Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 13-19.05.19

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 13-19.05.19

Седмичен хороскоп – 13-19.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Предстои ни една сравнително добра и хармонична седмица. Венера преминава в знак Телец, а Марс влиза в знак Рак. Предстои в следващите дни хармоничен аспект между двете планети Венера и Марс, което ще донесе на много хора нови любовни импулси, сексуално влечение към другия пол, положително възприемане на околните, стремеж към хармония, към нежност. Време на положителни промени, които могат да засегнат както бизнеса, така и личните взаимоотношения. Вероятно в близко бъдеще мнозина ще осъществят интересни запознанства, които ще повлияят на бъдещия им живот. Прекарайте повече време на открито, както и в компанията на любими хора. Благоприятно за хората на изкуството, които внасят радост в живота на хората.

 

Овен – През седмицата мнозина ги очаква бърз напредък и постижения. Ще трябва да се изправите пред някои проблеми, но ще имате подкрепата на Сатурн, което ще ви даде необходимата сила за лесното им решаване. В областта на финансите и бизнеса това ще бъде сложен период. Пазете се от задкулисни интриги и завист. Бъдете търпеливи, звездите насърчават постоянството ви. Важните решения трябва да се приемат спокойно и без бързане, след претегляне на всички плюсове и минуси и внимателно обмисляне. Начален етап на установяване на взаимоотношения за свободните от вас. В установените връзки конфликтите могат да възникнат поради липсата на взаимно разбирателство.

 

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 15, 16

 

Телец – Ще се чувствате много оптимистично настроени през тази седмица. За хората от този знак ще започне благоприятен цикъл във всички области.  Въпреки това, за да не пропуснете отличните възможности, които ще бъдат предоставени, важно е да започнете отсега нататък да контролирате своя характер и да усмирявате своите първични импулси. Звездите предупреждават, че може да има неочаквани обрати в съдбата ви през следващите дни. Лъжата, лекомислието и разсеяността не са нещо, което можете да си позволите сега. В четвъртък и петък контролирайте емоциите си, не предизвиквайте конфликтни ситуации.

 

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

 

Близнаци – Ще имате някои проблеми тази седмица в своята работна среда. Връзката с вашите колеги не е много добра и има тенденция да се влошава. През следващите няколко дни един от тях ще се опита да ви провокира чрез обидни коментари за гърба ви или по друг начин. Постарайте се да се справите с натрупаните малки проблеми. Имате някои отложени дела, но повече те не могат да чакат и е добре да се заемете най-накрая с тях. Ще ви занимават въпросите за любовта, вярата и приятелството. Избягвайте излишната критичност в отношенията с другите. Разпределете равномерно физическото натоварване, тъй като напрежението може да се отрази негативно на здравето ви.

 

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

 

Рак – През настоящата седмица вероятно ще ви се прииска да промените нещо в живота си. Сега имате такива възможности, така че гледайте да не пропуснете шансовете. Ако съумеете да подходите правилно в този момент, доста от вашите замисли биха могли да се осъществят. Работата ви ще бъде ефективна, тъй като са ви обхванали делови пориви и сте целенасочени. Ще намерите решението на сложен казус за вас. Опитите ви да се изолирате от външния свят за известно време от хората, няма да доведат до желания резултат. Не са изключени конфликти с най-близките хора. Вашата упоритост и неотстъпчивост действа на всички върху нервите.

 

Благоприятни дни –13, 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

 

Лъв – През първата половина на седмицата може активно да придвижвате плановете си, а втората посветете на личните си дела. Възможно е да имате малко повече емоции през следващите дни. За да избегнете досадните недоразумения и да не стават грешки, постарайте се по-добре да обмисляте своите действия. Звездите откриват пред вас твърде много възможности в най-различни сфери. Ще спечелят тези, които се възползват, които са по-решителни. Опитайте се да бъдете внимателни и снизходителни към близките хора, да им простите своите малки недостатъци и слабости и да не ги обиждате. В сферата на труда е много вероятно мнозина да получат през тази седмица някакво предложение за работа.

 

Благоприятни дни –15, 16, 19

Неблагоприятни дни – 17, 18

 

Дева – Тази седмица е добре не само да се правят планове за бъдещето, но и бавно да започнете да ги прилагате. В същото време не бива да променяте гледната си точка, за да угаждате на някого, тъй като с това можете да подкопаете авторитета си. В четвъртък вълнение и стрес са възможни. Не се поддавайте на негативни емоции. Някои планетни влияния ще предизвикат при мнозина значително увеличение на чувствителността. Те ще бъдат отговорни и за това, че се чувствате уморени и отегчени от вашата рутина и желаете да изпитате нови усещания и емоции. В личния си живот може да бъдете изправени пред не лесна ситуация, затова бъдете предпазливи и внимателни, избягвайте да правите остри изказвания.

 

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни – 13, 14, 19

 

Везни – В началото на седмицата не започвайте нищо ново, а просто въведете ред в старото, отървете се от лошите мисли за хората и живота като цяло. Опитайте се да говорите по-малко за плановете си. Периода носи както положителни, така и  отрицателни тенденции. За мнозина ще премине в празно суетене, решаване на дребни проблеми и грижи. Иска ви се да свършите толкова много неща, но ще разполагате с малко свободно време. Не пренебрегвайте здравето си. Помислете от какво имате нужда и го направете. Важна тема на седмицата за повечето от вас ще са взаимоотношенията в семейството и брака. Звездите ви съветват да дадете най-доброто от себе си.

 

Благоприятни дни – 19

Неблагоприятни дни – 15, 16

 

Скорпион –Сега имате много успешен и плодотворен период. Няма да ви липсват вдъхновение и нови идеи. Предстои ви доста активна седмица, много движение. Ще има много положителни обстоятелства, които ще се развиват във ваша полза. Звездите препоръчват да реализирате мечтите и желанията си. Всичко е във вашите ръце. За да не усложните живота си и на останалите също, избягвайте да поучавате и проповядвате. Не правете непоискано добро. Сексуална революция не ви очаква, но въпреки това ще се радвате на значително добър интимен живот. Ако намерите пътя един към друг с партньора си, ви очаква и добро разбирателство и споделена любов.

 

Благоприятни дни – 13, 14

Неблагоприятни дни – 17, 18

 

Стрелец –През седмицата ще се радвате на добър жизнен тонус. Обстановката около вас постепенно започва да се нормализира. Воля, целеустременост и организаторски способности са необходими за  успеха на повечето от начинанията ви. Съдбата сега ще е благосклонна към вас, затова действайте уверено и смело. По-изявените личности ще могат да се справят с по-големи начинания. Вашият оптимизъм, добро настроение, общителност и не на последно място природен чар, ще привличат все повече хора към вас, както и представители на другия пол. Стремежът към свобода и независимост може обаче да доведе до конфликтна ситуация особено при по-младите или обвързаните.

 

Благоприятни дни – 15, 16

Неблагоприятни дни – 13, 14

 

Козирог – Добра седмица за увеличаване на енергийния потенциал и укрепване на собственото ви здраве. Ще почувствате прилив на сила и активност и следователно ще се справите с всяка работа, с която се ангажирате. Ще сте склонни да се държите прекалено самонадеяно и амбициозно. Високата самоувереност сама по себе си не съдържа нищо осъдително, особено ако напълно съответства на реалността и вашите възможности. Някои неща ще започнат да се нареждат без вашата намеса, от само себе си. Дори да не ви харесва, трябва да го приемете смирено. Не събирайте голяма компания в дома си, вероятно ще останете разочаровани. На гости също е за предпочитане да не ходите. За приятелски срещи изберете неутрално място.

 

Благоприятни дни –13, 14, 17, 18

Неблагоприятни дни – 15, 16

 

Водолей – През седмицата ще имате напрегнати дни, но и благоприятни също. Успехът ще бъде на ваша страна, ако сте внимателни и трудолюбиви. Във вас могат да възникнат противоречиви чувства към някого. Тази седмица мнозина ще се отдадат на развлечения. Какво пък, в това няма нищо лошо. Активирайте приятелските си връзки. Някои от вас ще имат работа със служители на властта и закона. Погрижете се за репутацията си и помнете, че всичко тайно може да стане явно. Трябва да балансирате постоянно между работата и семейството, така че едното да не е пренебрегнато за сметка на другото. При семейните обстановката може да е емоционално конфликтна, но при добро желание можете да подобрите нещата.

 

Благоприятни дни –15, 16, 19

Неблагоприятни дни – 17, 18

 

Риби – Тази седмица от вас се изисква повече отговорност и решителност. Съсредоточете се върху основната цел (задачи). През периода мнозина ще са песимистично настроени и ще виждат само негативната страна на нещата. Не бива да се оставяте да влачите тази негативност, защото това може да породи много проблеми, особено на работното ви място. Имайте предвид, че вие жънете това, което сте посели и всичко, което мислите, лесно може да стане вашата реалност. Вярно е, че напоследък сте преминали през неприятни и горчиви ситуации, но това не е достатъчна причина да се оставите да бъдете победени от отчаянието.

 

Благоприятни дни – 17, 18

Неблагоприятни дни – 13, 14, 19


Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп