Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 11-17.02.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 11-17.02.19

Седмичен хороскоп – 11-17.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Най-накрая ще получите истински прилив на енергия и ще можете да се справите с всичко. Започвате да усещате приближаването на пролетта и да мечтаете за разходка и почивка извън населеното място. Хороскопът за седмицата не изключва нови запознанства, които са по-вероятни да са чрез интернет. Тази седмица ще можете да изграждате отношения с партньори - както в деловата, така и в личната сфера.  Може да възобновите прекъснати връзки. Много неща, които ще започнете обещават успех. Възможно е да получите "deja vu" при някаква ситуация. През следващите дни се постарайте да не се поддавате на внушения, мързел и изкушения. В края на периода, вече изчерпали своя потенциал ще се почувствате уморени и възнамеряващи да се отпуснете в тишина и спокойствие. Това е правилният избор.

Благоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 16, 17

 

Телец – Животът ви ще започне да се подобрява. Уловете момента и се насладете на това. Трудностите могат да се появят, но не се страхувайте от тях. Можете да бъдете едновременно любезни и самоуверени (настъпателни) и това е пътят, който води към успеха. Очевидно сте си поставили конкретна цел и сега се движите много бързо към нея. Тези, които са се отпуснали и са се оставили на мързела, няма да могат да се справят със задълженията си и ще получат мъмрене. Нямате особен контрол над личния си живот. Някои преживяват твърде бурна романтика, която изисква от вас твърде много енергия и емоции. Тази седмица ще бъде успешна за борба с лошите навици. Уикендът обещава много положителни емоции и впечатления.

Благоприятни дни –16, 17

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Близнаци – Тази седмица обещава да бъде приятна и романтична. Възможни са интересни събития и срещи. Някои от вашите желания и мечти ще се сбъднат. Ще имате пълна свобода на действие и сами ще създавате правилата, по които да се играе. Никога не се замисляте над своите действия и мислите, че сте прави във всичко. Бъдете внимателни какви обещания изисквате от страна на други хора или какви обещания самите вие давате. На мнозина от вас ще им се наложи да вземат важни решения, поради нова възможност или шанс, които ще възникнат през този период. Удачно време за начало на нова работа. Съобразителността и бързите реакции ще ви помогнат да успявате. Внимателно проверявайте, пресявайте и не се предоверявайте на голямото количество информация, която получавате.

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

 

Рак – В началото на седмицата е по-добре да не се ангажирате с прекомерно претоварване на работното място, а да отделите време за планиране на дейностите си в близко бъдеще. Не насилвайте събитията и не се опитвайте да правите по няколко неща едновременно. За всичко ще има време, ако не бързате. Може да е необходимо да се защитят вашите интереси. Повече няма да е необходимо да балансирате между крайностите. Хармонията сама ще влезе в живота ви и ще сложи всичко по местата си. Звездите ви препоръчват да се справите със своя вътрешен свят, да приведете в ред мислите си, да подредите приоритетите си, да си изясните какво точно искате,  какво сте готови да пожертвате за него и да знаете на кого и за какво да разчитате.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 16, 17

 

Лъв – Тази седмица не се потапяйте в негативи, завист, чувство за вина. Опитайте се да намалите количеството работа. Добре е да обмисляте думите и действията си. Бързият напредък в бизнеса (работата) едва ли е възможен, затова е препоръчително да бъдете търпеливи. Работните ситуации понякога ви объркват, но все пак постигате желания резултат. В средата на седмицата може да се окажете замесени в интриги. Някои детайли, на които не сте обръщали внимание, сега може да затруднят личните ви взаимоотношения. Финансовото ви състояние не е много успешно и процъфтяващо, така че не е нужно да харчите никакви допълнителни пари. Петък е прекрасно време за всякакви срещи, но е желателно те да не се провеждат на вашата територия

Благоприятни дни –13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Дева – Вашата активност и предприемчивост ще ви носят късмет в делата. В понеделник и петък е препоръчително да работите по-малко. Отнасяте се спокойно към промените, които се случват. Препоръчително е да не влизате в открита конфронтация и конфликтни ситуации. Съдбата ще ви даде нещо или ще ви изпрати някой, който да ви напътства по правилния път и да ви накара да преосмислите досегашният ви живот. Сряда може да бъде един от най-успешните дни, почти всичко, което сте планирали може да се осъществи. Периода изобщо не е подходящ за никакви финансови действия, забравете за инвестиране на пари и се опитайте да харчите по-малко. Важно събитие ще ви подтикне към решителни действия. Избягвайте крайностите.

Благоприятни дни –11, 12, 16, 17

Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

 

Везни – Новите идеи и планове трябва внимателно да се анализират, да обръщате внимание на техните недостатъци и да ги елиминирате на време и едва след това да ги приложите на практика. Някои Везни ги очакват доста срещи, пътувания. Не се опитвайте да вземете участие във всичко и се старайте да използвате всички възможности, които ви се предоставят веднага. Може да сте озадачени от взаимоотношенията с някой от приятелите ви - проявете търпение и помогнете с мъдър съвет. Трябва да се заемете по-сериозно с личния си живот. Може да подновите старо запознанство, но ще бъде интересно. Случайна среща на улицата също може да ви изненада! Вие изглеждате страхотно и буквално приковавате вниманието. Повечето от вас са доста доволни от себе си.

Благоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 16, 17

 

Скорпион – Седмицата е наситена с много събития и предразполага към активни и решителни действия. Трябва да надмогнете себе си и да се отървете от редица комплекси, които са възпрепятствали живота ви. Важно е да не се поддавате на емоциите. Най-важното е да не разпилявате силите си за дреболии, да избягвате  конфликтни ситуации и негативни личности. Обградете се само с безкористни, отзивчиви и приятелски настроени хора, на чието рамо можете да се облегнете във всеки момент.  Има вероятност да намерите нов източник за получаване на допълнителни доходи. Към края на периода много от вашите проблеми ще бъдат решени от само себе си. Срещате проблеми на работното място, но често това не е по ваша вина. Някои ще имаш шанс да спечелят добри пари. Вторник и петък са дни за малки приятни срещи, най-вероятно ще видите с приятели.

Благоприятни дни – 16, 17

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Стрелец – Тази седмица лесно ще можете да се справите с работата и личния си живот. Най-важното е да бъдете по-внимателни към новите идеи, дори ако на пръв поглед изглеждат абсурдни. Понеделник може да бъде добър ден за промяна и преосмисляне на ценностите. Сряда и четвъртък може да са най-интензивните и натоварени дни, старайте се да не се преуморявате. Независимо от всичко, периода ще бъде относително спокоен и балансиран, без никакви извънредни ситуации и форсмажорни обстоятелства. Можете да си позволите да помечтаете, да планирате близкото бъдеще, да анализирате миналото и да осмислите грешките си. Използвайте всяка възможност да напускате пределите на града. Смяната на обстановката ще ви повлияе добре.

Благоприятни дни – няма

Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

 

Козирог – Опитайте се да бъдете последователни в своите решения, мисли и действия. Мнозина от вас започват да усещат, че животът им е прекалено сив и монотонен, дълго време не е имало ярки събития и това е вярно. По силите ви е обаче да промените нещо, дори сте готови да се запознаете с някого! Направете това в четвъртък, резултатът ще бъде положителен. Не изливайте душата си пред всеки, бъдете по претенциозни към събеседниците си. Не се затваряйте в себе си, възползвайте се от свободното си време да се развеселите и да изпитате нови положителни емоции и чувства. В петък помислете как можете активно да прекарате почивните дни, трябва да се разкършите и да отидете някъде да съберете нови впечатления и приключения.

Благоприятни дни – 11, 12

Неблагоприятни дни – 16, 17

 

Водолей –Трудно ще се задържате на едно място, ще предпочетете по-активният начин на живот. Тези, които имат големи и сериозни планове за бъдещето, ще правят всичко по силите си, за да ги реализират, използвайки максимално възможностите. Звездите ви съветват да избягвате двусмислени ситуации, да се вслушвате във вътрешните си чувства и само така интуитивно ще можете да изберете правилната посока. През новата седмица ставате малко по-егоистични, отколкото обикновено, поставяте своите собствени интереси на първо място. Струва ви се, че вашата доброта и щедрост вече са използвани твърде много и време е да помислите за себе си. Всъщност в това няма нищо лошо. Почивните дни е добре да прекарате сред природата или в добра компания.

Благоприятни дни –13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

Неблагоприятни дни – 11, 12

 

Риби – Предстоящата седмица е благоприятна за превръщането на вашите идеи в реалност. Срещнете се с някой жизнерадостен приятел. Този човек ще ви зареди позитивно. Ако нямате възможност да промените хода на събитията, то изменете своето отношение към проблема. Ако трябва да вземете решение, но ви гризат съмнения, веднага се откажете – това не е за вас. Ще изпаднете в ситуация, при която чувствата ви ще зоват за едно, а гласът на разума ще настоява за друго. Не слушайте доброжелатели, които искат да ви учат как трябва да се живее. Те не са искрени с вас. Бъдете по-практични и проницателни. Не предприемайте нищо важно, докато обстоятелствата не станат по-ясни за вас. Всички важни решения ще вземате само след като сте събрали цялата ви нужна информация.

Благоприятни дни –11, 12, 16, 17

Неблагоприятни дни – 13, 14, 15 (до 16:00 ч.)

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети