Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 10.02-16.02.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 10.02-16.02.20

Седмичен хороскоп – 10.02-16.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Седмицата не предразполага към ново начало. Предстои да вървите напред, да преодолявате препятствия, да доведете работите до край, да довършвате започнатото. Научете се да цените времето си, не го пилейте напразно за несъществени неща. Трябва да сте внимателни, за да не допускате грешки. Проявете мъдрост и сдържаност, а не бързане и раздразнителност. Не се поддавайте на емоции, чувствата могат да ви принудят да поемете неоправдани рискове. Не се огорчавайте от по-бавните резултати. Знайте само, че сте на прав път и с всеки ден ситуацията ще се променя към по-добро.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Телец –  Седмицата може да донесе значителни промени във вашите намерения и цели. Периодът носи известно безпокойство, но вие се отпуснете! Тайната на успеха не е в напрегнатите мускули и стиснатите зъби, а в запазването на спокойствие. Колкото по-позитивно възприемате това, което се случва, толкова по-правилни ще бъдат вашите решения. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, но все пак се опитайте. Възможно е да усетите лека отпадналост. Старайте се доколкото е възможно да намалите ангажиментите си. Не позволявайте на другите да крадат от времето ви, отсявайте телефонните обаждания и срещи, имате да вършите доста важни неща.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –14, 15

 

Близнаци – Тази седмица е добре не само да правите планове за бъдещето, но и бавно да започнете да ги изпълнявате. Може дори да успеете в това, за което отдавна сте мечтали, но вече сте загубили надежда, че ще се сбъдне. Старайте се да говорите по-малко и да действате повече, да реализирате плана си. И не спорете с началниците си. Някои хора край вас не са твърде доброжелателни, затова бъдете по-предпазливи. Ако не можете да ги търпите или да се справите с тях, преустановете отношения. Добре ще се изявите в интелектуалната сфера. Вие сте точни, последователни и методични. Ще бъдете доста конструктивни и убедителни. Отделете повече време на дома и любимите хора.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11, 16

Рак – Още в понеделник усещате, че не можете да се справите с всички неща, които трябва да направите. През тази седмица трябва да съсредоточите усилията си към изключително реални и изпълними мероприятия, оставяйки трудните и съмнителните въпроси за друго време. Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Ще се изявите като много добри стратези и анализатори. За да не допуснете грешки, проверявайте нещата по три пъти. Може да ви възложат допълнителни задачи. Въпреки че ще поддържате добро настроение, ще бъдете податливи на негативни влияния и лесно може да се обезсърчите.  

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Лъв – Настройте се за трудови подвизи. Седмицата ще е успешна, но само за онези, които могат да работят усърдно и проявят издръжливост. Периода не благоприятства започване на нови начинания. Чувствате се малко уморени от монотонността и искате да промените тази реалност. Започвате да осъзнавате, че чувството за свобода е наистина важно за вас, правите всичко възможно, за да се чувствате свободни като вятъра.  Винаги имате в главата си по няколко резервни плана. Ако единия не сработи, веднага преминавате към следващия. Въздържайте малко своите амбиции и бъдете по-тактични и вежливи с близките и околните.

Благоприятни дни –12, 13, 16

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Дева –Сега е важно да се погрижите за здравето си, да избягвате стреса и преумората. Не бива да се поддавате на апатията и лошото настроение. Негативните мисли в главата ви колкото може по-бързо прогонете, защото освен, че ще влошат самочувствието ви, могат и да се материализират. През тази седмица, ако сте във връзка, може да се появят някои трудности, звездите нарушават любовния ви живот, като създават конфликтна среда. Избягвайте през периода да вземате прибързани и не достатъчно добре обмислени решения и действия. Възможно е нещата да придобият неочакван развой.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

 

Везни – Работата може да ви отнеме твърде много време и енергия. Трябва да завършите това, което сте започнали. Необходимо е да проявите инициативност, увереност и решителност. Би било хубаво да проявите също дипломация и емоционален баланс. Слушайте себе си, опитайте се да избягвате всякакви ситуации, които ви се струват съмнителни. Вслушайте се в мнението на другите, това ще ви позволи да направите ценни изводи, да получите добри съвети. Откажете се от консерватизма и се освободете от стереотипите.  Разделяйте работата от удоволствията. Балансирайте живота си.

Благоприятни дни – 16

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Скорпион – Седмицата ще бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. В професионалната област бъдете внимателни при избора на източници на информация. На работното място внимателно се отнасяйте към колегите си, тъй като много от тях са готови да ви поставят прът в колелата. Вие владеете изключителни възможности да преобразувате света около себе си. Ореолът на тайнственост и загадъчност тази седмица няма да ви навреди, а само ще допринесе за интереса на другите да общуват с вас.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни –14, 15

 

Стрелец – Няма да търпите никакви ограничения. Имате нужда от независимост във всичко: в мислите, в делата, в действията и най-важното - в решенията. Но ако сте прекалено безкомпромисни, възможни са конфликти. Покажете такт и дипломация. По-добре още не казвайте на никого за новите си идеи, времето още не е дошло. Нещо или някой може да разклати вашата самоувереност. Относно интимните отношения е време да преразгледате приоритетите си, свързващите ви отговорности с партньорите. Енергийният ви потенциал не е достатъчно висок, затова е необходимо да пазите здравето си повече.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –10, 11, 16

 

Козирог – През тази седмица се постарайте да съхраните спокойствието и здравия разум. Не си позволявайте да изпадате в плен на илюзиите си. В понеделник се заемете по-сериозно с изпълнение на отговорностите си. Трябва да концентрирате усилията си върху постигането на целите си. Не се страхувайте от трудности и препятствия, те само изглеждат големи. Ще можете лесно да ги преодолеете и да получите това, което искате.  Не провокирайте недоволството на другите с вашите действия и изявления. Бъдете по-толерантни и търпеливи, сдържайте силните си емоции.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

 

Водолей – Трябва да обмислите и рационализирате методите на вашата работа. Можете да постигнете много. Само е важно да не се претоварвате. Използвайки качества като чувство за такт и здрав разум, можете да постигнете наистина блестящи резултати. Но опитайте наистина да прецените силните си страни и поемете само толкова работа, колкото можете да свършите, без да навредите на здравето си. Вашата енергия постепенно ще започне да нараства и ще се почувствате в по-добра форма. Ще започне да се подобрява и настроението ви. През втората половина на седмицата е възможен неочакван завой в събитията.

Благоприятни дни –12, 13, 16

Бъдете внимателни – 14, 15

 

Риби – Тази седмица се опитайте да бъдете по-внимателни, да не допускате грешки в работата. Концентрирайте се върху основното и не се разсейвайте с второстепенни неща. Ако бъдете помолени за помощ, не отказвайте, но не поемайте тежестта на чуждите проблеми на плещите си. Ще бъдете обект на повишено внимание, не позволявайте срамежливостта и прекомерната скромност да ви попречат да извлечете максимална полза от ситуацията.  Препоръчително е да отделите достатъчно време за общуване и нови запознанства. Бъдете внимателни и грижовни към своето здраве. Сега организмът ви е отслабен.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11, 16

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети