Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 10-16.06.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 10-16.06.19

Седмичен хороскоп – 10-16.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – На родените през първата десетдневка на знака Венера носи спокойствие и хармония, възможности за материални придобивки и любов. Нейното влияние ви прави по-очарователни и забележими. Прекрасно време за общуване, забавления и запознанства. Ще проявите желание да покажете любовта и привързаността си към някой специален човек. Благоприятно време за пазаруване на дрехи, козметични продукти и красиви неща.

На родените през втората десетдневка ще оказват влияние Марс и Меркурий. Ще имате необикновена енергия и силен стремеж към самоутвърждение. Ще посветите усилията си на осъществяване на мечтите си. Нараства и сексуалният ви потенциал.Пазете се от бързане, прекалена упоритост, силна раздразнителност и склонност към конфликти. Опасност от травми, нещастни случаи.

На родените през третата десетдневка хармонично разположеното Слънце предвещава увеличаване на жизнеността и работоспособността. Различни външни импулси и собствените идеи ще бъдат приведени в действие. Физически и духовно сте на най-високо ниво, повишава се самоувереността ви.

 

Телец –Меркурий дава на родените през първата десетдневка творческо мислене и ясно изразяване на мислите. Засилва влиянието и въздействието ви върху останалите хора. Това е добро време за писане, говорене, искане на услуги, изпращане на заявления, проучвания и изпити, купуване и продажба и социализиране. Неочаквани събития могат да доведат до безпокойство и напрежение.

На родените през втората десетдневка Марс  дава енергия, самочувствие и смелост. Повишава сексуалната привлекателност и харизмата и прави това време прекрасно за запознанства или подобряване на съществуващите отношения. Вашата находчивост и инициативност в работата ще впечатлят началниците ви.  Подходящо за започване на нови проекти. Тригонът на  Марс с Нептун стимулира чувствеността, креативността и общителността ви, но в същото време опозицията към Сатурн носи потенциала за моменти на разочарование и гняв.

На родените през третата десетдневка Сатурн дава стабилност и подпомага напредъка и големите постижения заради вашето търпение, решителност и силно чувство за дълг. Вътрешният баланс и фокусът върху важните неща пречат на разсейването на целите и плановете ви.

 

Близнаци – Венера влияе директно върху родените през първата десетдневка като ви прави по-спокойни и любящи. Това е време на мир, хармония, романтика и забавление. Засилва  очарованието и красотата ви и ви прави по-привлекателни. Очаквайте повече внимание и нежност от партньора си или от други представители на противоположния пол. Това е най-доброто време за запознанства и правене на пари.

Родените през втората десетдневка да се пазят от прекомерен оптимизъм. Това може да ви донесе разочарования. Склонни сте към прекалена идеализация на различни неща или хора. Заблудата и измамата са възможни, ако сте прекалено щедри или доверчиви. Доверете се само на съветите на доказани приятели и семейството.

На родените през трета десетдневка, Слънцето ви прави по-истински и ви улеснява да изявите себе си.  Подпомага ви допълнително с енергия, жизненост и инициативност. Време е да си направите плановете за предстоящата лична година след рожденият ви ден и да се изправите пред ново начало. Първите три дена от седмицата може да изпитате объркване и да преживеете някакво разочарование, самочувствието ви ще е намалено.

 

Рак – За родените през първата десетдневка особено началото на седмицата е подходящо време за изготвяне на планове, обучение, бизнес преговори и кандидатстване за работа. Въпреки това, отделете време да се отпуснете, ако забързаното темпо ви кара да се чувствате напрегнати, притеснени или объркани. Може да ви бъде предложена нова работа или нова промяна.

Родените през втората десетдневка - Можете да осъществите мечтите си с упорита работа и разумен, реалистичен подход. Ще разберете собствените си ограничения, но в същото време ще бъдете оптимисти. Ще пожертвате краткосрочно удовлетворение за дългосрочен успех.

На родените през трета десетдневка Марс дава енергия, смелост, решителност. Може да ви накара да се почувствате по-секси и привлекателни, но няма да ви спести и някои разочарования и ядове. Да бъдете по-твърди от обичайното може да предизвика конфликти, особено ако се опитвате да спечелите на всяка цена. В същото време Сатурн работи в обратно посока и може да изтощи енергията ви, ако се чувствате обременени и песимистично настроени по отношение на предизвикателствата и пречките пред вашия напредък.

 

Лъв – Родените през първата десетдневка на знака ще чувстват вътрешна свобода и еманципация, чувства на радост и добро самочувствие, лесно ще привличате околните към себе си. Опитвате се да видите най-добрите страни в живота. Това е идеалният период за приятелско общуване, за любов и семейният живот, за всичко красиво и естетическо. Може да се радвате на добро състояние на здравето. Освен това е благоприятно за закупуване на луксозни стоки, както и за уреждане на социални и финансови въпроси.

За родените през втората и третата десетдневка на знака вашето добро самочувствие и позитивна нагласа ще ви помогнат да правите добро впечатление там, където е необходимо. Подходящо време за инициативност и постигане на напредък. Под една или друга форма щастието може да се усмихне на мнозина. Ако постигнете успех, знайте, че това е награда за предишни добри дела. Ще има и такива обаче (много зависи от личният ви хороскоп), които могат да посрещнат ударите на съдбата или да преживеят неприятни изненади или инциденти.

 

Дева – За родените през първата десетдневка Венера, която е в квадратура към рожденото ви Слънце увеличава нуждата ви от любов, обич, разбиране, подкрепа, но ще трябва да работите по-усилено, за да ги получите. Може също да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм.  Избягвайте да навлизате в дългове или да харчите пари за несъществени неща.

За родените през втората десетдневка Нептун носи потенциал за объркване и възможност за разочарование. Може също да се чувствате несигурни, виновни за нещо. Във взаимоотношенията може да се сблъскате с лъжа и измама. От една страна Марс стимулира чувствеността и страстта ви, но от друга – опозицията му със Сатурн може да ви донесе провокации, раздразнение.  Нужни са повече самодисциплина и самоконтрол.

 За родените през третата десетдневка транзитното Слънце се намира в неблагоприятно положение към рожденото ви Слънце, поради това са възможни различни здравословни нарушения. В такива моменти не трябва да се вземат важни решения, тъй като в състояние на несигурност в себе си лесно можете да направите грешка.

 

Везни – Родените през първата десетдневка на знака ще чувстват разкрепостеност и чувство на вътрешна свобода. Взаимоотношенията ще бъдат хармонични, лесно ще се разбирате с другите и ще осъществявате контакти. Дори работата ще изглежда по-приятна. Може да получите много комплименти, подаръци или приятни изненади. Венера ви прави особено чаровни  и привлекателни. Възползвайте се от даровете й.

За родените през втората десетдневка седмицата е период на засилена конфликтност в личните, колегиалните и семейни отношения. Избягвайте всяка агресивност. За мъжете повишеното сексуално желание може да бъде източник на проблеми и неприятности. По-добре е да ограничите социалните контакти. Родителите да бъдат внимателни с децата и да не си изкарват ядовете върху тях.

За родените през третата десетдневка  Слънцето носи вътрешно спокойствие и уравновесеност плюс хармония в отношенията ви. Вие ще бъдете по-ефективни и продуктивни в работата и действията си. Вашите планове ще се нареждат добре, добър момент да популяризирате себе си и целите си. Началниците ще оценят позитивното ви отношение и инициативност.

 

Скорпион – За родените през първата и третата десетдневка периодът е леко неутрален. Ще се носите безметежно по вълните на течението. Нещо или някой може да ви отклони в нови и неочаквани посоки. Разговорите с приятели или други интересни личности ще ви подействат стимулиращо и вдъхновяващо.

За родените през втората и третата десетдневка Марс ви дарява с допълнителната харизма и повишава сексуалният магнетизъм. Ставате по-енергични, по-чувствени и креативни. Добро време за любовта и социалният ви живот. Следвайте инстинктите си за успех. Меркурий може да ви донесе добри новини и известия. Успешно ще преговаряте и лесно ще убеждавате другите в това, което искате.

 

Стрелец – За родените през първата десетдневка опозицията на Венера към вашия знак ви прави да се чувствате неуверени в себе си, но  парадоксално е, че именно през този период ставате силно привлекателни за противоположния пол. Отношенията обаче възникнали сега ще са мимолетни и няма да се задълбочат, а сексът не носи удовлетворение. Не е изключено именно това да стане причина за разочарование. Вашите деца ще изискват допълнително внимание и грижи.

За родените през втората десетдневка Нептун може да доведе до объркване, колебания и разочарование. Това е най-трудният период от вашия хороскоп за юни. Може да страдате заради лъжи, измама, предателство на близък човек. Избягвайте да се хвалите за каквото и да е. Самочувствието ви вероятно ще бъде понижено.

За родените през третата десетдневка Слънцето е в опозиция на рожденото ви и се намира в сектора на партньорството. Възможно е да има в отношенията ви по-голяма конфликтност и спорове, неразрешени въпроси поради различие в мненията и желанията. Неразбирателствата и дори малките кавги могат да оставят дълбоки рани във всяка връзка. Когато общувате с децата, опитайте се да спазвате принципите на демокрацията и не нарушавайте правата им. Възможни са здравословни проблеми.

 

Козирог – За родените през първата десетдневка бързият темп на живот може да ви накара да се чувствате по-напрегнати. По-трудно ще се изразявате и околните по-трудно ще ви разбират, неправилно ще възприемат казаното от вас и може да възникват недоразумения. Първите три дена на седмицата не са подходящи за важни решения, договаряне, сключване на бизнес сделки или подписване на договори.

За родените през втората и третата десетдневка Марс ще ви отправя доста предизвикателства, които трябва да преодолявате. Може да чувствате другите като пречка на пътя ви или да ви ядосва противопоставянето им на вашата воля. Избирайте внимателно вашите битки. Компромис или тактическо отстъпление може да е най-доброто в този момент. Физическото натоварване или сексът могат да облекчат напрежението, въпреки това избягвайте пренатоварването и поемане на излишни рискове. Транзита на Меркурий ще ви носи нервност, разсейване и раздразнителност. За умствена работа този период е изключително неблагоприятен. Същото важи и за контактите с близки хора: липсата на разбиране, претенции, лицемерие, заблуда и измама ще бъдат основните моменти на несъгласие.

Водолей – За родените през първата десетдневка това е един от щастливите ви периоди. Венера засилва вашата привлекателност и артистичност. Някои могат да проявят дори екстравагантност. Хармонично време за семейните отношения и романтични връзки. Любовните приключения не са изключени, но не забравяйте за лесната възможност за зачеване и също за полови зарази. Лесно може да стъпите на пътя на изневярата дори да имате връзка. Вероятно ще ви се прииска да направите скъпа луксозна покупка.

За родените през втората и третата десетдневка на знака Слънцето ще ви направи по-сърдечни и обичливи. Добрата воля и дружелюбността ще ви помогнат да се отървете от продължителни конфликти с близки или партньора си. Възползвайте се, за да хармонизирате отношенията с вашия съпруг, деца, любимия човек. Повишена сексуална активност. Засилва се вашата решителност. Това е период на щастие и просперитет, но се изисква да положите усилия и от ваша страна. Много подходящ за обяснения в любов, за започване на връзка, за предложение за брак. Възможно е появата на нови романтични взаимоотношения и любовни привързаности.

 

Риби – За родените през първата десетдневка повишените сексуални нужди и непостоянното настроение по време на дисхармоничният транзит на Венера могат да причинят вреда в отношенията между партньорите, както спорове и неразбирателство в семейството (често поради неразумна ревност) ще предизвикат напрегната ситуация. В допълнение има опасност от загуба на пари. През този период е характерна и загуба на чувството за реалност.

За родените през втората десетдневка влияние ще оказва Марс. Ще се радвате на добро самочувствие. Вие ставате по-активни в общуването, в утвърждаването на собственото си мнение и изразяването на интересите си. Избягвайте конфликти и претенции към партньора. Участвайте в спортни занимания или активна почивка с членове на семейството или любимия човек. И вие ще почувствате как вашите взаимоотношения стават по-силни и разкриват нови аспекти. Ще получите истинско удовлетворение и положителни резултати от вашите хобита. Вашата сексуална активност се увеличава значително, но трябва да избягвате проявите на агресивност.

За родените през третата десетдневка – ще имате склонност да преувеличавате нещата, да проявявате своенравие, мнима гордост, егоизъм, грешни преценки. Пазете се от прояви на лекомислие, това може да ви създаде ненужни проблеми. Не се опитвайте да използвате другите за свои цели. Възможно е да имате затруднения с кредити. Бъдете внимателни при подписване на документи. Контролирайте яденето, тъй като сега лесно можете да натрупате излишно тегло.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати