Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 11.05.20-17.05.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 11.05.20-17.05.20

Седмичен хороскоп – 11.05.20-17.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен - За да продължите напред, качества като мекота, гъвкавост и способността да намерите разумен компромис ще доведат до успех. В този случай лесно можете да преодолеете всички препятствия и да се окажете победители дори в най-трудните ситуации. Положителните промени в работата вероятно ще бъдат свързани с подобряване на финансовото състояние. Не се отказвайте от възможността да помагате на приятели, тъй като в близко бъдеще можете да размените ролите си. Преди да действате, опитайте се да разберете какво се случва.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12


Телец – На работа ще трябва да отделите много време и енергия на организационни въпроси, би било хубаво да не закъснявате. В следващите дни ще можете да се похвалите с рядко спокойствие, издръжливост, душевно равновесие. Добър момент за решаване на трудни въпроси от личния живот. Изведнъж ще намерите дълго търсеното решение. По-добре да бъдете икономични, защото сега е трудна ситуация. В личния живот ще цари атмосфера на доверие и взаимно разбирателство. В крайна сметка вие обичате и сте обичани.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Близнаци – Седмицата обещава да бъде спорна и плодотворна. Всичко се развива доста успешно за мнозина в работата. Ще получите точно това, за което отдавна мечтаете, ще намерите хармония, ще почувствате радостта от живота и прилив на сила. Вашите планове може да се променят. Но всичко е за по-добро. Звездите ви съветват да прекарвате повече време в уединение, това е сигурен начин да избегнете стреса. И ако все пак трябва да общувате, да се срещате и да говорите много, носете камъка на ораторите – лимоненожълт цитрин.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете внимателни –15, 16

 

Рак – Имате отлични перспективи за личностно развитие. Ще се появят нови планове, перспективи, идеи и настроението естествено ще се подобри. Не трябва да се намесвате в делата на други хора и да проявявате любопитство там, където никой не ви кани. В противен случай това може да доведе до проблеми и неприятности. Очакват ви приятни събития в личния ви живот и вниманието на противоположния пол към вас ще се засили. Положителната нагласа води до успех. Е, носенето на опал в себе си би могло да ви помогне в това.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Лъв – Работата дотолкова ще ви погълне, че ще забравяте даже да ядете. Е, понякога е необходимо да се направи пробив в професионалната дейност. Тази седмица вероятно ще се сблъскате с различни стресови ситуации. Има много начини да възстановите нервната си система след подобни преживявания - разходки, творчески занимания, ароматерапия, медитация. Изберете това, което ви се струва най-достъпно и приятно. Вариантът, който абсолютно не е подходящ за представителите на вашият знак, е алкохолът. Звездите препоръчват напълно да се откажете от употребата му.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Дева – През седмицата не се препоръчва да планирате сериозни неща, трябва да стигнете първо до логичното приключване на предишните задачи. Препоръчително е да не купувате нищо без особена нужда. Необходимо е без съжаление да се отървете от всичко ненужно, което създава задържане и объркване в живота ви. Не позволявайте да бъдете вкарани в конфликт. По-добре е да не изяснявате отношения нито на работа, нито вкъщи. Бъдете търпеливи и не се нахвърляйте върху любимия човек с упреци и претенции. Мъдростта ще ви помогне да замълчите, а съдбата непременно ще ви се усмихне.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16 17

 

Везни – Тази седмица трябва да коригирате малко своя собствен график, делата, които движите и срещите. В противен случай абсолютно няма да имате време за себе си и за общуване с членовете на семейството си, но те заслужават вашето внимание. Освен това имате нужда от почивка и положителни емоции. В този период можете лесно да избегнете стреса, конфликтите и финансовите загуби само с търпение и дискретност. Добре е да се въздържате от прояви на патос и да не излагате личния си живот на показ.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Скорпион – Тази седмица рискувате да се проявите като прекалено емоционален човек и да създадете много неприятности не само на себе си, но и на другите. Бъдете по-резервирани, споделяйте мислите си само с близки хора. Не влизайте в спорове с околните, дори в социалните мрежи. В сряда е възможна неочаквана промяна в плановете, която ще промени настоящата ситуация към по-добро. Бъдете много коректни, когато общувате с колегите си на работното място. Определете ясно желанията си, не позволявайте на изкушението да решава вместо вас.

Благоприятни дни – 11, 12, 15, 16

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Стрелец – Необходимостта от самоутвърждаване в тази седмица ще изисква значителни усилия от вас. Препоръчително е да не показвате прекалено бурни чувства, тъй като на колегите и началниците ви може да не харесва това. Старайте се да не провокирате клюки за собствената си личност. За да успеете на любовният фронт, ще трябва да отделите повече време на външния си вид и облеклото си. Опитайте се да не разкривате интимните си тайни, за да не се налага да съжалявате. Доверете се на интуицията си. Умът вече не е в състояние да даде правилните отговори на вашите въпроси.

Благоприятни дни – 13, 14, 17

Бъдете внимателни –15, 16

 

Козирог – Концентрирайте се върху основните неща. Имате достатъчно сили и енергия. Ще се проявите като дипломати и истински професионалисти в работата. Вече сте в добра форма. Животът ви радва. Имате страхотно настроение и спокоен поглед към бъдещето. Разходка в пролетната гора, колоездене по алеята, йога, джогинг - изберете това, което сърцето ви желае. В личния си живот ще имате много приятни събития. Затова не забравяйте да отделите време за срещи. Старайте се да бъдете по-спокойни, по-нежни, по-откровени.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 11, 12

 

Водолей – Седмицата ще мине за вас неусетно. Вторник заплашва да бъде най-забързаният и непонятен ден, не се опитвайте да разберете събитията, просто си вършете работата. Бъдете спокойни и доброжелателни, независимо какво се случва. В четвъртък могат да ви се случат внезапни, но приятни неща. Възможно е тези дни да имате промени в кръвното налягане. Старайте се да избягвате стресови ситуации. През почивните дни е добре да се разхождате, да слушате музика, да четете, да релаксирате.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Риби –Тази седмица може да ви даде разнообразни възможности. Ще имате късмет и ще можете да претворите в реалността почти всичко замислено. Трябва да спрете да се притеснявате твърде много за подробностите, вместо това да помислите за нещо глобално и възвишено. Старайте се да изразходвате по-малко и разумно финансовите си ресурси. В четвъртък могат да ви предложат нещо, което ще накара очите ви да светнат. Обаче да дадете съгласието си без внимателно обмисляне не си заслужава. Трябва да цените това, което имате.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни – 15, 16 17

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети