Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Седмичен хороскоп – 13.04-19.04.20

Хороскоп

Седмичен хороскоп – 13.04-19.04.20

Седмичен хороскоп – 13.04-19.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – В следващите дни ще бъдете бодри, енергични и изпълнени с повече оптимизъм. Сами ще се удивлявате на собствения си потенциал и лекотата, с които ще управлявате ситуациите. Вашите действия и планове изглеждат много логични, но е желателно да не упорствате в усилията си да отстоявате своя авторитет и компетентност, особено в присъствието на по-сведущи по тези въпроси хора. Каквото и да правите, помнете, че невинаги и не във всичко може да сте прави. Някои от приятелите ви предявяват претенции - възможно е това да е просто ревност или завист.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14

 

Телец – Започвате седмицата енергични и активни. Лесно ще постигате максимални резултати с минимални усилия. Трудно ще се устоява пред вашата настойчивост, целеустременост и находчивост. Общуването с децата и близките ви хора ще ви накара значително да се почувствате по-добре, а и ще усетите прилив на нежност в себе си. Засилва се и сексуалната ви активност. Вашият алтруизъм обаче, предизвикан от най-благородни чувства, може да не бъде разбран правилно и оценен подобаващо. Бъдете по-предпазливи, за да се предпазите от физически травми.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

 

Близнаци – През тази седмица нямате право на никакви грешки. Те могат да ви струват твърде много. „Предпазливост и внимание” трябва да е вашето мото през тези дни. С вашето обаяние и откритост можете да получите лесно каквото желаете. Силното ви присъствие ще оставя силен отпечатък у другите. Възможно е да осъществите ново интересно запознанство с възможно романтично продължение. Намирате се в светлата страна на своя живот. Отърсете се от всичко старо и проблемно.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Рак – Сега е време да разширите кръгозора си. Обмисляйте внимателно всяка своя крачка и не давайте повод за сплетни на недоброжелателите си. Тенденциите пред вас са благоприятни. Някои ваши очаквания така и няма да се оправдаят. Ще трябва да сте готови всеки миг да се приспособявате към новите ситуации. В привичния ход на събитията ще се вплете и нова тема. Ще бъдете заинтересовани да привлечете съмишленици за изпълнение на своите планове.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 13, 14

Лъв – Постепенно ще започне да се усеща влиянието на нови тенденции. Някои от вас ще заемат лидерските позиции сред хората, с които общувате. Не особено удачен период за решаване на важни въпроси, за финансови операции и вложение на капитали, както и за всякакви срещи. Не е сега момента да внасяте изменения в работата си. На фона на планетната енергия може да се очакват проблеми и затруднения в личните ви дела. Внимателно анализирайте ситуациите. Възможно е някъде да бъркате.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Дева – Седмицата ще започне доста дейно, но после ще има постепенен спад в активността ви. Не се напрягайте, ако се почувствате неразположени. Възможно е да ви възложат нови задачи, а заради блестящото ви справяне с тях, някои може да получат повишение, премия, награда или просто похвала и признателност. Ако се заемете с организационните въпроси, то ще се покажете откъм най-добрата си страна. Акцентът през периода ще падне върху семейните отношения и домашните грижи. Който се интересува от любовта, няма да намери спокойствие там, но силните чувства са гарантирани.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19

Везни – Повишената ви чувствителност относно дисхармонията, която цари наоколо, ще ви бъде като стимулатор да започнете да въвеждате ред около себе си. Оставете за малко този забързан темп, в който сте поели. Вземете си отпуск, за да сложите в ред мислите и чувствата си. След напрегнатото ежедневие ви е необходим домашен уют или тиха приятелска атмосфера. Вашата активност до голяма степен ще зависи от текущото ви настроение. Ще се редуват периоди ту на ентусиазъм, ту на равнодушие, ту на усърдие, ту на леност. 

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 13, 14

Скорпион – Започвате седмицата изпълнени с въодушевление и ентусиазъм. Нарастват предизвикателствата за вас. Акцентирайте само върху най-важното. Иска ви се най-после да завършите нещо, което отдавна сте започнали. Крайно време е и да се прицелите в някаква нова и сериозна цел. Вашата решителност и смелост обаче може да ви завлекат в рисковани действия. Трябва да сте готови да действате с ловкост и дипломация, за да станат нещата така, както ги искате. Ще трябва да пазите позициите си.

Благоприятни дни – 13, 14, 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Стрелец –През тази седмица ще трябва да се оправяте със собствени сили и средства. Използвайте това време, за да сложите в ред текущите си дела. Не разчитайте твърде много на подкрепа отстрани. Ще трябва да действате по системата „направи си сам”. Почти няма да ви остане време да скучаете. Ще възникнат несъществени трудности, но ще се разрешат бързо благодарение на вашата мъдрост. Всичко случващо се ще се окаже за добро. Емоционалната ви настройка ще създава около вас аура на притегателност, особено за противоположния пол.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни – 18, 19

Козирог – Пред вас се откриват добри тенденции. Проявете повече настойчивост при постигане на целите си, максимално концентрирайте усилията си върху избраното направление. Упорито защитавайте своите принципи и не се отказвайте лесно от тях. Възможно е да се наложи да пътувате. Засилва се стремежът към увеличаване на доходите и търсене на нови източници на средства. Имате реални възможности да получите предложение за някаква временна или допълнителна работа. В личния живот всичко се нарежда добре - чувствате се на висота.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 13, 14

Водолей – Време за радикално изменение на себе си и своя живот, преодоляване на изпитанията. С нерешените проблеми най-после ще успеете да се справите. Преживяна вече ситуация може да се върне отново към вас или пък да се появи предишен партньор, приятел, а може да се върнете към отложени проекти, намирайки, че сега е настъпил благоприятен момент и има шанс за тях. Опитайте да видите ситуацията от друга гледна точка.  Причина да сте раздразнителни може да бъде поради финансови проблеми.

Благоприятни дни – 13, 19

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Риби – Седмицата ще е активна, перспективна и хармонична. Ще работите много, а често ще изпълнявате и чуждите отговорности. На вашето великодушие трябва да се завижда, но така хабите излишни сили и енергия. Вие също се нуждаете от разбиране и подкрепа. Изпълнявайте това, което сте обещали. В личните отношения ще стане по-интересно. Емоциите ще преобладават над логиката, но ще бъдете достатъчно разумни. Внимателно обмисляйте всяко свое решение.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни – 18, 19


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети