Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 09-15.03.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 09-15.03.20

Седмичен хороскоп – 09-15.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - Ще започнете трудовата седмица с неудържим ентусиазъм. В някои дни ще бъде доста напрегнато. Причина за това може да са проблеми със здравето или напрегнати отношения с околните или близките. В работата и бизнеса следва много предпазливо и достатъчно обмислено да влагате крупни суми пари в дългосрочни инвестиции или рисковани дейности. Желанието да ускорите ритъма на събитията може да доведе до недостатъчно добри последствия. Избягвайте да се претоварвате с работа. Това не само, че няма да ви остави време да се радвате на живота, но и може да ви навреди.

Благоприятни дни - 8, 15

Неблагоприятни дни - 10, 11


Телец - Седмица изпълнена с много и различни събития. Ще се убедите във факта, че животът е непредсказуем. Скритите проблеми могат да започнат да изплуват на повърхността. С ирония ще възприемате поведението на другите, ако не отговаря на вашите представи за правилност. Без да се усетите ще започнете да критикувате околните и да правите забележки, трудно ще приемате чуждото мнение. Сериозни конфликти могат да възникнат между представителите на различни поколения. Очаква се неочаквана среща с много приятен за вас човек.

Благоприятни дни- 9, 10

Неблагоприятни дни- 12, 13


Близнаци - Не бързайте сега, по-добре е да помислите още над важните решения. На преден план ще излязат финансовите проблеми. Ще се появи необходимост да вземате бързо решение. Необходими са също висока дипломация и умение да бъдете сдържани. Вероятно е пътуване в ново направление. Ситуациите ще се развиват по-скоро във ваша полза. Вълненията, преживяванията, приключенията ще бъдат свойствени за свободните представители на знака. Ако нямате партньор, голяма е вероятността за ново сексуално приключение, но на дълготрайни и продължителни отношения не се надявайте.

Благоприятни дни - 10, 11

Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Рак - Вашите планове ще се променят под напора на обстоятелствата и често ще зависят от вашите чувства. Интуицията ви ще работи като антена, която ще улавя и най-малките енергийни колебания. Предстои ви да се решите на някакви действия или да дадете съгласието си за определена работа. Подхождайте към всички задачи творчески и миролюбиво, сдържайте гнева и раздразнението си и не рискувайте излишно. Пазете се от недоброжелатели и представители на криминалния свят. Личният ви живот ще стане предмет на размишления и преживявания.

Благоприятни дни - 8, 9, 12, 13

Неблагоприятни дни - 10, 11


Лъв - Животът е една борба и тази седмица не е изключение от правилото. Само ловкост, умение и определени действия ще са необходими, за да направите пробив там, където не успявате. С недоволство ще забележите, че някои личности се опитват да се възползват от вас, от благоразположението и приятелството ви. Не изпускайте шансовете за нещо ново. Помислете как да рационализирате методите на собствената ви работа. В любовните отношения ще настъпят изменения. Прекарвайте по-голямата част от времето си със семейството и любимите хора. Идеално, ако можете да организирате съвместна ваканция. 

Благоприятни дни - 10, 11, 14, 15

Неблагоприятни дни - 12, 13


Дева - Благоприятна седмица, но само, ако успеете да овладеете своето самолюбие. У вас ще преобладава делово настроение. Към края на периода нараства вероятността от конфликти. Периодът е коварен. Ще бъде трудно да устоите на изкушенията, но ще трябва да го направите. Бъдете предпазливи във финансовите дела. За предпочитане е да не вземате и да не давате пари на заем. За мнозина отношенията с партньорите могат да се объркат. Като цяло, старайте се да бъдете по-меки и отстъпчиви в тези дни и правете компромиси по-често. Удачно време да решавате семейните си проблеми - от битови до романтични.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Везни - Вероятно ще получите информация, която ще повлияе върху вашите планове или отношения. Ще бъдете преизпълнени с различни творчески идеи. Ще се активизирате и ще имате много поводи за срещи. Дори да попаднете в стресови ситуации, ще успеете да решите тези проблеми. Стремете се да избягвате грешни ходове и това ще ви приближи към заветното желание. Има вероятност да разрешите някакъв практически конфликт. Опитайте се да не се карате с никого, особено с близки. Конфликтите, започнати през този период, няма да бъдат разрешени скоро.

Благоприятни дни - 8, 15

Неблагоприятни дни - 10, 11


Скорпион - Акуратност и внимание - ключовите понятия на седмицата. Всички събития следва да се възприемат като изменения към по-добро. Енергията на планетите способства развитието на някои дела, за несъществени промени, трансформация в бизнеса и работата. Време, в което малките усилия могат да доведат до големи резултати. Деловите хора, родени под този знак могат да намерят най-ефективните решения на своите проблеми. Ще бъдете достатъчно натоварени и вероятно ще възникнат допълнителни задачи. Това е причина за нарастване на напрежението.

Благоприятни дни - 9, 10

Неблагоприятни дни - 12, 13


Стрелец - Спокойствието е само относително. Не се опълчвайте на събитията, а ги оставете да следват естествения си ход на развитие. Тези, които ги интересува и искат да създадат финансови проекти, да внимават при вземане на решенията. За сега да не се предприемат важни стъпки. Седмицата ще бъде отбелязана с активност в сферата на личните взаимоотношения. Време е да потърсите причините за възникващото напрежение. Сега няма да ви е лесно да правите компромиси, но да изкажете своята позиция е нужно обезателно.

Благоприятни дни - 10, 11

Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15


Козирог - През тази седмица вашето мнение ще има стойност и тежест. Не пропускайте възможност да повлияете върху ситуациите, но без да злоупотребявате. Използвайте само проверени методи. Нововъведенията ще трябва да почакат. Пазете се от доброжелатели, които могат да ви навредят. Потърсете някакво решение на битовите и финансовите проблеми. Изоставате с някои ангажименти. Трябва да организирате работата си по-добре. Ако сте в съзвучие със себе си, нещата ще започнат да се подреждат.

Благоприятни дни - 8, 9, 12, 13

Неблагоприятни дни - 10, 11


Водолей - Постарайте се да не градите грандиозни планове. Съдбата ще ви съпътства в по-малките дела. Ще се намирате на пика на своите възможности и работоспособност. Не позволявайте обаче на работата да попречи да се радвате на живота. Времето подхожда за всякакви реконструкции. Възможно е да забележите, че вашите близки съвсем не гледат толкова радушно на вашите оптимистични бъдещи планове както вас. Въпреки крайната ви заетост, в центъра на вниманието ви ще бъдат вашите фенове.

Благоприятни дни - 10, 11, 14, 15

Неблагоприятни дни - 12, 13


Риби - Седмицата може да се окаже достатъчно интересна. Филтрирайте всичко по степента на своята важност. Няма време да сте срамежливи! Покажете силните си страни на другите. Периодът е благоприятен за хора с творчески професии: музата ще ви посети. Вълната на напрежението сега се движи към вас от страна на приятелите. Бъдете по-избирателни към обкръжението си. Стремете се да запазвате състояние на хармоничност и спокойствие, и така ще се предпазите от импулсивни и безсмислени действия. При вземане на важни решения в личен план следва да помните, че не винаги чувствата са подвластни на разума.

Благоприятни дни - 12, 13

Неблагоприятни дни - 8, 9, 14, 15

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати