Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 08-14.07.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 08-14.07.19

Седмичен хороскоп – 08-14.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

В понеделник Меркурий става ретрограден до 2 август

Преди всичко не купувайте нова техника – модеми, телефони, таблети, факсове и най-вече компютри. Не правете грешката да купувате автомобил или друго транспортно средство. Що се касае за придобитата преди това техника, тя може ви създаде проблеми през този период.

В сряда до 12:30 ч., в петък  целия ден до 18:10 ч. и неделя бъдете много  внимателни, не предприемайте нищо важно, не започвайте нищо ново, отложете важните ангажименти.

Овен – Ще бъдете по-оптимистични настроени. Вие няма да се страхувате да поемате рискове, да вземате смели решения или да предприемате стъпки към сериозни, радикални промени в живота си. През седмицата ще се появят допълнителни разходи или поради задълженията ви за пари, документи, битови сметки, данъци и други. Като цяло седмица ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото обратното. Ще има хора и събития, които ще ви изпълнят с положителни емоции. Вашият личен живот също ще бъде интересен и с положително развитие, с планове за бъдещето, които ще правите с любимия човек.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 08, 09

 

Телец – Не трябва да очаквате, че ще бъде лесно да се постигнат резултати, пречките ви очакват. Но вие не се отказвате лесно и ставате още по-упорити и решителни. Възможни са различни конфликти с хора от ежедневието ви. Сега много от вас ще вземат важно решение или ще направят първите стъпки към промяна на поведението си. На професионално ниво ще имате различни впечатления. Ще изпитате моменти на голям стрес или напрежение, но също така ще сте доволни от добре изпълнения проект, работа или ангажимент. Сега ще имате добра възможност да се развивате или да постигнете важни резултати в кариерата или бизнеса. Тази седмица ще бъде интересна заради породения флирт или възникване на симпатия на работното ви място. Възможно е това да престане да бъде тайна и да ви причини известни грижи.

Благоприятни дни – няма

Бъдете предпазливи – 11, 12

 

Близнаци –  В началото на седмицата Близнаците ще покажат чудесата на фантазията и находчивостта си. Всичко, което ще изпитате тези седем дни, ще бъде важно за вас. Възможно е да станат сложни отношенията ви с хора, които са ваши приятели или познати. С някои от тях може да се разделите по различни житейски причини, обаче можете да се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна. Тази седмица може да пътувате, но такива планове трябва да бъдат добре обмислени, за да се избегнат нежелани проблеми или ситуации. Ще получите също така важна информация, новини, документи или договори.  Нова придобивка ще ви зарадва.

Благоприятни дни – 08, 09

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Рак – Седмичният хороскоп ви съветва да укротите малко амбициите си и да не предприемате недостатъчно обмислени инициативи за постигане на целите си. Можете сами поради прекомерното си нетърпение да си навредите или да получите резултат, който е точно противоположен на очакванията ви. Това важи особено за въпроси, свързани с кариерата и професионалната дейност като цяло. Избягвайте всякакви конфликтите от тази седмица, защото ще се отразят негативно на вашето здраве. Ролята на приятелската среда тази седмица ще се увеличи и нейното влияние ще бъде положително върху вас. Ще се срещнете с нови хора и чрез тях ще развиете вашите нови идеи и планове, свързани с личния ви живот.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете предпазливи – 08, 09

 

Лъв – Тази седмица ще има положително развитие в много области на живота. Преди всичко, може да се разкрият нови перспективи пред вас (в кариерата и не само). Новите запознанства през следващите дни няма да бъдат случайни. Може би вие ще бъдете първите, които ще се свържете с хора, които смятате, че са важни за развитието на вашите идеи или планове. През седмицата може да имате моменти на песимизъм, тъга, свързани с вашето минало, минали грешки или пропуски. Такива емоционални състояния ще бъдат кратковременни и ще преминат бързо. Свободните представители на знака могат да предприемат нова инициатива за романтично запознанство или летен флирт.

Благоприятни дни – 08, 09, 13, 14

Бъдете предпазливи – 10, 11, 12

 

Дева – Това ще бъде добра седмица за тези, които търсят нови източници на доходи. Разположението на планетите в хороскопа ви подсказва, че повечето от целите и задачите, поставени пред вас, ще трябва да бъдат постигнати самостоятелно, без да се разчита на помощта на никого. Ще почувствате засилен интерес към идеологически и философски въпроси. Това е време на разширяване на хоризонтите на знанието, намиране на духовен учител. Конфликтите с приятели обаче не са изключени. Може би с някой от приятелската среда ще трябва временно да прекратите връзката. Вашите любовни отношения тази седмица до голяма степен ще зависят от вашата емоционална стабилност.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Везни – Тази седмица ще бъде успешна, защото ще има нови възможности и шансове, които ще зависят само от вас. Не бъдете апатични или мързеливи. Задайте си амбициозни задачи и действайте последователно, в този случай успехът ви е гарантиран. През тези дни трудностите при постигане на настоящите цели не са изключени, но най-вероятно проблемите ще бъдат малко пресилени. Опитайте се да се борите с песимизма, който на моменти ви обзема. Може би обстоятелствата в живота ще ви призоват на дълго пътуване. Ще имате сериозни разговори с партньора си за бъдещето на вашите отношения или семейство. Ако сте свободни, тогава ще имате възможност да започнете обещаваща връзка.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 08, 09

 

Скорпион – Важна роля в живота ви тази седмица ще играе страничен човек, който ще ви помогне да вземете трудно решение или пък да се промените или да изразите себе си. Ако имате определени планове или очаквания по отношение на събитията през тези седем дни, трябва да знаете, че някои неща ще се развиват по-дълго. Тяхното изпълнение ще отнеме много повече време за постигане на желаните резултати. Като цяло, това ще бъде седмица на напредък и благоприятно развитие на важни планове за вас. Ако преди сте имали трудни отношения с любимия човек и не сте успели да постигнете компромис, то тази седмица ще можете да премахнете всички противоречия и да постигнете промяна към по-добро.

Благоприятни дни – няма

Бъдете предпазливи – 11, 12

 

Стрелец – Тази седмица ще се върнете към старите си идеи за работа или бизнес. Обстоятелствата по тяхното прилагане на този етап ще бъдат много по-благоприятни и вие ще искате да им дадете шанс. Тази седмица нови запознанства ще бъдат важни за вас, защото те ще ви дадат полезна информация. Ще усетите мощен приток на жизнени сили в тялото, ще се увеличи имунитетът, много болести ще започнат да се оттеглят сами. Отрицателните аспекти на следващите дни показват, че трябва да внимавате при работа с електрически и механични уреди. Случайни интимни контакти са възможни без да има продължаване на връзката.

Благоприятни дни – 08, 09

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Козирог – Сега сте готови да работите усилено и затова сте в състояние да постигнете висока производителност. Понастоящем е възможна извънредна работа, ако разбира се тя е адекватно платена и имате нужда от нея.  Желателно е да успокоите страстите си и се старайте да бъдете реалистични в действията си. Кратките пътувания ще бъдат успешни и ще срещнете интересни хора. Възможни са примамливи предложения за нова работа. Ще изпитате емоционален ентусиазъм за придобиване на нови неща. Любовта тази седмица ще донесе приятни впечатления. Флирт или романтика на работното ви място не са изключени.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете предпазливи – 08, 09

 

Водолей – Вие сте създателят на своето щастие, не пропускайте това златно време. Можете да бъдете на гребена на вълната, ако искрено пожелаете. По време на работа през този период не трябва да експериментирате. Вашите действия трябва да се основават само на знания и опит. Опитайте се да сведете до минимум новите запознанства и контакти с други хора, сега е по-добре да поддържате връзка само с близки и познати. Не се доверявайте на случайно получена информация.  Вашите основни действия и грижи тази седмица ще бъдат свързани с вашето семейство или роднини. Ще трябва да се погрижите за здравето на друг човек или да разрешите домашен проблем.

Благоприятни дни – 08, 09, 13, 14

Бъдете предпазливи – 10, 11, 12

 

Риби – Тази седмица Рибите ще прекарат в пътувания и контакти с много хора. Влиянието и значението на хората от обичайния ви социален кръг ще се увеличи. Ще се появят нови хора, които може би в някакъв момент от живота ви ще бъдат много полезни. Ще бъдете толкова погълнати от делата на другите, че за известно време ще забравите за личните си притеснения. Тези дни може да имате проблеми с пари или непланирани разходи. Благоприятно време за домашните проблеми, начало на дребни ремонти. Желателно е да се поддържа емоционален баланс и да не се дразните от дреболии. Можете да почувствате увеличаване на вълнението и желанието за приключения.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете предпазливи – 13, 14


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети