Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 09-15.09.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 09-15.09.19

Седмичен хороскоп – 09-15.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и нагласи. Опитайте се да не губите ценно време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, ако спокойно и ясно вършите работата си. Във вашия любовен живот всички опции са отворени и достъпни.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете предпазливи – 9, 15

 

Телец – През седмицата може да преживеете небивал подем на духа и ентусиазма. Ще преобладава доброто настроение. Трябва да се възползвате от благоприятните обстоятелства, за да придвижите напред проектите, които са важни за вас и които сте отлагали.  За да се справите с натрупаните дела – направете си по-добре план. Преговори и сключване на сделки са възможни. Обърнете внимание на външния вид. Предстои ви трансформация на мисълта. Ще почувствате пълно рестартиране и ще започнете да възприемете реалността през нова призма. 

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете предпазливи – 10, 11

 

Близнаци – Животът непрекъснато ви подхвърля нови предизвикателства по пътя ви. Изглежда, че трябва да се доказвате отново и отново. Някаква ситуация или просто щастливо съвпадение за вас, ще ви помогне да постигнете целите си. Те могат да се проявят във всяка област от живота ви и следователно трябва да решите какво точно искате да постигнете. Възможни са стресови ситуации. Можете самостоятелно да решите натрупаните проблеми. Избягвайте тълпите и многолюдните места. Придържайте се към здравословен начин на живот или поне намерете баланса между работа и почивка.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Рак – През седмицата ще цари една неопределеност в живота ви. Във вторник и сряда е желателно да се посветите на творчество, интелектуална дейност или напълно да се потопите в работата си. Възможно е да възникнат проблеми както у дома ви, така и с близкото обкръжение. Лесно се провокирате от околните. Бъдете сдържани, не се вкарвайте в ненужни конфронтации с колеги и други хора.  Дори ако в момента се чувствате изпълнени с енергия, важно е все пак да се погрижите за себе си, да си подсигурявате достатъчно почивка и сън.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 9, 15

 

Лъв – Всичко върви според вашите очаквания. Изпълнени сте с невероятен оптимизъм и жизненост. Усилията ви ще бъдат възнаградени, макар и не веднага. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към целта. Периодът е подходящ за нови промени, но не предприемайте нещо спонтанно, необмислено, не бива да рискувате. Овладявайте емоциите си и не избухвайте. Наложете си умереност, такт и спокойствие. През втората половина на седмицата ще осъществите доста приятна и конструктивна комуникация.

Благоприятни дни – 15

Бъдете предпазливи – 10, 11

 

Дева –  „По-малко думи, повече действия“ - това е мотото ви през тази седмицата. Ще започнете периода максимално енергично. Колкото повече енергия влагате в работата, толкова по-добри ще бъдат резултатите. Не очаквайте, че всичко ще се нарежда от само себе си. През следващите седем дни е много важно да не губите контрол над нещата. Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми. Може би няма да имате достатъчно пари за някоя от вашите нужди или за да инвестирате в нещо.

Благоприятни дни – 9

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Везни – Една от основните задачи на следващите дни е да изберете най-важните приоритети, върху които да се съсредоточите и да отложите нещата, които могат да почакат. На практика през цялата седмица ще бъдете придружени от лекота, която ви позволява да овладеете ситуациите и да се справите с препятствията майсторски и успешно. Важно е да се избягват спонтанни решения, тъй като сега те могат да се окажат прибързани и не винаги най-правилните. Вашата чувствителност и богатство от интересни хрумвания ви правят чудесна компания, в която може лесно да се забавлява човек.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете предпазливи – 9, 15

 

Скорпион – Липсата на умствена яснота ви възпира, особено когато става въпрос за това, което наистина искате. Отделете време тази седмица, за да се съсредоточите върху целите си и да ги изясните. Само тогава ще можете да се движите напред. Вие сте особено очарователни и може да обърнете всички несъгласия в своя полза. Но внимавайте да не скъсате нишката с едната ръка, след като току-що сте я изплели с другата. Не се преструвайте, че се интересувате от другите, а бъдете истински заинтересовани! Ако сте искрени, ще ви приемат на сериозно.

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете предпазливи  - 10, 11

 

Стрелец – Вие сте общителни и приятни. Ще имате много срещи с приятели и познати, планирани и непланирани. Постарайте се въпреки оптимистичното настроение, да прецените реално силите си и да не се претоварвате с ненужни притеснения и излишни тревоги. Не съсредоточавайте вниманието си върху дреболиите, а се концентрирайте върху най-важните неща. Потърсете неконвенционални подходи, ваши собствени, индивидуални начини за решаване на тези проблеми и задачи, които ще възникнат пред вас.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете предпазливи – 13, 14

 

Козирог – Тази седмица може да донесе интересни промени в ежедневната ви среда. Добро време за пътуване, както и за някакъв вид обучение. Чувствате се самоуверени и се намирате в особено добра физическа форма. Няма да се поколебаете да поемете нови предизвикателства. Ще положите много усилия да постигнете целите си. Важното е да не са спонтанни, а последователни и след това успехът неминуемо ще дойде при вас. Имате нужда от свободата да правите свой собствен избор, дори когато тези избори понякога се оказват грешни. Отърсете се от оковите – не сте длъжни да отговаряте на очакванията на никого.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете предпазливи – 9, 15

 

Водолей – Седмицата ще бъде плодотворна, но за да бъде по-успешна работата, трябва да бъдете по-дисциплинирани и старателни. Ентусиазмът, творческата нагласа и доброто настроение няма да ви напуснат през целия период – възползвайте се. Каквото имате да свършите, направете го сами доколкото ви позволяват възможностите и ресурсите, които имате. Може да решите да се върнете към свои стари идеи и планове. През тази седмица ще имате силно магнетично излъчване, което ще бъде бързо улавяно от противоположния пол.

Благоприятни дни – 15

Бъдете предпазливи – 10, 11

 

Риби – Вашето енергийно ниво е доста добре балансирано, което ви прави физически пригодни за добра работа. Вие проявявате компетентност и отговорност при изпълнение на задълженията си. Подхождате рационално и творчески към задачите си. Тази седмица ще бъдете толкова енергични и оптимистични, че изобщо няма да има пречки за вас. Просто ги изтласквате от пътя си и смело продължавате напред. Изненадите през периода ще са по-скоро радостни, емоционално позитивни, отколкото обратното.

Благоприятни дни – 9

Бъдете предпазливи – 13, 14

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати