Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 11 -17.11.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 11 -17.11.19

Седмичен хороскоп – 11 -17.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен  – Първата половина на седмицата е много енергична и противоречива. Интуицията ще ви подскаже какви материални проблеми трябва да решите и кои ще се окажат просто загуба на време.  Важна среща или отговорни преговори има риск да се провалят в последния момент или да не бъдат успешни. Вторник е ясно противоречив ден, докато сряда и четвъртък са по-благоприятни и позитивни. Периодът след сряда е по-малко динамичен, но по-хармоничен. Отношенията с противоположния пол са хармонични и не са обременени със сериозни проблеми. Вие сте общителни, весели, пълни с оптимизъм, привличате другите към себе си..

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Телец – През следващите дни трябва да сте изключително предпазливи и внимателно да проверявате информацията и фактите. Има голям риск от грешки, както и от факта, че някой умишлено ще се опита да ви подведе или да злоупотреби с вашето доверие. Стойте далеч от разни „гурута, психолози и консултанти”. Бъдете предпазливи и внимателни в понеделник и вторник. Може да искате да купите нещо ценно и красиво, но трябва да помислите внимателно, за да не съжалявате за покупката по-късно. Апетитът ви се повишава. Възможно е да проявите известна инертност при решаване на проблемите. Мислите ви текат по-бавно от обичайното. Вероятно сте преуморени, без да съзнавате.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Близнаци – Ще бъдете решителни и упорити в постигането на целите си през седмицата. В същото време не трябва да се започват нови неща, но за стартирали вече проекти е възможен сериозен напредък. Склонни сте да проявите прекомерна твърдост по отношение на тези, които не са съгласни с вас. Бъдете по-толерантни.  Възможно е да откриете грешки в документите. Вашите присъщи ум, сръчност и находчивост сега не помагат много при решаването на важни въпроси. Бъдете с повишено внимание по отношение на личната ви собственост, за да се избегнат загуби и кражби. Не разчитайте на другите - контролирайте ситуацията сами.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Рак – Първата половина на седмицата обещава да бъде продуктивна и доста успешна. Опитайте се да не привличате вниманието на началниците си, иначе може да има проблеми.  Дни на свръхчувствителност и нестабилност на настроението. Емоциите излизат на преден план, но не им позволявайте да надделяват над разума. Можете да се доверите на първото впечатление, а първата появила се мисъл е най-вярна. Четвъртък и петък не са подходящи за пазаруване и финансови операции, но са благоприятни за физическа активност, масажи и процедури.  Ако започнете да правите покупки, рискувате да се увлечете и да превишите бюджета. Уикендът е по-добре да прекарате тихо и удобно в семейна среда.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Лъв – Проявете постоянство през първата половина на седмицата. Ще стигнете до информация, която е достъпна за малцина други. Втората половина на седмицата е умерено благоприятна, а уикендът е доста добър. Ще почувствате прилив на енергичност, а любимите хора ще покажат знаци на внимание. Добър период за закаляващи процедури, всякакви уелнес процедури, за терапевтичен масаж. Използвайте тези дни, за да подновите или хармонизирате романтичните си или семейни връзки. Обърнете внимание на децата, премахнете недоразуменията, затвърдете отношенията. Идеален период за пътуване до онези места, които са свързани с приятни спомени.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Дева –Анализът и изследванията са вашите опорни точки и в тези области просто няма да имате равни.  Време да се съберат плодовете от предишна работа. Ако сте работили упорито за своята цел, сега ще получите повече, отколкото сте очаквали. И обратното, ако сте били мързеливи, прехвърляли сте отговорността си към другите или не сте се държали както трябва, тогава всичките ви грешки ще станат явни. Не си струва да започвате нови дела сега, но не отлагайте започнатите, просто е необходимо да продължите. Възползвайте се от този период за уелнес и спа процедури и пътувания до познати и интересни места.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15

 

Везни – Можете да се увлечете твърде много от нереалистични проекти и фантазии тази седмица. Важно е да стоите здраво стъпили на твърда земя. Придържайте се към принципа „по-добре синигер в ръцете, отколкото жерав в небето“. От другите можете да очаквате разбиране, но не и надеждна помощ и подкрепа. Има вероятност да изтървете някакви срокове. Успешно развивайте връзки с противоположния пол. Не е изключено да завъртите офис флирт и романтични отношения на базата на професионалната дейност. Добър момент за среща с близки роднини, приятели, при което ще получите радост от общуването с тях.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Скорпион – Хубава и хармонична седмица!  Няма други като вас, ще бъдете много упорити и много очарователни в същото време. Почти е невъзможно да издържи съпротивата на другите спрямо вас. През първата половина на периода обаче не трябва да се претоварвате, препоръчително е да изоставите твърде интензивните тренировки, но след сряда тези ограничения отпадат. Някои хора ще се опитат да се месят в работите ви, но това няма да бъде във ваша полза. Много ситуации ще бъдат свързани с необичайни неща, хора с тайни знания. Време е да започнете да изучавате тайните на битието.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

Стрелец –Заемете се с тези неща, които отлагате отдавна! Най-доброто време да се справите с тях възможно най-бързо. Опитайте се да не отлагате това, което можете да направите сега. За да почувства самочувствие, човек не трябва да се съмнява, а да действа. В четвъртък и петък трезво оценявайте силните си страни и не давайте необмислени обещания. Много възможности за реализиране на съвместни идеи, развитие на общи интереси. Ако сте готови да обсъдите преминалия етап в проекта или връзката, тогава противоречията ще бъдат премахнати и ще бъде възможно да разрешите всички въпроси по споразумение. В събота възможностите за реализиране на романтични планове са големи.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Козирог – Седмицата обещава да бъде изпълнена с емоции, промени и събития. Увеличаване на вашата социална и професионална заетост. Това е период на лична отговорност и възможност да се подходи смело към реализирането на започнатите проекти. Придържайте се към правилата в действията си. При задълбочаване в жизненоважни теми, ще осъзнаете много въпроси. Повече комуникация, усмивки, срещи - всичко това ще бъде от полза за вашата кариера и личен живот. Не оказвайте прекалено голям натиск върху любимите си хора, може би техните идеи как да прекарате уикенда заслужават внимание.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 16, 17

 

Водолей – Седмицата може да започне мрачно, но до края облаците ще се разпръснат. Разсеяността и раздразнителността не предоставят добри възможности за продуктивен умствен труд. Способността ви да възприемате реалността обективно сега е намалена. Възможно е да има промени на работното ви място и да получите шанс за професионално израстване. Избягвайте да сключвате сделки, да подписвате важни документи и внимателно работете с такива, проверявайте цялата информация. За да избегнете конфликти, стеснете кръга си от приятели. Същото се отнася и за установяване на контакти с близки: различният поглед към живота може да стане „ябълката на раздора”.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Риби –   Съсредоточете се върху важните дела. Много неща отиват постепенно към завършване. Изберете правилната стратегия за действие. Не пропускайте контакти с хора, които могат да ви бъдат полезни професионално. Съвсем неочаквано ще намерите оригинални решения на стари проблеми. Една от основните задачи е да осъзнаете, че почти всичко зависи от вас. Затова не чакайте помощ, а бъдете активни. Ще можете да потушите всеки конфликт, като покажете мъдрост и търпение. Добър период за духовни търсения и творчески приключения. Уикендът обещава да бъде позитивен и силно романтичен.

Благоприятни дни – 11, 12, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14, 15


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети