще стане по-стресиращ и натоварен, много неща може да останат недовършени, така че ще трябва да ограничите броя им. Могат да възникнат проблеми с близкото ви обкръжение. Бъдете по-внимателни с парите и ценни предмети. Мислите ви са насочени главно към дома, семейството. Мнозина ще се заемат с благоустройство и ремонт на жилището.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11,12

Лъв – Тайните страни на живота ви са скрити от външния свят. Чувствате се изпълнени с вътрешна сила и решителност. За тези, които се занимават с финансови спекулации, седмицата не е благоприятна. На бизнесмените не се препоръчва да инвестират в рисковани проекти. Освен това, това не е най-подходящото време за сключване на сделки за покупка на едро на стоки, предназначени за препродажба. Бъдете по-внимателни към входящата информация. Преди да я ползвате, уверете се, че тя е вярна. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева – Ако бъдете внимателни и предпазливи във всичко, седмицата ще бъде успешна. Трябва да довършите започната работа до край. Не е изключено да срещнете препятствия. Финансовото положение ще се подобри при някои от вас. Освободете се от своята срамежливост и задръжки и се срещайте с нови хора. Периодът е благоприятен за известно потапяне в себе си и за ангажиране с духовна работа, като по този начин можете напълно да хармонизирате психическото и физическото си състояние.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Седмица, която ще започне с много добра енергия за Везните като цяло и почти във всеки аспект на живота. Не е време, в което да седите със скръстени ръце. Усещате вътрешна свобода и еманципация, чувство на радост и самоувереност. Привлича ви света около вас. С личната привлекателност и физическия чар, можете да постигнете много. Флирт на работното място не е изключено. Наслаждавайте се на прелестите на летните дни.

Благоприятни дни – 6, 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12

Скорпион – Може да се сблъскате със задачи, с които досега не сте се занимавали. Бъдете изключително внимателни. През седмицата ще бъдете в плен на инстинктите си. В семейните отношения е възможно да чувствате напрежение, готови сте да избухнете по всяко време. Трябва да намерите нов подход към старите проблеми. Планетата на любовта в осми слънчев дом на хороскопа ви засилва интереса ви към физическата страна на любовта, така че ви очакват дни на пламенна страст, особено свободните представители на знака.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – Вашата изобретателност, нуждата от свобода и независимост се засилват, появяват се прогресивни идеи и се засилва способността да убеждавате другите. Мнозина ще се отправят на неочаквано пътуване. Ще подновите връзка със стари приятели или съученици. Вие не сте материалистичен знак, но тази седмица ще искате да знаете, че сметките ви са платени и че имате достатъчно пари, за да можете да живеете спокойно. Ограничете импулсивността в действията си.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – Изглежда, че това ще е щастлива и оптимистична седмица за вас. Опитайте се да сте в крак с всички събития. Не се отказвайте от пътувания с приятели извън града или отиване на парти. През втората половина на седмицата не е най-доброто време за решаване на материални проблеми. По-специално се препоръчва да се въздържате от скъпи покупки - артикулите, закупени през тази седмица, може да се окажат с лошо качество или да се окаже, че сте платили твърде много за тях.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11,12

Водолей – Не ограничавайте възможностите си. Тази седмица имате прекрасно усещане за оптимизъм и вашият подход може да вдъхнови и другите. Има много потенциални приятелства за вас и някой по-специално ще вдъхнови вас да промените посоката. В любовта поемете нова инициатива, внесете повече игра и динамика във връзката си. Старайте се да се въздържате от преминаване към лични контакти с колеги. Предпазвайте нервната си система от излишен стрес. 

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Тази седмица ново развитие на събитията ще ви ободри. Старайте се да не вземате пари или заеми. Търговските интереси могат да причинят усложнения при приятелските контакти. Възможно е да възникнат затруднения при пътуване с кола. Въздържайте се от тайни любовни срещи - всичко тайно има опасност да стане очевидно и явно и може да причини усложнения. Това е подходящ момент за усамотение. Можете да намерите спокойствие, правейки духовни практики - йога техники, медитация и автогенни тренировки.

Благоприятни дни – 6

Бъдете внимателни – 9, 10


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети