Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 12-18.08.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 12-18.08.19

Седмичен хороскоп – 12-18.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –  Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите. Венера ще влияе върху поведението ви. Личният ви живот може да изпадне в противоречия. Ако нямате още партньор, звездите ви съветват само да се забавлявате и да се веселите с приятелите си и да не се притеснявате за нищо. Любовта ще дойде в точното време.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете предпазливи – 12, 13

               

Телец – През седмицата ще трябва да вземете много важно и отговорно решение, от което впоследствие ще зависи личният ви живот. Изборът е ваш, но да го направите ще бъде много трудно. Ще настъпват чести промени в настроението. Ще се стремите да отделите повече време за себе си. Възможно е да има дребни скандали с любим човек по домашни или семейни причини. Въпреки това, бързо ще постигнете споразумение и ще изградите отношения. Ако не сте обвързани още, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събития. Нека всичко да следва своя естествен ритъм. Съдбата ще намери начин да ви подскаже правилното решение или път, от които се нуждаете.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17, 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

 

Близнаци – Седмица на преодоляване на определени бариери. Важното е да поддържате горивото на духа си. Ще имате силно желание за промени. Следвайте своите емоционални импулси, но не предприемайте импулсивни и рисковани действия. Не трябва да се притеснявате много и да приемате присърце какво се случва. Проблемите са временни и до края на седмицата определено ще забравите за тях! Продължете да работите по проект, който много ви интересува, идват ви доста смели идеи. Животът ще ви даде много възможности да се отпуснете и да се забавлявате. Тези от вас, които са сами ще бъдат готови да флиртуват, но когато ситуацията стане твърде сериозна, може да избягат.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете предпазливи – 16, 17

 

Рак – Пред вас стоят благоприятни дни. Стабилизиране на ситуацията. Насочете усилията си към довършване на всичко започнато. Вие сте преуморени, но отново поемате твърде много отговорности! Струва си да помислите не само за другите, но и за себе си. Спокойно си отдъхнете! Трудностите остават малко назад. Не че сега ще ви липсват грижи и тревоги, но вече ще се намери разрешение за някои от тях. Лъч светлина се показва пред вас, ново обновление. Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре. Внимавайте да не влизате в конфликт с жена, с която ви свързва роднинство.

Благоприятни дни –  16, 17

Бъдете предпазливи – 12, 13

 

Лъв – Слънцето, преминавайки през вашия първи дом, ви направи очарователни и харизматични. Ще имате повече енергия и нови идеи. Също така ще окаже благотворно влияние върху вашето общуване и взаимодействие със света. Лесно ще намирате общ език с околните. Венера и Марс  ще бъдат ваши помощници. Те ще ви открият пътя към собственото ви сърце, ще ви помогнат да намерите себе си, ще засилят интуицията ви и способността ви да влияете върху хората. И като цяло ще бъде добре, ако тази седмица се посветите на създаването на хармония между ума и душата си. Много благоприятно е да се погрижите за външния си вид. Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, така че с любимия човек може да се насладите на тази ситуация. Дайте шанс на любовта си.

Благоприятни дни – 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

 

Дева – Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към действия и творческо самоизразяване. Може да се заемете с подобрения във вашия живот или да вземете някои важни решения. Някои от вас трябва да решават въпроси, свързани с членовете на вашето семейство и те са много отговорни. Не се нервирайте, можете да се справите с всичко. Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се пренаредят и обърнат във ваша полза. Ако има усложнения в делата ще трябва да се възползвате от натрупания си опит. Стремете се към правилното разпределение на човешките и паричните ресурси.

Благоприятни дни –12, 13

Бъдете предпазливи – 16, 17, 18

 

Везни – Добре е да разберете, че не всичко може да зависи от вашите желания, има обстоятелства, които не могат да бъдат предвидени.  Много е важно да бъдете предпазливи и търпеливи. Игнорирайте всичко, което се случва около вас - негативните коментари, клюки, спорове. Прекомерният стрес ще отнеме ценна енергия от вас, а тя сега има цената на късче злато. Ще бъдете заобиколени с приятели и лесно ще осъществявате контакти. Ако сте свободни, има вероятност да срещнете някой, който ще докосне душата и сърцето ви. Може да възникне страстна връзка, но ако имате установени отношения, не се впускайте в странични изкушения.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете предпазливи – 12, 13

 

Скорпион – Във всички сфери ви се дава зелена светлина, особено в тази на работата. Слънцето ще оказва благотворен ефект върху вас, което ще ви даде възможност да направите крачка напред. Звездите изострят чувството ви на състрадание, така че може да се заемете дори с благотворителност. Не пренебрегвайте обаче и собствените си нужди. Късметът не е плътно до вас, обаче няма и да ви изостави. Често ще бъдете в центъра на вниманието. Възможни са пътувания, свързани с работата, както и такива, в които можете да се отпуснете някъде на спокойствие. Ще направите някои промени във вашите приоритети и житейска философия. Ще се сближите още повече с някого и отношенията ви ще станат много близки.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17, 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

 

Стрелец – Способни сте да свършите много работа през тази седмица. Поддържайте нивото на увереността си. Ясното планиране и стриктното спазване на собствения ви план ще ви помогне успешно да се справите с всички задачи, които ви очакват тази седмица. Най-важното е да не се отпускате, но и да не се принуждавате да работите повече от необходимото. Опитайте да уловите правилния ритъм. Ще се чувствате отлично, така че ще бъдете много енергични и оптимистично настроени. Ако вече сте във връзка, тогава ще трябва да обърнете максимално внимание на партньора си. Той/тя ще се нуждае от цялата ви подкрепа и грижи, на които сте способни. Повечето от вас ги очакват приключения и пътувания.

Благоприятни дни –14, 15

Бъдете предпазливи – 16, 17

 

Козирог –Сравнително благоприятна седмица ви предстои. Пред вас стоят светли перспективи. Ако съумеете да действате правилно, ще успеете да завъртите “колелото на късмета”. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат със симпатия. За да успеете във всичко, разпределете работата по степен на важност. В приятелска среда ще получите разрешение на някаква лична дилема. В личен план сложните ситуации могат да се решат от само себе си. Семейната обстановка изисква сериозни разговори, след което ще ви олекне значително. Използвайте времето, за да укрепите отношенията с любимия човек.

Благоприятни дни –  16, 17

Бъдете предпазливи – 12, 13

 

Водолей – Началото на седмицата може да внесе някои поправки във вашите планове и намерения. Трябва да напуснете старите, безплодни пътища. Необходимо е да се отървете от всичко, което е ненужно и остаряло. Дните пред вас ще бъдат в слънчеви оттенъци - нито грам сълзи, само позитивно настроение и усмивки. Всички ваши страхове стават на пух и прах. Ще усещате прилив на сили и хармония с околния свят. Предстои ви много работа за вършене, но не ощетявайте личния си живот. Оставете си време за сантиментални и романтични преживявания. Общата тоналност на живота ви ще се промени към по-хубаво. Събитията ще започнат да се случват за ваше добро и вие ще почувствате скоро ефектът от това.

Благоприятни дни – 18

Бъдете предпазливи – 14, 15

 

Риби – Тази седмица работата ще ви интересува най-малко. Най-вероятно ще й обърнете много по-малко внимание от обикновено. Това ще предизвика недоумение сред колегите и партньорите, които са свикнали със съвсем различно отношение от ваша страна. В горещите летни дни шумната суета ви изморява много. Но няма за какво да се безпокоите. Всичко, което ви е необходимо е с вас. Не  е нужно да полагате излишни усилия. Някой ще ви донесе море от положителни емоции. Съдбата ви е подготвила приятна изненада. Плановете ви може да се променят. Не си дърпайте перките, не е страшно. Свободните представители на знака да обърнат внимание на човека, който не е безразличен към вас.

Благоприятни дни –12, 13

Бъдете предпазливи – 16, 17, 18

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп