Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 07.10 - 13.10.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 07.10 - 13.10.19

Седмичен хороскоп – 07.10 - 13.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Опитите ви да се вземете твърде на сериозно или да преувеличавате вашата значимост ще предизвикат реакция сред обкръжението ви. Околните може да намерят начина на изразяване на вашите мисли и идеи за твърде остър или дори груб. Възможно е и обратното: другите хора няма да проявяват нужната тактичност, когато общуват с вас. Ще трябва да помислите как да изберете правилната посока и как най-добре да управлявате своето време в бъдеще. Претоварването и стресът могат да представляват сериозен проблем за здравето. Дръжте се в ръце, а излишъкът от емоции отнесете във фитнеса или на басейна. Сега е моментът да се погрижите за здравето и фигурата си. Като друга алтернатива - сексът. И в този случай не смесвайте секса с любовта.

Благоприятни дни – 7, 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Телец – Понеделник е енергийно сложен ден. Може да ви бъде предоставена лъжлива информация, така че бъдете внимателни. Следващите дни ще преминат на вълните на оптимизма. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Може да се окаже, че много искате да направите нещо, но нямате представа как и дали изобщо да го направите. Ако това се случи, ще е ясен знак, че трябва да спрете, да се отпуснете и да се откажете от опитите да контролирате живота (ситуациите, хората, нещата). Определено сте по-интуитивни от обикновено, така че ще бъде важно да имате доверие на инстинктите си и впечатленията. Бъдете малко недоверчиви, защото е възможно всичко да не  е това, което изглежда.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8, 9

 

Близнаци – Способността ви да вдъхновявате другите вероятно ще се увеличи. Ще получите отговорите, които търсите. Имате всичко, от което се нуждаете, но не трябва да го приемате за даденост. Ще разберете как да използвате невидимата, но мощна сила на вашите способности. Обстоятелствата, които ще срещнете през тази седмица дават възможност да се предприемат практически действия. Вашите идеи получават реално въплъщение, теориите намират практическо приложение. Ще завършите старите неща и ще започнете нови. Има шанс да изпитате голямото вдъхновение и да срещнете късмета си, само защото сте се случили в подходящото време на подходящото място.

Благоприятни дни –7, 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Рак – Настоящите обстоятелства ви дават възможност да укрепите личното си влияние и позиция. Ще се сдобиете със значителна психическа сила и издръжливост и по този начин ще се подготвите за борбата с настоящите и бъдещите обстоятелства. Щастлив случай или ситуация ще ви помогнат да постигнете личен успех, независимо в каква сфера. Можете също така да се сдобиете с по-висока позиция и да спечелите популярност. Благодарение на спокойното темпо на събитията, най-накрая ще почувствате емоционално разтоварване. Опитите ви да въведете нов подход в работата или неортодоксални методи няма да бъдат приети с ентусиазъм. Може би ще се наложи да помогнете на член от семейството или друг близък човек, който е болен или има трудности.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Лъв – Въпреки структурите, традициите и други фактори, върху които изграждате работата и живота си, те могат значително да се променят или да бъдат напълно трансформирани под въздействието на настоящите обстоятелства. Опитите за упражняване на властта ви ще бъдат посрещнати със съпротива. Тази седмица не трябва да отстоявате вашите убеждения и да искате да бъдат взети под внимание. Не съжалявайте за загубеното, радвайте се на придобивките. Този период е отличен за комбиниране на полезното с приятното. Романтичните увлечения ще бъдат по-скоро въпрос на удовлетворяване на собствено его, отколкото емоционална потребност.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8, 9

 

Дева – Енергията на събитията от тази седмица е много благоприятна. Настоящата астрологическа ситуация символизира възможност за придобиване на власт или влияние, връщане на изгубеното или възможност да започнете нещо отначало. Ще трябва да преодолеете собствените си страхове и притеснения, да разрешите минали проблеми, които оказват негативно влияние върху настоящото ви щастие и успехи. Обстоятелствата изискват решителни действия и могат да донесат шанса, който отдавна сте чакали. Успехът в партньорството и съюзите, в съвместни предприятия, социални събития и в романтичните увлечения не обещава да бъде лесен. Но ако упорствате, напредъкът е възможен.

Благоприятни дни – неутрални

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Везни – За вас тази седмица нещата ще вървят доста гладко, въпреки че темпото или резултатът едва ли ще ви устройват на сто процента. В крайна сметка ситуацията далеч не е толкова безнадеждна. Възползвайте се от настоящите възможности и предприемете действия, които в крайна сметка ще доведат до успех в кариерата ви или ще донесат признание на вашата личност и талант. Не пропускайте шанса да демонстрирате смелост, решителност, почтеност и лоялност или да защитавате строго принципите си. Успехът е възможен за тези, които не седят със скръстени ръце. Това означава, че трябва сами да създавате различни ситуации, да участвате в различни дейности, да разширявате социалния си кръг, за да привлечете възможностите, към които се стремите.

Благоприятни дни – 7, 8, 9

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Скорпион –Тази седмица ще ви донесе прилив на енергия и физически сили, както и появата на благоприятни възможности. Успехът ще съпътства практическите ви действия. Диапазонът на интересите и дейностите ви ще се увеличи значително. Духовната енергия и духовното осъзнаване ще бъдат постигнати тази седмица на безпрецедентно ниво на развитие, ако можете да ги изследвате и прилагате правилно. Тези аспекти на вашата природа, които се нуждаят от илюзии, ще бъдат запълнени, но трябва да се внимава, ако лесно губите допир с реалността. Развитието на въображението може да доведе до появата на най-вдъхновяващи идеи, но обратната страна на монетата е фанатизмът.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 7, 8, 9

 

Стрелец – Не се отклонявайте от планирания път дори да трябва да понесете временни затруднения. Довършете задачите, които трябва да приключите. Средата на седмицата за някои ще бъде напрегната. Трябва да изоставите целите, които не водят до никъде и вместо тях да си поставите по-реалистични. Само така можете да започнете пътя към щастливото бъдеще. Звездите вероятно ще ви накарат да се почувствате вдъхновени. Ще имате повече надежда за бъдещето и ще сте по-уверени, че вашите емоционални и финансови нужди ще бъдат удовлетворени. Може да се почувствате единни с цялото Творение. Ако изоставите егоизма си и се научите да приемате компромисни решения, ще се радвате на хармонични отношения.

Благоприятни дни –7, 8, 9, 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

 

Козирог – Потенциалът на този период може да не се прояви или да остане незабелязан, но не го пренебрегвайте. Дори ако всичко върви доста гладко, не забравяйте, че сега не трябва да манипулирате обстоятелствата за собствените си цели. Силата и успехът се превръщат тази седмица в съблазнителни капани за Козирозите. Значението на двете може да бъде значително преувеличено. Този период е благоприятен за въпроси, свързани с наследства, данъци, застраховки и дългове. Вашите действия не винаги ще бъдат в съответствие с действията на тези, с които си взаимодействате. През следващите дни са възможни контакти с интересни и изключителни хора, всеки от които може да бъде нов потенциален бизнес партньор, съюзник в съвместни предприятия или приятел. Може да се появи ново романтично увлечение.

Благоприятни дни –10, 11

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Водолей – Седмицата се очертава да е успешна, особено ако сте готови за радикални промени както в работата, така и в личния си живот. Късметът често ще бъде ваш спътник. Въпреки това за мнозина настъпва времето на активност и борба за място под слънцето. Възможни са нестандартни ситуации и опасни моменти през периода. На тази основа можете да загубите увереност във вашите възможности и способности. Но бъдете спокойни, всичко е по силите ви и ще се справите с трудностите. Ще пожънете нови победи. Бързото мислене и решителността правят това подходящо време за изготвяне на планове. Повечето от вас са настроени авантюристично. Отворени сте за нови възможности, което увеличава шансовете ви за нови запознанства.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8, 9

 

Риби –През новата седмица ще бъдете изпълнени с енергия, решителност и амбиция, особено родените през втората десетдневка на знака. Производителността на труда ви ще бъде голяма. Знаете на къде се стремите и ще вложите всичките си усилия до пълна победа. Ще осъществявате лесна и приятна комуникация с другите хора. Разногласия, ако се появят, леко ще бъдат отстранявани. Втората половина на периода е отлично време за всичко, което изисква ясно мислене, добра преценка и организационни умения. Може да изпаднете във вътрешен конфликт или противоречия по някакви причини. Не се хвърляйте от едната крайност в другата. Придържайте се към златната среда в чувствата. Трябва да имате вътрешна дисциплина. Пазете се от неясни и двусмислени ситуации. Запазете позитивната си настройка.

Благоприятни дни – неутрални

Бъдете внимателни – 10, 11

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети