Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 13.01 – 19.01.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 13.01 – 19.01.20

Седмичен хороскоп – 13.01 – 19.01.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период ще доведе до значителна промяна в ситуацията към по-добро. Вярно е, че в края на седмицата може да имате неочаквани разходи, така че е важно да обърнете голямо внимание на финансовите въпроси, без да си позволявате прекалено много волности.

Благоприятни дни –  13

Бъдете внимателни – 16, 17

Телец – Това е подходящ момент за изпълнение на сериозни или трудни задачи. Може да се наложи да покажете вашите лидерски качества. Ще бъдете решени да получите практически резултати и да не допускате грешки.  Представителите на тази зодия през новата седмица ще имат шанс да се докажат в любовната сфера. Така свободните Телци ще може да срещнат своята сродна душа, а семейните ще се натъкнат на случаен късмет. Венера носи мир и хармония с възможности за любов и материални придобивки. Повишеният чар и популярност правят това отлично време за общуване, забавление и запознанства.

Благоприятни дни –  14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци – Напоследък мнозина от вас преживяха трудни моменти. Препоръчва се като отлично лекарство общуването с най-близките хора. В този случай също ще бъде възможно да се разрешат някои семейни проблеми, да се засилят отношенията, да се намери компромис и да се постигне съгласие. Венера увеличава потребността ви от любов и обич, но ще трябва да работите по-усилено, за да я получите. Може да се наложи да преодолеете склонността си към мързел и егоизъм. Секстилът на планетата с Уран носи възможности за забавление и вълнения във вашия социален и любовен живот. Това е отличен момент за намиране на нови приятели и любими.

Благоприятни дни –  16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Рак – Добре е да избягвате самотата през седмицата, но трябва да се предпазвате максимално от влиянието на чуждата негативна енергия, отказвайки да общувате с неприятни хора. В резултат на това през втората половина на седмицата ситуацията се стабилизира и ще можете да решавате спокойно всеки проблем. През тези дни могат да се проявят както тъмните, така и светлите страни на вашия характер. Всъщност ще има борба между доброто и злото, като се препоръчва да базирате действията си повече не върху здравия разум, а върху интуицията.  Уикенда трябва да бъде посветен на релаксация.

Благоприятни дни –  14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Способността ви да гледате на нещата от различна гледна точка може да доведе до оригинални идеи и творчески пробиви. Вашата директност, инициативност и добри инстинкти ще впечатлят началниците ви и ще донесат професионален успех. Това е идеалното време за справяне с трудни задачи. Успехът ви идва от повишения оптимизъм, силните инстинкти, инициативността и готовността да поемате рискове. Марс ви носи енергия и страст, които са добре балансирани и не са агресивни. Повишеният сексапил, харизма и магнетизъм правят това отлично време за вашия любовен и социален живот, както и за запознанства. Хората, с които не сте общували дълго време, ще ви напомнят за своето съществуване. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Девата трябва да общува повече с позитивни хора, да участва в различни събития и да не забравя за дадените по-рано обещания. Някои от вас могат да почувстват известна сивота и безнадеждност, което може да е резултат от общуването с токсични хора. В този случай се препоръчва да се преразгледа кръгът на общуване и да се изключат такива личности от него. Също така трябва да бъдете много внимателни в думите и делата, за да не създавате нови проблеми. Неочакваните новини могат да ви принудят да промените плановете.

Благоприятни дни –  18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15

Везни – Препоръчва се на представители на този зодиакален знак тази седмица да упражнят максимален такт в отношенията си с обкръжението си. Добре би било да пътувате, дори да е в командировка. Това ще разсее негативните емоции и чувства, а също така ще донесе нови приятелства и добро настроение. Но тези, които са мързеливи и неактивни, тогава те могат да привлекат негативни аспекти към себе си. Ето защо, често излизайте навън, движете се повече, избягвайте грубостта и конфликтите - това ще помогне за поддържане на взаимното разбиране и укрепване на връзките.

Благоприятни дни –  13

Бъдете внимателни – 16, 17

Скорпион – Скорпионите ще трябва да се адаптират към заобикалящата действителност. Не е добра идея да стартирате нови проекти тази седмица и още повече да променяте работата си.  Повишената лична сила дава по-голяма способност да влияете на резултатите в живота си. Акцента ще падне върху вашия личен живот, дом и семейство. Ще се почувствате по-емоционални и чувствителни от обикновено. Препоръчва се да се съсредоточите изцяло върху домакинските дела, любовта и приятелството. По-добре е представителите на знака да прекарват свободното си време тези дни в усамотение.

Благоприятни дни –  14, 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Вярвайте на интуицията си, но всички решения трябва да се вземат обмислено и разумно. Ще можете не само да програмирате подсъзнанието си за успех, но и да придобиете истинска мотивация. В резултат на това ще станете по-динамични и успешни, което ще ви позволи да се събудите от хибернация и дори да изградите отношения в дългосрочен план. За да реализирате плана си, ще успеете, ако повярвате в своите сили и възможности.  Обръщайте повече внимание на партньора си, изглаждайки остри ъгли и не поставяйки прекомерни изисквания. Към края на седмицата можете да срещнете някой, който ще внесе важни промени в живота ви. Като цяло тази седмица ще бъде добра за творчески дейности, получаване на нова информация, креативно мислене.

Благоприятни дни –  16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Козирог –  През следващата седмица Козирозите трябва да бъдат по-внимателни към собственото си здраве, да проявяват физическа активност и да изоставят лошите навици. Що се отнася до професионалната сфера, обичайната рутина ги очаква, но затова пък ще могат да превърнат всяка ситуация в свое добро. Основното тук е да не щадите никакви усилия и средства, като изгоните страха и несигурността от ума си. И тъй като тази седмица ще водите динамичен и богат на живот, ще трябва незабавно да вземате решения и да привличате хора от обкръжението си към сътрудничество.

Благоприятни дни –  14, 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – През следващата седмица Водолеят трябва да се пази от вземане на импулсивни решения, подхранване на конфликти и влизане в спорове. Трябва да внимавате в общуването с хората, като избягвате контакт с егоистични личности. Най-добрият начин да прекарате времето в тези дни е да се занимавате с домакински работи, включително да се отървете от ненужните неща.  Препоръчва се да поканите приятели на гости или като опция промяна на обстановката. Обърнете повече внимание на външния си вид и мислете за собственото си здраве. 

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Седмицата ви носи постижение и признание за по-ранни усилия. Ще се съсредоточите върху постигането на дългосрочните си цели и ще останете добре балансирани. Ще бъдете съсредоточени и безкомпромисни в работата. Възможен е професионален напредък и получаване на признание за труда и усилията ви. Меркурий ви носи креативно мислене и ясно себеизразяване. От Слънцето получавате ентусиазъм и енергия. Венера във вашия знак е добро време за романтика и социалният ви живот. През уикенда ще е повишена емоционалната ви чувствителност. Хармонични отношения с приятели и семейство. 

Благоприятни дни –  18, 19

Бъдете внимателни – 14, 15


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети