Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 08-14.04.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 08-14.04.19

Седмичен хороскоп – 08-14.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Имате всички шансове да изпълните мечтите си, ако работите усилено и не слушате мненията на другите. Този съвет се отнася както за професионалния, така и за личния живот. Най-важното е да слушате сърцето си винаги и при всякакви обстоятелства!

Овен – Добре е да си проверявате информацията и после да предприемате действия. Добре би било да ограничите амбициите си и да се опитате да избегнете негативните мисли. Вашата енергия е толкова силна, че едва ли не можете да ги материализирате. Ще намерите начин да подобрите финансовото си положение, но трябва да действате предпазливо. Наоколо има твърде много недоброжелатели. Любимият човек и близките ще ви помогнат да се справите с неприятностите. Ще се почувствате като екип и ще можете да постигнете повече, отколкото сами. Ако сте на кръстопът и не знаете кой от двамата кандидати за сърцето си да изберете, изберете този, който подкрепя най-лудите ви идеи. Възможни са мигрени, главоболия, свързани с липсата на кислород. Излизайте на разходка или често проветрявайте стаята.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Телец – Вие, очарователни същества сте предопределени да се борите със собствените си пороци на тайния духовен фронт. Ще се разрушат илюзиите, просветлението ще дойде, светът ще се появи в ярки цветове. Най-важното е да не се превърнете в непревземаема "крепост" на консервативни догми. Кариерното развитие е в застой, докато работите на автопилот. Вие сте заобиколени от хора, които са готови да направят много неща за вас. Като цяло ще са ви необходими качества като търпение, сдържаност и предпазливост. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и по-хармонична.  Някои от вашите семейни проблеми ще бъдат решени.  Участвайте активно в семейните работи, организирайте личния си  живот, укрепвайте брачните връзки.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

 

Близнаци – Традиционният подход към решаването на проблемите не винаги ще бъде успешен, може би трябва да преразгледате някои от вашите възгледи. Избягвайте да давате морални напътствия на другите. Свалете розовите очила и се научете да възприемате света обективно. Бъдете приятелски настроени, проявявайте милосърдие, състрадание, изчистете съвестта си от негативните слоеве. Премахване на егоизма: чрез удовлетворяване молбите на други хора, вие сте под благословено покровителство. В личния живот кардинални промени не се очакват. Ако вече имате връзка, тя ще бъде спокойна и хармонична. Тези, които са сами, не си струва да чакат промени в техния статут. Насладете се на свободата си.

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Рак – Вие преминавате през процес на духовно "преображение". Вкусове, навици, интереси се променят драстично, което се отразява положително на външния ви имидж. Сега чрез вашата личност се предават мощни енергийни потоци, които се изпращат във времето към любовта на другите. Висшите сили ще ви подкрепят, помнете това и не се страхувайте. Ще сте изпълнени с енергия и готови за нови приключения. Вашият основен съюзник тази седмица ще бъде интуицията. В личния ви живот всичко ще бъде спокойно и радостно. Гледайте да се обличате според времето. В противен случай може да се простудите и да прекарате много време в лечение.

Благоприятни дни – 8

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Лъв – Специален успех тази седмица не може да се очаква. Най-вероятно мислите ви ще бъдат далеч от работата. Ако можете по-добре е да вземете почивни дин и спокойно да разрешите тези проблеми, които ви отвличат мислите. Философският ви възглед се разширява, като дава възможност да се докоснете до скритите истини. В сряда и четвъртък не са изключени конфликтите в работата или недоразумения в семейството. Проявете търпение и тактичност. В петък опитайте да завършите по-голямата част от започнатата работа. Може да имате проблеми със съня: безсъние или пък постоянна сънливост. Внимание към семейните двойки: вашият съюз става образец на духовно единство и преданост един към друг, когато вие сте и главата, и шията.

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

 

Дева – Тази седмица ще бъде пълна с различни събития и приятни срещи. Може да ви провърви по много начини, но всичко зависи от това към какво се стремите в момента. Не бъдете мързеливи, опитайте се да разгърнете своята креативност. Настройте се на енергията на промяната, намерете смелостта да поемате рискове. Постарайте се да не се дразните от дреболии. Това ще бъде изключително успешен период. Ако търсите работа, то точно сега ще можете успешно да преминете всички интервюта и да заемете позицията, за която сте мечтали. Ако сте в период на търсене на любов, то напълно е възможно да срещнете подходящ човек или пък лицето, за което отдавна мечтаете да ви обърне внимание. В семейния живот нещата също вървят добре.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Везни – Най-вероятно през тази седмица ще работите по-усилено и по-интензивно, отколкото преди, което ще ви помогне да отвлечете вниманието си от неприятните мисли и да подобрите финансовото си състояние. Може да изпитате разочарование от някой близък човек, но това не е повод да се разстройвате. В приятелския кръг "ревизията" продължава: тръгват си тези приятели, с които отношенията са изчерпани кармично. Труден етап е за някои в отношенията с любимия човек. Ще ви е трудно да разберете и приемете желанията му, всяка изречена небрежна дума може да доведе до скандали. Бъдете по-меки, не влошавайте ситуацията, ако видите, че започва конфликт.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Скорпион – Астрологичната обстановка е относително спокойна и не обещава резки промени, но тази седмица трябва да сте много внимателни във всичко. Вие спокойно ще се ангажирате с рутинни задължения и ще правите това, което се очаква от вас. Амплитудата на вложената енергия е максимална навсякъде, особено в работата. Към края на седмицата може да се появи интересен проект, който ще ви накара да активирате вашите способности и таланти. През тези дни ще е по-лесно от друг път да се отървете от лошите навици и да възстановите разклатени отношения. Отдайте повече време на личния си живот, не се страхувайте да бъдете откровени и да декларирате любовта си, тогава ви очакват много романтични и еротични удоволствия. Малко травматичен период: бъдете внимателни като вървите по улиците - можете да паднете или да претърпите малък инцидент.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

 

Стрелец – През настоящата седмица от вас се изисква целеустременост във всички сфери на битието. Не зацикляйте върху досадните проблеми, те никога не свършват, а се опитайте да получите максимално удоволствие и радост от живота, да направите хората, които обичате щастливи, да ги обгърнете с повече любов и грижа. Животът е театър, а вие сте режисьорът, задайте си свои собствени сценарии. Обаче изборът на това, което ви харесва - страстното забавление или творческата самореализация - е труден. Вашата задача е да спазвате законите на справедливостта, да станете образец на благодетел, покровител на нуждаещите се. Кръгът на общуването трябва да бъде ограничен. Тази седмица ще е хубаво да си направите профилактични прегледи и да изкарате един витаминозен курс.

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Козирог – Въпреки че желанието ви да работите ще намалее, пак ще се опитате да правите всичко наведнъж. Бъдете внимателни и обмислете как можете да оптимизирате дейността си. Под родния покрив „рестартирането ви” трябва да стане в някой безопасен ъгъл, където никой няма да ви безпокои. Съгласувайте действията си с близките си (ще имате надеждна подкрепа), убедете ги в правилността на реализирането на оригиналните ви идеи за обновяване на мебелите, обстановката и да работите заедно за създаване на домашен и емоционален комфорт в дома си. В края на седмицата можете да срещнете някой много важен човек за вас. На любовният фронт е слънчево, вие сте обичани и желани, отговорете с взаимност и тогава пламъкът на взаимните чувства ще направи живота ви светъл и наситен.

Благоприятни дни – 8

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Водолей – Вашият енергиен потенциал ще бъде намален до такава степен, че дори най-простите задачи ще започнат да ви създават трудности. Очевидно няма да бъдете пример за подражание сред колегите си тази седмица. Опитайте се да отделите време за почивка или за да се наспите поне като хората. Разбирателството с близките хора до вас също ще бъде  досадно и трудно, тъй като сте раздразнителни поради умората. Трябва да съумеете да се адаптирате към различните условия и да се самоутвърдите в обществото. Развивайте интелекта си, напомпете умствените си „бицепси”, извадете на показ вашите блестящи умения. Активирайте сферата на запознанствата, възстановете отношенията с приятели, навсякъде ще ви се радват, а вратите ще са отворени за вас.

Благоприятни дни – 9, 10

Неблагоприятни дни – 8, 13, 14

 

Риби – Тази седмица трябва да покажете дипломация и способност да контролирате емоциите. Но в същото време бъдете упорити в отстояване на вашите интереси. Работната обстановка като цяло е спокойна, което ви позволява да се отпуснете малко. Фортуна е зад гърба ви и затова имате застраховка срещу поражение. Природата ви е дарила с чудесни таланти и сега е време да конвертирате тази „валута” в полза на кариерата и материалния растеж. Само „преформатирането” на собствените ви апетити по отношение на прогресивните промени в обществото ще помогне да попаднете в резонанс с исканията на другите хора. Научете се да маневрирате разумно между желанията и нуждите. Може да страдате от главоболие или друго неразположение поради претоварване. Създайте си навика да почивате по 5 минути на всеки два часа работа.

Благоприятни дни – 8, 11, 12

Неблагоприятни дни – 9, 10

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети