Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 08.06 - 14.06.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 08.06 - 14.06.20

Седмичен хороскоп – 08.06 - 14.06.20 - Tribune.bg

Овен – Тази седмица не е подходяща за сериозни въпроси. Максимумът, който може да се направи на работното място е да се въведе ред в документите, делата и да се проведат няколко делови разговори. Категорично не се препоръчва да се провеждат срещи от бизнес или личен характер. По отношение на личния живот има необходимост от намиране на компромисни решения, които ще помогнат за предотвратяване на конфликтите. Чрез умереност в поведението ще можете да подобрите отношенията си с близки хора, както и да разрешите конфликтни ситуации на работното място или в партньорството си. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 8, 14 

Телец – През седмицата успехът ви ще зависи от увереността ви в правилния избор и съгласуваността в действията ви. Ако имате неуспехи, това ще се дължи на вашата прекомерна лековерност и нежелание да се анализира ситуацията. Вече сте се държали твърде дълго примерно, време е да се даде изход на натрупаното вътрешно напрежение, но това трябва да се направи по такъв начин, че никой около вас да не пострада. Необходимо е да се постараете да решите всички най-основни проблеми и задачи както у дома, така и на работното място. Очакват ви позитивни събития и интересни срещи. 

Благоприятни дни –  12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10 

Близнаци – Седмицата ще е успешна, но трябва да се концентрирате и да не си позволявате да се отпускате, за да можете да постигнете важните цели. Проверявайте получената информация, не я приемайте на доверие. Не си губете времето в празни разговори. По-добре да се откажете от важните преговори и да не сключвате сделки. Време е да се избавите от негативните мисли и да поддържате нормална аура в дома си по всички възможни начини. Ще трябва да определите дали да промените нещо, да направите цялостно почистване или пренареждане.

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни – 12, 13 

Рак – Важно е да бъдете внимателни и нащрек, за да разпознаете знаците на съдбата навреме, тъй като Вселената се опитва да ви подскаже правилният път за вашето развитие. Трябва да се научите да виждате света под друг ъгъл. Нищо не е случайно и нищо не се случва без причина. В известен смисъл можете да разчитате на съдбата и да се доверите на интуицията си, което със сигурност ще помогне за вземането на правилното решение. Лекарството срещу всички беди и ядове е възможността да се заемете с нещо приятно. 

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14 

Лъв – През новата седмица ви предстои да вземете сложни решения. Мнозина от вас ще се почувстват като въжеиграчи под купола на цирка наречен Живот. Разчитайте предимно на себе си. Имате да довършвате дела, а не да ги изпращате в килера. Не разчитайте на голяма подкрепа от страна на планетите. Благоприятните условия ще са минимални. Старайте се да говорите по-малко и да слушате повече. Не се опитвайте да налагате мнението си на никого, това само ще отблъсне другите от вас, а се нуждаете от поддръжници. 

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 9, 10 

Дева – Седмицата няма да бъде лека, но ще донесе много положителни емоции.  Съберете кураж, за да преодолеете изпитанията на живота и възможните изкушения. Може да се наложи често да променяте тактиката си. Направете пауза, за да преразгледате всяко свое решение. Възможни са бързи промени в живота и за да бъдат положителни, трябва да бъдете предпазливи и да не вземате бързи решения. Вашите запаси на търпение и старание ще бъдат наистина неизчерпаеми. Вселената ще ви подскаже къде да намерите ключа към успеха, късмета и доброто настроение. 

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13 

Везни – Като цяло седмицата ще бъде позитивна за повечето от вас. Може да бъдете много уязвими и подозрителни в първите дни на периода, но това се дължи на променливите звездни влияния. От средата нататък всичко започва постепенно да се оправя. Важно е да се придържате към златната среда винаги. Нуждаете се от повече време, за да вземете правилните решения. Не бързайте,  дори ако обстоятелствата го изискват. Мъдрите и балансирани решения със сигурност ще доведат до отлични резултати. Препоръчително е да се обградите с добри и разбрани хора. 

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 8, 14 

Скорпион – Някои от вас ще се сблъскат с „вътрешните си демони”, които ще ги подтикват към лекомислени постъпки и действия. Внимавайте да не сътворите непоправими „глупости”. Те могат да ви доведат до задънена улица или да останете без средства. Трябва да поемете контрола над емоциите си. Силата на чувствата е неизмерима, страстите понякога замъгляват разума. Слушайте шестото си чувство. Вродената интуиция ще ви помогне да различите истината от лъжата, значимото от незначителното, а малки хитрости могат да ви помогнат да постигнете желаното без много усилия.  

Благоприятни дни –  12, 13

Бъдете внимателни – 9, 10 

Стрелец – Лятото ви посреща с усмивка и отворени обятия. Останете спокойни и уверени в себе си. Тези дни са белязани с повишаване на енергията и вътрешна хармония. Старайте се максимално да поддържате позитивно начало у себе си.  Предстоящият период ще ви позволи да придобиете нов поглед върху живота, да погледнете познатите неща от различен ъгъл. Трябва да сте подготвени за това, а резултатите могат да изненадат. В личните отношения си позволете да бъдете романтични, внимателни и нежни. 

Благоприятни дни – 9, 10, 14

Бъдете внимателни – 12, 13 

Козирог – Седмицата може да бъде доста динамична.  Нещата ще се случват много бързо, понякога няма да имате време да реагирате. Нужно е да бъдете по-търпеливи, също така проявете дисциплина и упорита работа. В живота на някои ще се случват събития, които ще са отражение на решенията, взети в близкото минало. Всичко, което се случва, ще бъде логично, така че не прибързвайте в действията си и не се плашете. Умението да се поддържа самоконтрол във всяка ситуация е много ценно. Необходимо е да се изпуска парата, но далеч от любопитни очи. 

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 8, 14 

Водолей – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Всяко дело трябва да се обмисли до най-малките детайли, да се провери по няколко пъти и само след това да се маркира като „завършено“. Избягвайте да вземате прибързани и импулсивни решения, първо трябва добре да обмислите нещата. Запомнете, че като бързате, рискувате да загубите повече. Неблагоприятно за големи финансови операции. Умението да държите устата си затворена ще ви спаси от ненужни конфликти. 

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни – 9, 10 

Риби – Моля ви, не потъвайте в меланхолия! Не се оставяйте да бъдете водени от страхове, комплекси и съмнения. Опитайте да се отървете от всякакви негативни мисли. Изолирайте се от негативни хора, които могат да разрушат късмета ви по всички направления на живота. Ще имате възможност да получите помощ или ценни съвети от мъдър наставник или от човек с власт (на положение). Дългоочаквана награда идва за отговорните и целенасочени хора, а тези, които са се отклонили от задълженията си или са допуснали грешки, ще трябва да се изправят пред нови трудности. Не се намесвайте в ситуации, които не са първоначално свързани с вас. 

Благоприятни дни – 8

Бъдете внимателни – 12, 13 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети